دوستان من آنتی ویروس 2010 ورژن 9.0.0.463 رو دارم و میخوام آفلاین آپدیتش کنم ...
روش رو بلدم ، اما نمی دونم از کجا دانلود کنم .
کسی لینک داره بهم بده .
Printable View
دوستان من آنتی ویروس 2010 ورژن 9.0.0.463 رو دارم و میخوام آفلاین آپدیتش کنم ...
روش رو بلدم ، اما نمی دونم از کجا دانلود کنم .
کسی لینک داره بهم بده .
نقل قول:کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?MainCategoryId=1&CategoryId=59&SoftwareId=305&Title=Kaspersky%20KIS%20KAV%202010%20Offline%20Update%202009-08-29
گزینه safe run که در راست کلیک دیده میشه و مربوط به کاسپر اسکای هست یعنی چی؟
اين گزينه يك محيط مجازي براي اجراي برنامه هاي مشكوك ايجاد ميكنه تا در صورت احتمال آلودگي آسيبي به سيستم وارد نشه كه از اين گزينه به SandBox نيز نام برده ميشه.نقل قول:
یعنی میشه گفت اگه دیتا بیس انتی ویروس فایل الوده رو تشخیص نده با اجرا کردن اون فایل با safe run فایل مشکوک به شرکت برای انالیز فرستاده میشه؟ یعنی safe run قدرت شناسایی فایل الوده از فایل سالمو داره؟نقل قول:
دوستان اگه اطلا عاتی در مورد open space security دارن واسه اگاهی بیشتر اعضا بذارن و به طور کلی این محصول به چه دردی میخوره؟
من kaspersky internet security رو تو سیستمم نصب دارم با اینکه firewall برنامه enable هست ولی وقتی تو قسمت security center میرم میبینم که نوشته فایروال ویندوز on هست!!! دلیلش چی میتونه باشه؟
با اینکه firewall ویندوز رو خاموش میکنم باز فایروال کاس=ر رو نمیشناسه...چرا؟
منظورتون رو درست نفهمیدم.نقل قول:
با این وجود:
این دو تا که شما می فرمائید 2 فایروال جداگانه هستند، یکی برای خود ویندوز و یکی هم برای کاسپرسکی و فعال و غیر فعال بودنشون ربطی به هم نداره.
اون چیزی که داخل سکوریتی سنتر مشاهده می کنید که On هست فایروال خود ویندوز می باشد و ربطی به فایروال کاسپرسکی نداره.
نقل قول:این دسته از محصولات کسپرسکی که با نام Kaspersky Open Space Security شناخته میشوند مجموعهای از برنامههایی است که جهت محافظت از ساختارهای شبکه در هر اندازه و همه سطوح پیچیدگی طراحی شده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایا:
- راه حلی برای تمامیگرههای شبکه و تمامیپلاتفرمها (سکوهای کاری)
- حفاظت در برابر انواع تهدیدات اینترنتی
- پاسخگویی سریع فناوری پیشگیرانه به عنوان پشتوانه در کنار محافظت بر اساس مشخصههای ویروس
- محافظت از کامپیوترهای نوت بوک هر کجا که هستید- در دفتر، خانه یا سفر
- محافظت برای کامپیوترهای مهمان
- فناوری ضد Rootkit
- محافظت در برابر سرقت هویت
- نرم افزار بازگردانی تغییرات ایجاد شده توسط بدافزارها
- دفاع از خود برنامه در مقابل حملات (Self Defense )
- مدیریت مرکزی
- همخوانی با سایر راهکارها
- استفاده کارآمد از منابع شبکه
محصولات:
Kaspersky Work Space Security:
این محصول ایستگاههای کاری در شبکه داخلی سازمان و همچنین کاربرانی که از راه دور به شبکه متصل میشوند را در برابر انواع تهدیدهای اینترنتی از قبیل ویروس ها،جاسوس افزارها، حملات هکرها و هرزنامهها به صورت مرکزی محافظت مینماید. این محصول با اعمال کنترل کامل بر اطلاعات ورودی و خروجی روی PC (شامل ایمیل، ترافیک وب و تبادلات شبکهای) امنیتی همه جانبه را برای کاربران فراهم مینماید.
