سلام دوستان
من تک پسر هستم و پدرم 53 سالشه و دیابت داره (انسولین تزریق میکنه)، رگ های قلبشم 3 سال پیش آنژیو کردن و کمی گرفته بود.
امکان داره معاف بشم یا حداقل تو شهر خودم بیوفتم؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
من تک پسر هستم و پدرم 53 سالشه و دیابت داره (انسولین تزریق میکنه)، رگ های قلبشم 3 سال پیش آنژیو کردن و کمی گرفته بود.
امکان داره معاف بشم یا حداقل تو شهر خودم بیوفتم؟
ممنون
رادرم 93/4/19 باید بره خدمت
کدوم توی بیشتر توی این ماه نیرو میگیرم ارتش -سپاه -نیروی انتظامی
و احتمالا کدو م شهر پادگان
ما خوزستان هستیم
فقط نظر دادن کافیه
؟؟؟؟؟؟؟؟
والا نمیدونم چه کوفتیه چسبیده به ما تو هر تاپیکی در باره سربازی ایین سوال رو میپرسم !! کلا چشمه تاپیک خشک میشه :n13::n29: مشاهده شده حتی تاپیک پاک شده!!!:n27:نقل قول:
از زمانی که وارد غیبت شدی 90 روز اضافه میخوری بعد از 6 ماه غیبت اضافت میشه 180 روزنقل قول:
سن پدرت و سابقه جبهش باعث نمیشه شما معاف بشی یا کسری بگیری بخاطر سال تولدت ولی اگه پزشک تشخیص بده که پدرت احتیاج به مراقبت داره شاید معاف بشی
موقعی که وارد یگان خدمتت شدی با مدارک پزشکی پدرت میتونی تقاضای انتقال به شهر خودت رو بدینقل قول:
بله به نظرم تمام اون چیزایی که نوشته رو باید ببرینقل قول:
6 ماه اضاف میخوری.چرا احتمالش خیلی کمه که بخوای کل 6 ماه رو خدمت کنی یه مقدار زیادشو میبخشن.اگه تاریخ تولد 72 یا قبل از اون هست میتونی از کسری استفاده کنی به شرط اینکه اضافه دفترچه ای نداشته باشی که شما داری و شامل حالت نمیشهنقل قول:
کارت درسته دادش ،نقل قول:
یعنی از 73 به اینور دیگه نمیشه برا جبهه و این حرفا کسری هم گرفت؟
بنده خدارو نامید نکنید. خیلی جای خوبی هم هسنقل قول:
یعنی چی اونوقت؟؟؟!!!! جواب پست 4 سال پیش رو دادی!نقل قول:
مرسی که پاسخ دادی..فقط مشکلی نداره تو آموزشی به جای ساک همون کوله ببریم که...؟نقل قول:
چیز دیگه ای لازم هست ببریم که تو لیست صفحه اول نبوده ؟
فرقی نداره ساک باشه یا کوله پشتی فقط یه چیزی باشه که حجم کمی بگیره و راحت تو کمدت جا بشهنقل قول:
اگه مقدار جبهه پدر بیشتر از 30 ماه باشه یه پسرش معاف میشه بدون شرط سنی ولی برای کسر خدمت باید 72 یا قبل از اون باشینقل قول:
جدا؟ ببخشید . نمیدونستم واسه 4ساله پیشه .شما چطوری فهمیدید من اینجا پست گذاشتمنقل قول:
کمدها اصولا چه ابعادی هستن؟نقل قول:
دوست عزیز smartexploit نمیدونم چرا نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم به همین دلیل همین جا مطرح میکنم:نقل قول:
دوست عزیز از اتفاقات روز اول رو برام میگی؟ توی برگه سفید زده 6صبح باید اونجا باشم، از 6صبح به بعد چه کارایی انجام میدن؟من شنیدم توی مدرس اون شهرستانی ها رو نگه میدارن و تهرانی ها رو بعد از لباس دادن میفرستن خونه شون و میگن فلان رو بیاید،آیا درسته؟شما گفتی شاید مرخصی ندن،پس لباس رو چطور اندازه کنیم؟شاید بخوایم پوتین رو عوض کنیم و خیلی اگر دیگه؟
تا چه ساعتی نگه میدارن و نهار میدن؟همونروز تقسیم میکنن و تخت و غیره مشخص میشه؟ من اگه بخوام ارشد بشم باید چی کار کنم،شانسی دارم؟چون من لیسانسم و اونجا هیئت علمی هم هستن.
به طور کلی از وقایع روز اول یه توضیحی بدی خیلی ممنون میشم.
موفق باشی...
آقا ما آموزشیمون تموم شد
افتادم فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان :n03:
چی کار کنم>؟ کسی از بچه ها اونجا ها بوده؟
مدرک فوق لیسانسه/ درجم هم ستوان 3/
تو شوک هستم هنوز :n04:
سلام رفیق ... روز اول میری پذیرش میکنن فرم های مربوطه رو پر میکنی بعدش میبرن فرمانده براتون یه سری نکات رو میگه بعدش میبرن براتون لباس و جیره میدن و اگه ساعت 12 ظهر شده بود ناهار میدن و میفرسند خونه که مرخصی حساب میشه 3 یا 4 روز میدن ..... من گفتم ممکنه ندن چون تو نظام همه چیزممکنه !!! بعد که بهتون لباس دادن رفتید خونه دفعه بعد باید با لباس وارد پادگان بشید و اموزشیتون دیگه جدی شروع میشه.... ارشد نشی بهتره ولی معمولا انتخاب میکنن...مدرک تحصیلی تو اموزشی زیاد ملاک نیست دوست عزیز در ضمن فرمانده های شهید مدرس به رفتار و برخورد خوب معروفند .... افتادی جایی که همه استاد معرفت و مردونگین سپاه واقعی یعنی شهید مدرس کرجنقل قول:
دوستان شماره حسابی که تو برگ آبیم نوشته اشتباست.یه رقم اون وسط نیست:n29::n13: چه کار کنم الان؟یکشنبه هم که اعزامیم.شنبه برم نظام وظیفه یا پلیس +10 ؟
اونجایی که ما بودیم چیزی حدود 2متر در 60 سانت بود ولی 2 تا کمد روی هم بود یعنی 1متر در 60 سانتنقل قول:
این جور چیزا مربوط به پلیس +10 هست برو اونجا اطلاعاتت رو ویرایش میکنن اگر هم تا قبل از اعزامت فرصت نکردی توی خدمت برو نیروی انسانی قسمت کارگزینی وظیفه اونا برات درستش میکنننقل قول:
کلا یک سری توضیحات لازم دیدم خدمت شما داداشای گلم بدم.
اگر اموزشی در شهره خودتان بیفتید که خیلی بهتره اما اگر شهرستان افتادین یک سری نکات هست که بهتره رعایت کنید.
روز اول تیر معمولا میروید و اونجا توضیحاتی خدمتون ارائه می کنند و در پاره ای از مواقع جیره را تحویل می دهند و می فرستنتون مجدد خونه و چند روز بعد مجدد باید بروید. پس روز اول تقریبا وسایل ضروری را همراه ببرید و اضافه بار حمل نکنید.
در مورد اینکه رفتین آموزشی و روزه اول آموزشیتون رسما کلید خورد یک سری رو به عنوان ارشد انتخاب می کنند. مثلا ارشد کل ارشد نظافت و دستشویی ارشد غذا و ... معمولا هم قد بلند ها و اونهایی که چهره ی مثبتی دارند و از لحاظ اجتماعی رابطه خوب برقرار می کنند را انتخاب می کنند.همون یکی 2 روز اول آموزشی انتخاب می کنند و معرفی می کنند. اگر کسی هم قبول نکنه می تونه به صورت خصوصی و مودبانه به فرمانده بگه که نمیتونه. اما ممکنه فرمانده هم عصبانی بشه :n09: بعضی ها علاقه مند هستند و دوست دارند ارشد بشوند. به هر حال ارشد نشدن بهتره به نظرم. سلیقه ای هست. پاداش هم نداره به اون صورت که می گویند.
همون روزه ای اول هم طریقه مرتب کردن تخت و بستن بند پوتین و شرایط رو خدمت شما ارائه می دهند.
