واسه من اینطوری بود باتریو عوض کردم درست شد.باتریت احتمالا باد کرده.
بچه ها برنامه ی آی آر ریموت رو نسب کردم میخواستم بدونم کجای tv باید بگیرم؟باید از درگاه مادون قرمز بگیرم؟
Printable View
واسه من اینطوری بود باتریو عوض کردم درست شد.باتریت احتمالا باد کرده.
بچه ها برنامه ی آی آر ریموت رو نسب کردم میخواستم بدونم کجای tv باید بگیرم؟باید از درگاه مادون قرمز بگیرم؟
باتری اصل گوشی ساخت کجاست ؟آیا این باتری های چینی 3 تومنی جواب میده؟نقل قول:
من یک شارجر برای شارج در پادگان پادگان خریدم به قیمت 3500 ت دیشب برای اولین بار باهاش شارج کردم حدود یک ساعت و 45 در شارج بود و فقط 3 خط شارج کرد و بعد که خانه امدم با شارجر اصلی نیم ساعت توی شارج بود و تموم خونه هاش پر شد سوال من این است که ایا قیمت شارجر در زود یا دیر کردن شارج موثر است؟
دوست من قیمت مهم نیست کیفیت شارژر مهمه که متاسفتنه برای شما کیفیت نداره ....
در ضمن فقط سعی کن از شارژر اصلی گوشی استفاده کنی ....
دوست من قیمت مهم نیست کیفیت شارژر مهمه که متاسفتنه برای شما کیفیت نداره ....
در ضمن فقط سعی کن از شارژر اصلی گوشی استفاده کنی ....
همینطور که میدونید کیفیت عکس برداری گوشی در نور کم خیلی ضایست من قبلا یه N72 داشتم که در نور کم
خیلی بهتر از 5700 عکس میگرفت راهی برای افزایش کیفیت دوربین هست؟ آیا؟
مال من قوس نداشت اما دو تا پایه در پشتش شکسته ......نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار quick office هست و....من الان دارم اما با فارسی مشکل داره ...
نقل قول:
باید از توی منوی آی آر ریموت تلوزیون رو انتخاب کنی ...
نقل قول:
ما که هوز پیدا نکردیم ...
آقا من ميرم خودمو ميكشم راحت ميشم ديگه
اين مموري گوشي رو يه سوتي داديم اطلاعات روش پاك شد.بعدش دوباره برگردونديم همه چيزو.مجبور شديم مموري رو فرمت كنيم.منم مموري رو اگه فرمت كنم خود گوشي رو هم فرمت ميكنم
خلاصه بعد از اين فرمت سرعت گوشي اومده پايين ناجور.فكر ميكنم 3250 دستمه انگار
اي روزگار
باید درگاه مادون قرمز رو روبروی چشم تلویزیون قرار بدی که البته با پیدا کردن ورژن بهتر کنترل فاصله بیشتری رو میشه باهاش عمل کرد...نقل قول:
کیفیت شارژر مهمه و مدلش (که مسلما هر دو به قیمت هم بستگی داره) مثلا شما اگه شارژر یک گوشی قدیمی نوکیا رو برای شارژ گوشی جدیدش (البته با تبدیل) استفاده کنی زمان به مراتب بیشتر میشه...نقل قول:
درسته ولی فکر کنم بجاش در نور کافی کیفیت عکسش از N72 بهتر باشه..!نقل قول:
3 تومانی 6 یا 7 ساعت جواب میده.من با گارانتی خریدم 25 تومان made in china fabrique en china اینو زده پشتشنقل قول: