با این حساب بدگمانیم به ضعف پاورتون بیشتر میشه!نقل قول:
فکر می کنم اگه فقط یکی از درایوهاتون (سی دی یا دویدی) وصل باشه بتونید استفاده کنید!
Printable View
با این حساب بدگمانیم به ضعف پاورتون بیشتر میشه!نقل قول:
فکر می کنم اگه فقط یکی از درایوهاتون (سی دی یا دویدی) وصل باشه بتونید استفاده کنید!
روش اکتیو کردن ویندوز XPنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. ابتدا از منوی Start گزینه Run را اجرا کنید regedit رو بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز شود.
2. حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents
3. از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دوبار کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.
4. مقدار 7F یاFF را در مقدار بالا فقط به 00 تغییر دهید. روی دکمه OK کلیک کنید و رجستری را ببندید.
5. منوی Start گزینه Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a
6. پنجره ای باز می شود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد Next را کلیک کنید.
7. از پنجره جدید بر روی Change Product keyکلیک کنید.
8. در قسمت New key
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بروی Update کلیک کنید.
حالا ویندوز شما اورجینال شد!
منبع:کد:http://www.tarfandestan.com/forum/thread59474.html
ممنون دوست عزیز، اون یکی رو جدا می کنم ببینم دست میشه یا نه .اما اون موقعی که سی دی رام هنوز خراب بود جفتشونو میشناخت حالا صرف نظر از اینکه من ازش استفاده نمی کردم (یعنی نمی تونستم استفاده کنم)نقل قول:
با جدا کردن کابلم درست نشد، من نمی خوام دوباره کیس به این سنگینی رو ببرم تعمیر:41:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام.
من همه پست ها رو در مورد مشکل شما خوندم.
با اینکه مشکل شما سخت افزاریه و اینجا هم انجمن نرم افزاره، ولی چون دوستان، تا اینجا پیش اومدند، منم سعی میکنم کمکتون کنم.
فقط دقت کنید مراحلی رو گفته میشه با دقت تمام انجام بدین تا به نتیجه برسید.
ابتدا شما باید بگید چند تا هارد دیسک دارید. و اینکه آیا هارد تون از نوع IDE هست، یا SATA . پس قبل از هر چیزی جواب اینو بدید لطفا.
مورد بعدی اینه که اگر دو تا هارد دیسک دارید، اون هاردی که داریو C داخل اونه، (همونی که ویندوز باهاش بوت میشه، باید جامپر اون هارد، روی Master تنظیم شده باشه. و اگر هم یک هارد دارید، بازهم باید جامپر هاردتون Master باشه.
شما باید از روی خود سخت افزار پیدا کنید که کدوم Slave و کدوم Master هست. معمولا Slave با حرف S و Master با حرف M در روی سخت افزار (قسمت فلزی بالایی) توسط سازنده علامت زده میشه.
تا اینجاش که پیش رفتیم، زمانش رسیده که کابل های دیتا و همچنین برق تمام درایور ها رو در بیارید.
برای هارد دیسک، یه کابل برق جداگانه از پاور بیارید که از برق اون به CD-ROM ها انشعاب داده نشه.
بدون اینکه CD-ROM ها رو وصل کنید سیستم رو روشن کنید و به BIOS برید. و همه تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردونید. ( دو گزینه وجود داره که با Load شروع میشه. یکی Load Safe و یکی Load Fail. یه کم دنبالش بگردید پیداشون میکنید) اون گزینه ها رو انتخاب کرده و Yes رو بزنید. سپس کلید F10 روئ فشار بدید و از بایوس خارج بشید.
خب حالا سیستم رو خاموش کنید و برید سر CD-ROM ها
برای DVD-Writer بهتره که سخت افزار رو روی Master تنظیم کنید و برای CD-ROM روی Slave
ولی اگه میخواهید پله به پله جلو برید و یکی یکی امتحان کنید ببینید آیا درایورها رو میشناسه یا نه، DVD-Writer رو روی Slave تنظیم کنید و کابل برق و دیتای اونو وصل کنید و سیستم رو روشن کنید.
در همون صفجه سیاه که مقدار Ram رو نشون میده، شما میتونید متوجه بشید که آیا DVD-Writer تون توسط سیستم شناسایی شده یا نه
در هر حال....
این کارا رو انجام بدید، (البته با دقت خیلی زیاد و مرحله به مرحله. حتی اگه لازم باشه ده بار این پست رو بخونید تا همه چیز سر جاش باشه.) تا بازم ادامه بدیمو.
پس فعلا با یک سی دی رام و هارد دیسک پیش رفتیم.
نتیجه رو اعلام کنید.
موفق باشید :11:
با تشکر از دوستمون tohidkhنقل قول:
در مورد جملهی بالا بایستی عرض کنم که این یه استاندارد در درایوهای نوری هست.
من به شخصه تمامی مارکهای معتبر رو که نگاه کردم دیدم همه به همین صورت هست.
Sony - Asuse - Suzuki - Aopen - Plextor - Pioneer - Liteon - Samsung - LG تمامی این درایوها رو من دارم و با توجه به نوشته شما شک به دلم افتاد که اشتباه کردم.
اما دیدم مطلبی که من در این مورد گفتهام صحیحه و جای شکی وجود نداره.
با این حال قصدم این نیست که بیاحترامی به کسی کرده باشم و این مطلب رو برای اینکه دوستان دچار اشتباه نشند عرض کردم.
شاد باشید :40:
به استناد به گفته شما، پستم رو ویرایش کردم. :10:نقل قول:
ممنون از لطفتون.
موفق باشید :11:
اگه یه ویندوز XP3 مربوط به یکی دو سال قبل رو بخوام از طریق یه CD جدیدتر XP3 آپ گرید کنم ؛
1. آیا برنامه های نصب شده در WIN XP3 قدیمی ترم حفظ میشن یا می پرن (برام خیلی مهمه که
حفظ بشن بخصوص آنتی ویروسم که آپدیته) ؟
2. این عمل آپ گرید رو از داخل XP3 قدیمی اجرا کنم یا اینکه از بوت سی دی جدید بالا بیام و گزینه
REPAIR و ...؟
بله از دقت شما ممنون، هارد من SATA هستش و فقط همین یه دونه هارد رو دارم .توضیحات شما را بکار میگیرم امیدوارم درست شهنقل قول:
ابتدا شما باید بگید چند تا هارد دیسک دارید. و اینکه آیا هارد تون از نوع IDE هست، یا SATA . پس قبل از هر چیزی جواب اینو بدید لطفا
کمک ............................................کمک
اولا سلام عرض می کنم بعدش می خوام بگم برام مشکلی پیش اومده لطفا کمک کنید.
چند روز پیش نرم افزار Fast Duplicate File Finder رو روی ویندوز xp نصب کردم (کار نرم افزار پیدا کردن فایل های تکراری ) و بعد شروع کردم به پیدا کردن اونا روی سیستمم بعد که جستجوی نرم افزار تمام شد لیست طولانی از چندین فایل تکراری رو نشون داد چشتون روز بد نبینه من که فضای خالی لازم داشتم همه حذف کردم (در ضمن اکثرشون از درایو c که ویندوزم تو اون نصبه بود) بعداز چند دقیقه که کارم به افیس افتاد دیدم که هیچکدم از برنامه های افیس رو باز نمی کنه همچنین ادوب ریدر و چند تا بازی که قبلا نصب کرده بودم و چند تا نرم افزار دیگه تازه بعد فهمیم که ویندوز نمی تونه از کارت صدا استفاده بکنه (یعنی مثلا اگه فیلم می دیدم صدا نداشت . از Control Panel و قسمت sound هم اقدام کردم جواب نداد .)بعد به این فکر افتادم که آفیس رو حذف کنم و دوباره نصب کنم اما نه افیس ازControl Panel حذف می شد ونه دوباره نصب می شد یعنی موقع نصب افیس وسطای نصب ارور می داد . حالا من موندم و این همه مشکل .
من ویندوز 7 هم تازه نصب کرده بودم و همه ی این کاره رو تو اون انجام دادم وجواب داد یعنی هم افیس و سایر نرم افزار ها هم نصب شد هم بالا اومد وهم صدا وجود داشت.
لطفا هر کسی می تونه به من کمک کنه.