اوا برو تو Settings بعد Profileنقل قول:
Printable View
اوا برو تو Settings بعد Profileنقل قول:
منظورت رو نفهمیدم . منظورت چی هستنقل قول:
الکس وایسا اسم تو رو هم بدم به بولوت تا با ali-ss جفتتونو باهم دعوت بکنه.اینجا کم کم داریم خیلی قوی میشیم.
درضمن سریع از این تریب های خارجی بیرون بیاید که آخرش بهتون می گن ما رو ساپورت کنید بعد اگه بهشون بگید نه می ریزند سرتون هرچه سریع تر بیاین بیرون به نفع خودتون هست
نترس.اینجا بروبچ خودمون هم هستن.هیچ کدومشون هم احتیاجی به ساپورت ندارن.چون از بس خر امتیازن.الان توی ترایب um-horde هستیم فکر کنم.اگر اسمشو درست نوشته باشم.
این رو بگو من الان باید تو کدوم تریب برم این یارو بی خیال من نمی شه هر چند وقت یه بار حمله می کنهنقل قول:
ببینم طبق عکسی که صفحه قبل گذاشته شده لول 26 ساعتی4200تا میده ولی من وقتی رفتم چک کردم فقط لول 30 هست که بالای 4000تا ریسورس هر ساعتی میده.
من الان این ترایبم.The Horde. United Masters
به بولوت اسمتو دادم تا دعوتت کنه.ببینم یارو فقط حمله میکنه برای غارتت؟hiding place رو تا آخرین لول آپ کن و سعی کن هیچ وقت بالای 2000تا ریسورس نداشته باشی.این جوری حالش گرفته میشه و بعد دیگه حمله نمیکنه.
این ها رو که می دونم خودم رسنوده بودم به لول 30 حالا که چی ؟نقل قول:
نه بابا یارو این همه حمله کرده کلاً 2000 تا ریسورس هم نبرده لول دیوارم رو از لول دیوار روستای اولم بالا تر بدم نمی تونه کاری کنهنقل قول:
بردیا تو هر ووردی ریسورسا با هم فرق داره.اون که 4600 میده شاید ماله وورد 10 بوده و تو وورد 11 رو چک کردی!
نه.اشتباه نکردم.اون عکس مال ورلد10 هستش که نشون میده با لول 26 بالای 4000تا هر ساعتی داره ریسورس درمیاره.ولی تویhelp نوشته فقط لول 30 میتونه بیشتر از 4000تا هر ساعتی به دست بیاره.
الانم دوباره چک کردم.همین بودش.ورلد11 که از 2500تاهم بالاتر نمیره آخرین لولش.