به نظر میاد واسه جشن سپندار میده بیرون
شایعاتی هست که اواسط اسفند البوم بیاد
Printable View
به نظر میاد واسه جشن سپندار میده بیرون
شایعاتی هست که اواسط اسفند البوم بیاد
مدیریت سایت رسمی مخاطبین محسن چاوشی:
در پی پرسش های مکرر شما عزیزان در مورد آلبوم من خود آن سیزدهم و شایعاتی مبنی بر اختلاف بین محسن چاوشی و تهیه کننده اثر به اطلاع شما می رسانیم محسن چاوشی و مسعود دهقان ( تهیه کننده آلبوم ) هیچ گونه اختلافی با یکدیگر نداشته و به زودی شنونده آلبوم من خود ان سیزدهم خواهید بود .
اطلاعات تکمیلی در اختیارتان قرار خواهد گرفت .
نسخه کامل آهنگ زندگی+تحصیلات عالی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگه من که دوس داشتم ولی وقتی اینو با تایم کمش تو یه برنامه نازل میشنویم یکم اذیت کنندس..
+
توضیحات «محسن چاوشی» پس از انتشار گزارش مبنی بر اختلافات مخفیاش با تهیه کننده آلبوم «من خود آن سیزدهام»:
«هیچ مشکلی با تهیه کننده آلبوم جدیدم ندارم»
موسیقی ما - بهمن بابازاده: انتشار گزارشی با موضوع اختلافات مخفی محسن چاوشی و تهیه کننده آلبوم جدید این خواننده، با واکنش محسن چاوشی رو به رو شد.
در این گزارش که هفته گذشته در برخی رسانهها منتشر شد، ذکر شده بود که پس از تعویقهای پشت سر هم در تاریخ انتشار آلبوم «من خود آن سیزدهام»، اختلافات و درگیریهایی بین دو طرف بوجود آمده و این دو دیگر پاسخگوی پیگیریهای خبرنگاران نیستند.
انتشار این گزارش بازتابهای زیادی را در صفحات هواداری این خواننده داشت و همین باعث شد خود چاوشی درباره این گزارش توضیحاتی را در صفحه شخصیاش ارائه دهد: «هیچ اختلافی با تهیه کننده آلبوم جدیدم ندارم و هرگونه اختلافی را در این زمینه تکذیب میکنم. زمان انتشار آلبوم نیز به زودی اعلام و از طریق رسانهها منتشر خواهد شد.»
پیگیری خبرنگارما از تهیه کننده این آلبوم درباره زمان انتشار این اثر نیز به اینجا رسید که بنا بر اعلام «مسعود دهقان» زمان انتشار رسمی این آلبوم در بازار موسیقی کشور، سه شنبه هفته آینده به صورت کامل مشخص میشود و بلافاصله پس از قطعیت تاریخ انتشار، خبر آن در اختیار رسانهها قرار خواهد گرفت.
آلبوم «من خود آن سیزدهام» جدیدترین آلبوم «محسن چاوشی» پس از «یه شاخه نیلوفر»، «حریص»، «سنتوری» و «پرچم سفید» است که در حال و هوایی متفاوت نسبت به آثار قبلی این خواننده و با اشعار بزرگان کلاسیک تولید شده است.
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
+
مصاحبه کوشان حداد با موسیقی ما:
بیت آخرش خیلی ضایع بود حالمو گرفت :n03:
دانلود دمو كليه قطعات آلبوم
غلط كردم غلط
كو به كو
رميديم
نگار
ستمگر
شير مردا
من خود آن سيزدهم
قراضه چين
بهرام گور
نمیدونم چرا ولی خیلی خوشم اومد (عشق تو شنیدن اول!)نقل قول:
عجب دمویی بود فقط حیف که کیفیتش خوب نیست
قبلا میگفتن این آلبوم میترکونه ها اما من میگفتم تو یه قشر خاص و علاقه مند به اشعار کلاسیک اینجوریه ولی واقعا این دموها فراتر از تصور من بود
شدیدا به این آلبوم امیدوارم:n12:
نقل قول:تایید میشه . من هم فکرش رو نمیکردم که آهنگ ها به این خوبی کار شده باشه . یکی از خوبی هاش هم اینه که با اینکه اشعار همگی از شاعران قدیمی هستند ولی آهنگ ها تنوع خوبی دارند ( قبلا چون اشعار قدیمی رو فقط با سنتی خواندن اساتید موسیقی سنتی گوش دادیم فکر کنم با این تنوع آهنگسازی ها این آلبوم حسابی بهمون بچسبه )نقل قول:
بی صبرانه منتظریم
آلبوم هنوز نیومده ولی آوای انتظارش اومده
این 45 ثانیه نگار رو حدود 40 بار گوش کردم !
فکر نمیکردم اینقدر خوب شده باشه
منتظریم ببینیم کی میاد.امیدوارم تو اسفند بیاد