در مورد غذا هم اوضاع خوبه در این فصل گرما غذاهای خنک هم می دهند معمولا مثله هندوانه و پنیر و خیار و غذاهای کنسروی و در بعضی مواقع عدس پلو . ... مثله باقی جاها. آب جوش هم معمولا می دهند و در پاره از مواقع چایی. اما بهتره لیپتون هم همراه داشته باشید. اگر هم اوضاع خوبه نسکافه از این بسته ای ها! اونجا یقلوی به همه می دهند و قمقمه اما لیوان باید ببرید حتما.
راجع به ماه رمضان هم خدمتون عرض کنم که در پادگان آب های خوردن قطع می شود و طبیعی هم هست که روزه خواری در ماهم مبارک رمضان حرام است. البته کسی که مجوز دکتر بگیرد می تواند اما به صورت پنهانی باید میل کند.
اردو در اخره آموزشی همیشه بوده و هست. چه ماه رمضان چه غیر ماه رمضان. اردو پدره آدم در میاد از بس راه میره. مارو اون زمان از 9 شب تا 4 صبح پیاده بردن بعدش فردا صبح نامه هارو دادن و خدافظ
خدمت شما عرض کنم در ماه رمضان هیچ برنامه ای ندارید میرید بعضی روزها سره کلاس عقیدتی می نشینید از 9 صبح تا 11 بعدش میاید میرید می خوابید تا افطار. افطار و نماز را هم می کنید و می خوابید تا سحر نماز صبح را می خوانید و می خوابید تا 8 یا 9 یا 10صبح. و این چرخه ادامه دارد!:n02:
در این فصل خدمتون عرض کنم که شربت با خودتان ببرید. مخصوصا شربت آبلیمو. بعضی ها قرص جوشان هم می اوردن و خیلی ها خاک شیر.
مدارکتون هم ببرید به همراه کپی.
کلا اونجا همه چیز سره جاش و منظم هست و میدونید چیکار باید بکنید خیالتون راحت.
اومدیم یکی مسلمون نبود خخخخخ تکلیف چیه :n09: ( شوخی کردم) تر خشک با هم میسوزه :vنقل قول:
مرآ(مرکز آموزشی) توی هر شهری نیسنقل قول:
مثلا نیروی زمینی ارتش (نزاجا) در کل کشور فقط 8 تا پادگان داره؛ از امسال هم سعی میکنن به نزدیکترین مرآ بندازن
بهتون برنامه سین (برنامه ساعتی) میدننقل قول:
و معمولا! طبق اون جلو میرین
بیداری، نظافت، نظافت عمومی، نماز، صبحگاه، خدمت صبح، نماز ظهر، ناهار، خدمت بعد از ظهر ، قرق و خاموشی (کامل ننوشتماااا)
تئوری یا عملی بودن کلاس مربوط به نوع کلاس میشه
مثلا اگه نظام جمع، کانال و .... باشه، عملیه
ولی مثلا عقدیتی و بهداشت و ... باشه، تئوری (اگه کلاس داشته باشن، توی کلاس، اگه نداشته باشن، جلوی خورشید خانوووووم!
نرم افزار 99% دوره کد نمیخورهنقل قول:
متاهل و پدر نظامی هم 99% شهر خودتی (اگه از اون 1% باشی،به ما اعتراض نکنیااا)
نقل قول:
باید درخواست بدی
بله، افراد خاص! رو پذیرش میکنن
در برگ آبی هرجا رو بنویسه، باید اونجا بریدنقل قول:
نقل قول:
سرباز عقدیتی و حفاظت شدن، پذیرش میخواد
به گروهان ما که نیومدن، اونایی که از قبل میشناختن(پارتی)، اونا رو پذیرش کردن.
شما برادر بزرگتر داریدنقل قول:
حدمت کرده یا نکرده
متاهل یا مجرد
زندگی جدا یا با پدر
پسر ارشد باشی یا نباشی (اگه یه پسر بالای 18 سال باشه)
هیچ کدوم دلیل نمیشه به شما معافیت بدن.
بله شما کددار (شرایط دار) هستیننقل قول:
ولی در اولیت دوم (اولویت اول با پدر نظامی و متاهل هستش)
شما شناسنامه هاتون رو هم ببرید (بعضی وقتا یارو میگه حتما باید شناسنامه هم باشه) و از ثبت احوال هم نامه ببرید (خودشون میان 2000 تومان میگیرن و از ثبت احوال شهرستانی که پادگان توشه استعلام میگیرن، ولی به قول یکی از دوستان، توی نظام هیچی معلوم نمیکنه، شما احتیاطا نامه بگیرید و با خودتون ببرید)
تقسیمات معلوم نمیکنه
مونده به دژبانی جایی که خدمت میکنید، که اینو ممنوعه تشخیص بدن یا نه (معمولا سواد آنچنانی ندارند که بدانند ممنوعه هست یا نه؛ و اجازه هم نمیدن که بهداری تایید کنه)نقل قول:
شما ببرید، روز اول بازداشتی نمیدن.
شماره حساب بانک سپه هستنقل قول:
نه شماره کارت 16 رقمی
بله لازم هستنقل قول:
اگه کمد بدن، میزنید در کمد
اگه کمد نداشته باشن (پادگان ما داشت، ولی مخصوص آنکارد! بود و حق نداشتیم قفل بزنیم، قفل رو میزدیم رو ساک)
نوع ساک مهم نیس
از 1 روز تا 90 روز غیبت، 3 ماه سنوات (اضافه خدمت) دارهنقل قول:
از 91روز بیشتر، 6ماه سنوات+ معرفی به دادگاه
اگه این موسسه براتون معافیت تحصیلی رد کرده باشه، میتونین وارد دانشگاه بشین؛ ولی اگه رد نکرده باشه، سنوات میخورین و اگه سنوات بخورین، نمیتونین وارد دانشگاه بشین.
هیچ کدوم از شرایطی که گفتین جزو شرایط معافیت نیست
ولی چون پدرنظامی هستین، 99% شهر خودتون خدمت میکنین.
این که تک پسر هستین، امکانش خیلیه شهر خودتون بیوفتیننقل قول:
ولی فکر نمیکنم معافیت بدن (نظر شخصی خودمه، از نظام وظیفه بپرسید)
نقل قول:
مهم نیست دوست عزیز
بعد از اینکه وارد پادگان شدین، نویسنده گروهان میاد شماره حساب رو ازتون میگیره (یا برگ سبز رو میخواد تا از رو اون بنویسه) اون موقع میتونید شماره حساب صحیح رو اعلام کنید
بعد از اینکه وارد کامپیوتر شد، دوباره ازتون میخواد که شماره رو تایید کنید.
در آخر دوره هم باید ازتون انگشت بگیره که شماره حساب و شماره ملی و .... درسته (اگه نویسنده کارشو درست انجام بده؛ نویسنده گروهان ما، من و یکی از بچه ها رو برد اتاقش و گفت با 10 انگشتون به جای 130 نفر انگشت بزنین)
با سلااااااااااام خدمت دوستان عزیز سرباز:n02:
من یکشنبه هفته بعد تاریخ اعزاممه برای نیروی زمینی سپاه آموزشی پادگان شهدای کرمانشاه
از دوستان دوتا سوال داشتم
1) کسی هست که اینجا افتاده باشه؟ اگه هست دستشو بالا کنه
2) از دوستان قبلی کسی آشنایی داره با این مرکز؟
3) روز یکشنبه اعزام میشیم یا نه؟ شنیدم همون روز اعزام نمیکنن
4) وسایل چی باید ببرم
مرررررررررررررررررررررسی
دوره 151 ما که توی 01 بودیم به امید و با کمک خدا تمروز تموم شد:n16:
دوست صمیمیم اردیبهشت پارسال اونجا اعزام شدنقل قول:
میگفت سخت میگیرن
روز اول اعزام شده بود و بهش مرخصی هم نداده بودن که بیاد لباسا و پوتینشو درست کنه
14 15 ساعت فاصله داره با شهر خودش، برا همین نذاشتن بیاد.
یکی از دوستان پرسیده بودن که اضافه خدمت غیبت (سنوات) بخشیده میشه یا نه
یادم رفت جواب بدم
معمولا در اعیاد مذهبی و سیاسی قسمت (یا کل) سنوات بخشیده میشه.
همین چند روز پیش (نیمه شعبان)، یک چهارم سنوات بخشیده شد
یک خبر خوب!!! هم الان یادم افتاد بگم
کسانی که فرزند داشته باشن
8 ماه از خدمتشون کسر میشه.
اینو دیروز صبحگاه فرمانده به عنوان پیام اقدام سریع اعلام کرد
هنوز توی خبرگزایها نیومده.
واسه بچه هایی که نمی دونن اون تو چه خبره یه تجدیده خاطر کنیم :n12: راستی جیره هم یه چیزهایی خاطرم هست که 3 دست لباس دادن 2 دست پوتین 2 دست پتو و دمپایی و ملحفه و 4 دست واکس دستکش و جوراب و زیرپوش حوله مسواک خمیر دندان و قرآن و مهر و پودر لباس شویی و کلاه و شامپو و صابون و یه کوله ی بزرگ که همشو بزارین توش و حمل کنید و یه سری چیزهای دیگه دادن یادم نیست. اونجا خرت و پرت اضافی ببرید دمه در اون دژبانی می پیچونه راستی! مثله هدفن و چیزهای اضافی که خودتون بهتر میدونید. اونجا به هرکی یک کمد هم میدن معمولا کنار تخت بچه ها هست. فقط خرید قفل با خودتونه و اونجا احتمالا باید برای خرید در بوفه باشه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:خدانگهدارتان و برید زود تموم میشه و همش خاطره میشه..نقل قول:
سلام دوستان من 4/1 باید برم مرکز آموزش ولیعصر تبریز، کسی هست اونجا بوده باشه و توضیح کامل از اون پادگان بده؟ و اینکه چیا ببرم؟ در ضمن من از تهران میرم اونجا، جیره دادن میفرستن خونه یا میمونیم؟؟
سلام بچه ها ، من آموزشی افتادم 01 نزاجا و خیالم حداقل از این دو ماه راحت شد.
با توجه به اطلاعاتی که از این پادگان بدست آوردم هنگ یک هتل تر از هنگ دو هست حالا سوالم اینه با توجه به اینکه من اونجا آشنا ندارم ، روز اول چی کار بکنم که بیفتم هنگ یک؟
اصلا راهی وجود داره؟
نقل قول:
سلام
در کل هنگ 1 و 2 با هم خیلی فرق ندارن و اینطور که شنیدم از این دوره هنگ کلا برداشته میشه
ولی اگه هنوز هنگ وجود داشت و دوست داری هنگ 1 باشی ، از همون اول کار که می خوان تقسیم کنن اون وسط جمعیت باش و ببین اگه عددی که برا صف اول میگن (تقسیم ها هم صف صف انجام میشن و نه ستونی) از 500 ها باشه (511-512...) میشه همون هنگ یک و سعی کن که بری کم کم جلو ولی دوره پیش 1/2 که ما بودیم با 700 ها (711-712....) شروع کردن و بعد رفتن سراغ تقسیم کردن هنگ 1
سلام
یه توصیه به بچه هایی که چند روز دیگه اعزام میشن:
روز اول با خودتون گوشی و MP3 Player و این چیزها رو نبرید، معمولا حسابی میگردن شما رو و پیداش می کنند، اگرم بتونید داخل ببرید سخــته ازش استفاده کنید چون تعداد زیادی آدم توی یه آسایشگاه هستید، کلا دو ماهی موبایل نداشته باشید آسمون زمین نمیاد.
بعدش هم که تقسیم شدید و انشالله رفتید برای یگان، روز اول با خودتون نبرید که خودشون میدونند روز اول خیلی ها میارن برای همین بد می گردند، بزارید یه مدت بگذره کم کم دستتون میاد چجوری میشه وارد کرد، تازه توی یگان هم چپ و راست بهتون اضافه خدمت میزنند، حداقل مثل آموزشی نیست که اضافه خدمت و اینها الکی باشه.
اونهایی که شرایط دارند مثل پدرنظامی، متاهلی، تک فرزندی و ... هم مدارکشون رو آماده داشته باشند، توی آموزشی تحویل میگیرند.
آها راستی درباره ارشد شدن، حداقل توی آموزشی خودتون رو توی دردسرش نندازید، این قبری که خیلی ها بالاسرش گریه میکنند مرده توش نیست :n02: تا جایی که میتونید جزو عوام باشید، دیدم که میگم ها
آقا واسه یگان بعدی چی ها با خودمون ببریم؟ من افتادم سیستان با خودم چی ها ببرم؟ بازم قاشق و بشقاب و لیوان این چیزا می خواد مثل آمزشی؟