سلام
قرار بود دیروز برم اندیشه آمار بگیرم که رفتم
دوستم اطلاعاتی رو بهم داد که بهتون میگم که شما هم در جریان باشید
1- مشکل ترانزیتی مرکز 5 و 7 که بخاطر تعداد زیاد مشترکین تو این 2 مرکزه بوده قراره در طول هفته آینده حل شه
.گفتم خب چرا تا حالا توجه نکردین بهشون گفت توجه کردیم وقتی 100 تا کاربر تو مرکز داری تامین 1-2 تا E1 برای این مشترکین خیلی اسونه ولی وقتی هر مرکزت شد 1000-2000 کاربر اونوقت تامین ترانزیت برای این مراکز آسان نیست دیگه اینجا 1-2 تا E1 بدردت نمیخوره . اونم در این موقعیت که مخابرات بخاطر تمایل به فروش اینترنت خودش سطح همکاریشو کم کرده.
2- مشکل مرکز 427 که بخاطر نداشتن برق DC در مرکز بود با نصب برق DC در این مرکز حل شده
3- مشکل سخت افزاری 4 که چند روزه حل شده
4- پهنای باند شرکت قراره در طول هفته آینده افزایش پیدا کنه ولی نه زیاد چون استان مشکل پهنای باند داره ولی قراره stm-4 جدیدشونو با اجرای طرح core , super core مخابرات تحویل بگیرن( گفت فکر می کنیم 1 ماه طول بکشه). ( گفتم stm-4 چقدره گفت 622 مگ )
5- قیمت رو پرسیدم گفتن داره به شکل قابل توجهی میاد پایین. گفت گروه فنی و فروش پیشنهاداشونو دادن مونده هیئت مدیره تصمیم بگیره. اونا هم چون پهنای باند کم بود نمیخواستن مشکل رو بیشتر کنن . چون ارزونی یعنی مشتری بیشتر و تو این شرایط که نمیشد از مخابرات پهنای باند گرفت این به مشتریهای قدیمی لطمه بیشتری میزد
6- گفتم پشتیبانی 1 در میان جواب سر بالا میدن گفت به این شوری هم نیست ولی تعدادشون کمه که در این مورد هم شرکت در حال استخدام نیرویه ولی پیدا کردن پشتیبانی فنی یک خورده سخت تر از بقیه قسمتاست