Kaspersky Business Space Security:
این محصول ایستگاههای کاری و سرورها را در برابر انواع تهدیدهای اینترنتی از قبیل ویروس ها،جاسوس افزارها ، حملات هکرها و هرزنامهها به صورت مرکزی محافظت مینماید. این محصول تمامی تبادلات شبکه را ایمن میسازد. نسخه سروری به گونهای طراحی شده است که در مقابل حجم بالای تبادلات امروزی به خوبی عمل نماید.
Kaspersky Enterprise Space Security:
این محصول تبادل اطلاعات ایمن در داخل سازمان و همچنین با دنیای خارج را فراهم میسازد. این راهکار علاوه بر این که مولفههایی جهت محافظت از ایستگاههای کاری و سرورها در برابر انواع تهدیدهای اینترنتی از قبیل ویروسها، جاسوس افزارها، حملات هکرها و هرزنامهها را فراهم مینماید، به کمک آنتی ویروس برای میل سرورها، ویروسها را از ایمیلها پاک سازی نموده و اطلاعات ارسالی را امن میسازد.
Kaspersky Total Space Security:
این محصول یک محافظت همه جانبه برای تمامی اجزای شبکه با هر اندازه و هر سطح پیچیدگی را فراهم مینماید. این راهکار تمام اطلاعات ورودی و خروجی (از قبیل ایمیل، ترافیک وب و تبادلات شبکهای) را کنترل مینماید. در واقع این محصول علاوه بر حافظت از ایستگاههای کاری، سرورها و میل سرورها، گذرگاههای اینترنتی یا Internet Gatewayها را نیز محافظت مینماید.
milaaad عزيز لطفا از دادن پستهاي پشت سرهم جدا خودداري فرماييد تا پستهاي پشت سرهم حذف نشوند.نقل قول:
براي توضيح بيشتر به مطلب زير توجه فرماييد:
تکنولوژی منحصر بفرد Sandbox ارائه دهنده محیط اختصاصی امن در زمان اجرای نرمافزارها، از امکانات امنیتی نوآورانه کسپرسکی است که از اطلاعات میلیونها کاربر در سراسر دنیا برای پایین آوردن مدت زمان عکسالعمل در مواجهه با تهدیدات جدید و تنظیم مجدد پایگاه اطلاعاتی استفاده ميكند.
همه نرمافزارهای ناشناخته برای اطمینان از امنیت باید تحت آنالیز چند عاملی قرار بگیرند. در اینترنت سکوریتی 2010 کسپرسکی محیطی به مراتب امنتر ارائه شده، زیرا قابلیتهای Safe Run مبتنی بر تکنولوژی جدید Sand Box در این محصول ادغام شده است، قابلیتی که در محصولات امنیت اینترنتی منحصر بفرد است.
Safe Run به کاربر این امکان را میدهد که نرمافزار جدید را در یک محیط ایزوله شده اجرا نماید، و در نتیجه سیستم عامل را از همه تغییرات مخرب در امان نگاه دارد.
آمار نشان میدهد که هکرها غالبا با بهرهبرداری از آسیبپذیری سیستم عامل و برنامههای مورد اعتماد به برنامههایی که از اینترنت استفاده میکنند حمله مینمایند.
قابلیت Safe Run کاربر را قادر میسازد که با استفاده از انواع مرورگرهاي اينترنتي با ایمنی و راحتی بسیار بیشتری از فضای اینترنت استفاده کند، و در عین حال هر تعداد نرمافزار دیگر را به طور همزمان اجرا کند.
نمايش یک نوار سبز رنگ به دور پنجره برنامه به کاربر نشان میدهد که آن نرمافزار در محيط حفاظت شده اجرا ميگردد.