جواب منو کسی نمیده؟اینترنتم داره تموم میشه
Printable View
با توجه به سبکی که می خواید اینا رو توصیه می کنم:نقل قول:
مرسی
Dead Island و rage رو امروز نصب می کنم.
به نظرتون کدوم یکی از اینایی که پایین می نویسم خوبه: (سبک هاشون رو نمیدونم ولی دنبال اکشن هستم و رل پلیینگ نباشه)
Rayman Origins
F.E.A.R 3
S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat
Dawn of War 2
Crysis Wars
The Witcher 2 Assassins Of Kings
Just Cause 2
Battlestations Pacific
Star Wars The Forced Unleashed Sith Edition
Mass Effect 2
Homefront-SKIDROW
Hunted The Demons Forge
Just Cause 2
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
اگه به سبک نقش آفرینی هم علاقه داشتین دو تا از بهترین بازی های تاریخ پی سی توی این لیست وجود داشتن : دی
برای درخواست دانلود بازی باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید...نقل قول:
ممنون
والا چند سری اومدم رل پلینگ بازی کنم ولی هر کار کردم نتونستم ارتباط برقرار کنم همین اسکایریم رو تا یه جاهاییش رفتم بعد پاک کردم همینطوری dragon age origin رو ،نقل قول:
اگه به سبک نقش آفرینی هم علاقه داشتین دو تا از بهترین بازی های تاریخ پی سی توی این لیست وجود داشتن : دی
در حالی که جزو بازی های با امتیاز بالا هستن ولی من اصلا با این سبک کنار نمیام.یا حتی mass effect اولی یا Witcher که گفتم شاید تو شماره های بعدیشون سبکشون عوض بشه که انگار اینطوری نشده.
در هر صورت ممنون. تا یه هفته ای فعلا سرمون گرمه.
سلام من یه بازی مثل بازی spore هاگ میخواهم
و اگه نسخه جدیدی از این بازی اومده لطفا بگید :31:[
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
بازی سبک نقش آفرینی جنگی در قرون وسطا میخواهم
چیزی تو که خودت بتونی شمشیر و کمان و ... بخری و بری بجنگی
و پول در بیاری اگه برای آندروید هم سراغ دارید بگید
سلام میشه بگین اسم این بازی چیه که تو صفحه تو صفحه اول این مجله هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه ALAN WAKE ارزش خریدنو داره؟؟؟؟؟؟؟
Bioshock Infinite هستش که جزو بازی های مهم امساله که تاریخ انتشارش هم هنوز معلوم نیستنقل قول:
سلام میشه بگین اسم این بازی چیه که تو صفحه تو صفحه اول این مجله هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صد در صد ارزش بازی کردن دارهنقل قول:
یه سوال دیگه ALAN WAKE ارزش خریدنو داره؟؟؟؟؟؟؟
برای بازی Spore دو پک الحاقی اومده:نقل قول:
Spore Galactic Adventures
و
Spore Creepy & Cute
بازی DARKSPORE هم ورژن جدید Spore هست.
ببخشید بازیهایی به سبک warroirs orochi یا dynasty warrios و یا کلا بازیهای سبک JRPG و به اصطلاح بازی ژاپنی برای pc میخوام میشه منو راهنمایی کنید؟ممنون.
میشه بیشتر در باره ی بازی Spore Creepy & Cute توصیح بدبد یعنی مثل spore هاگ هست یا فرق داره ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
-------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
سلام . بازی سبک نقش آفرینی جنگی در قرون وسطا میخواهم
و پول در بیاری برای آندروید هم باشه
اگه نبود یه بازی توی این مایه ها
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
سلام . بازی سبک نقش آفرینی جنگی در قرون وسطا میخواهمنقل قول:
و پول در بیاری برای آندروید هم باشه
اگه نبود یه بازی توی این مایه ها