از لحاظ گرافیک که از 2 خیلی بهترهنقل قول:
+
سیمز 3 دو تا دی وی دی هست نه سه تا.
Printable View
از لحاظ گرافیک که از 2 خیلی بهترهنقل قول:
+
سیمز 3 دو تا دی وی دی هست نه سه تا.
تو سیمز 2 وقتی سیمزت داشت پیر میشد یا میمرد می تونستی با برآورده کردن آرزوش ها نوشیدنی جوانی بخوری ولی تو 3 تا مییای زندگی درست کنی زود پیر میشه و میمیره
اگه دقت کنی وقتی میره سرکار گوشه بالا سمت چپت یه عکس هست که نشون میده سرکاره پایین اون عکس یه لیست هست که کلیک کنی باز میشه و گزینه هایی مثل take it easy یعنی سخت نگرفتن کار و work hard سخت کار کردن داره این هم رمز هانقل قول:
testingcheatsenabled true این رو که بزنی بعد شیفت رو نگهداری رو صندوق پستی کلیک کنی کلی گزینه ی جالب میاد و میتونی کاری کنی که هیچ وقت خسته و گرسنه و اینا نشه بازم هست میخوای بگم یا بسته؟:46::21::27:
ممنون داداش :46: نه دیگه بسه :31: ولی این رمز رو خودم میدونستم فکر کردم رمزی جدیدی رو میگید :31:نقل قول:
میخواستم ببینم سیمز همه اینقدر باگ داره یا ماله من فقط اینجوریه مثلا ادمام یک دفعه ناپدید میشن
moveobjects on هم داری؟نقل قول:
احتمالا با کارت گرافیکت نمی سازه گرافیکت چیه؟نقل قول:
:41: سلام من اومدم 1 سوال وقتی یه پک نصبه باید پاکش کرد بعد یه پک جدید نصب کرد؟ من town life ro dashtam رو داشتم بعد generations رو که نصب کردم آپدیت شد بعد هم که دیگه sims باز نمیشه پا کردم دوباره نصب کردم بازم مشکل حل نشد . میشه کاری کرد یا من باید ویندوز عوض کنم؟
نه اتفاقا همه پک ها با هم نصب میشند.نقل قول:
شما به ترتیب انتشار نصب کنید و دقت کنید فقط آخرین نسخه رو کرک کنید،و اینکه برای بعضی نسخه ها باید خود نسخه رو کرک کرد برای بعضی باید The Sims 3 اصلی رو. (پس همیشه از فایل اصلی که کرک جایگزینش میشه پشتیبان بگیرید تا بعدا نیازی به نصب دوباره نباشه.)
چی؟نقل قول:
moveobjects on هم داری؟
یه نوع پکه؟
اگه پک هست ندارمش !
نه رمزه با این رمز میتونی هر چیزی رو هر جا خواستی بزاری و همه چیز حتی آدم هارم تکون بدی!!نقل قول: