راستی یکی دیگه از دوستان دیدم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل مشابهی داشتند اما هر چی موضوع رو دنبال کردم متوجه نشدم که بالاخره موضوع از چه قرار بوده.
Printable View
راستی یکی دیگه از دوستان دیدم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل مشابهی داشتند اما هر چی موضوع رو دنبال کردم متوجه نشدم که بالاخره موضوع از چه قرار بوده.
سلام
اوانس كويل 1/4 رو 2.7 تا 2.9 متغيره ولي 2/3 رو 2.9 ثابته
خودرو 206 v8 مدل 90 كاركرد 98 تا
نياز به تعويض كويل هست ؟ چه مشكلاتي داره ؟ مصرف زياد و شتاب كم ؟
سلام
اوانس كويل 1/4 رو 2.7 تا 2.9 متغيره ولي 2/3 رو 2.9 ثابته
خودرو 206 v8 مدل 90 كاركرد 98 تا
نياز به تعويض كويل هست ؟ چه مشكلاتي داره ؟ مصرف زياد و شتاب كم ؟
سلام
2 روش برای تولید آب مقطر در خانه برای سیستم خنک کننده ی خودرو و مخزنِ آبِ شیشه شور و اتوی بخار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
به تاپیک واسه خرید باطری زدم اما متاسفانه کسی راهنماییم نکرده
ممنون میشم بیاید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنماییم کنید یا اینکه همینجا جواب بدین (واسه اینکه نظم تاپیم بهم نخوره،اینجا مطرح نکردم)
سلام خدمت دوستان عزیز
بازم اومدم البته با همون مشکلات قدیمی. ( افت شتاب ، مصرف بالای سوخت ) :n28:
خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که که این دختر کوچولوی من (همون 405 خودمو میگم :n02: ) که تولید اواخر 88 با کارکرد 39400 و نوع بنزینی هستش دچار افت شدید شتاب و مصرف بالای سوخت شده ( در حدی که بیشتر از 120 تا نمیره :n38:). توی این مدت حتی یکبارم قاب روی موتور باز نشده. فقط یک بار بردمش برای شستشوی ژیگلورها. همین. :n03:
امروز بردمش پیش مکانیک ، کامپوترشو چک کرد دید مشکلی نداره. رفت باهاش دور زد اومد گفت بابا ماشینت از منم سالم تره. فقط جلوبندیتو بده برات درست کنن و اینکه دیسک و صفحه جنسش خوب نیست ، ضعیف شده. در مورد شمع ماشین ازم سوال کرد بهش گفتم شمعشو دو هفته کمتره عوض کردم. شمع سوزنی ژاپنی هم هستش. خلاصه نگاش کرد و اینجور چیزا ، گفت ماشینتم ترو تمیزه مشکلی توش نمیبینم. ازش خواستم اگه نیازی هست یه دور شیم گیری هم انجام بده گفت نیازی نداره الکی نبری جایی شیم گیریش کنن. اما من احساس میکنم صدای تق تق سوپاپاشو میشنوم. حتی دوستمم که باهام میاد بیرون صداشو متوجه میشه.
اگه ممکنه راهنماییم کنید. حیفه این ماشین خراب بشه :n28:
یـــــا عـــــلــــــی
سلام
فشنگی دنده عقب پراید من روغن میزنه، طوری که بعد از یه مدت از زیر گیربکس چکه میکنه. خیلی رو اعصابه، دوس ندارم موتور ماشینم چرب باشه :31:
فشنگی رو باید عوض کنم؟ منظورم اینه که اگه فشنگی مشکل داشته باشه میتونه باعث نشتی واسکازین بشه؟
سلام خسته نباشید
ماشین اینجانب سمند lx موتور ef7 پایه گازسوزه
چند وقته مشکل فشار روغن داره روغن ب موتور نمیرسه
هرجا بردم مشکلشو پیدا نکردن موتورو کامل باز کردیم باز بعد دو روز این مشکل بر میگرده
کسایی ک این مشکلو داشتن یا میدونن مشکلشش چیه راهنمایی کنن منو
سلام خسته نباشید
ماشین اینجانب سمند lx موتور ef7 پایه گازسوزه
چند وقته مشکل فشار روغن داره روغن ب موتور نمیرسه
هرجا بردم مشکلشو پیدا نکردن موتورو کامل باز کردیم باز بعد دو روز این مشکل بر میگرده
کسایی ک این مشکلو داشتن یا میدونن مشکلشش چیه راهنمایی کنن منو
سلامنقل قول:
شما یا مشکل و ماجرا رو خیلی خلاصه نوشتین یا خیلی عجولانه عمل کردین ( باز کردنِ کامل موتور بخاطر نرسیدن روغن )
از کجا فهمیدین روغن به موتور نمیرسه ؟
چه علائمی داشت ؟