آقا اگه این تست رو روز گرفتی سرعتت خراب شدهنقل قول:
من شرمندم ولی اندازه ی نویزت نشون میداد اشکالی پیش نمیاد
زنگ بزن بگو بندنش رو همون 2 مگ
Printable View
آقا اگه این تست رو روز گرفتی سرعتت خراب شدهنقل قول:
من شرمندم ولی اندازه ی نویزت نشون میداد اشکالی پیش نمیاد
زنگ بزن بگو بندنش رو همون 2 مگ
مگه نا محدود نیست؟؟ گیگ هم مطرحه مگه توی نامحدود؟؟نقل قول:
آره میگن نامحدوده ولی به شرط این که منصفانه مصرف و استفاده کنیم و اگه دانلود شما از یک حد بخصوصی بالاتر بره در ادامه با افت سرعت روبرو میشین .
در حقیقت فقط بصورت اسمی نامحدوده !
سلام. من هم مرکز شهید مفتح هستم. سرعت روزانه خوبه و می تونی دانلود کنی. اما شب ها افت میکنه. 1 مگ نا محدودشون هم ظاهراً مصرف منصفانه و این چیزا نداره و تا خرخره میشه دانلود کرد :n02:البته اینا کارشون معلوم نیست یهو دیدی سرعت 1024 کلاً کم باشه.نقل قول:
دوستان از کجا میشه فهمید داوناستریم روی 2مگ باشه خوبه یا روی 4 مگ؟
اگر داوناستریم روی 4 مگ باشه عوارضی هم داره یا نه؟
من امروز طرحم تموم میشه مدتش میخوام بدونم اگه چیزی از ترافیکم بمونه برای دوره ی بعد انتقال پیدا میکنه
(ترافیک باقیمانده رو خودم خریدم و از اول نیست)
بله، ترافیکی که مجزا خریداری بشه، هر چند دوره که تمدید کنید الباقی اش منتقل میشهنقل قول:
در ضمن، الان که تمدید کنید، ابتدا ترافیک خود دوره استفاده میشه و اگر تموم بشه، شروع به مصرف از ترافیک اضافی خریداری شده میکنه
عوارض ندارهنقل قول:
اگه توی مودم همیشه!!! up و down استریم رو دقیق نشون بده یعنی مشکلی نیست و 4 بهتره
اما اگر مثلا" بجای 4096 مثلا" بزنه 4022 یا کمتر، یعنی خططون نویز داره و شاید موجب قطعی و ... بشه که در این موارد شیفت کردن به دان استریم پائین تر شاید بهتر باشه (برای upstreem) هم همینطور
پارس آنلاین 128 حجمی ماهیانه دو گیگ ساعت 8:15 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دمت گرم اقایی ممنون از پاسختاننقل قول:
شما خودتون نامحدود نیستی؟
نه من چند بار زنگ زدم و هی پرسیدم و اگر تو سایتش هم ببینید یک مگ نامحدود جز شرط منصفانه نیست
میگفتند صبحها برست داره تا 2 یکبار هم یکی گفت تا 3 و 4 میرسه
شبها می گفتند معمولا اسمی ممکن بشه ولی کمتر از 1 مگ اصلا نمیشه
سرعت تک کانکشن چطوره؟ میشه تست سرعت از اسپید تست اروپا واسه صبح و عصر برام بگذارید خدایی ممنونتان می شوم
خواهش.نقل قول:
نه من محدودم 128.
نمیدونم برست چیه اصلاً؟ :n02:
من الان خونه نیستم رفتم خونه تست می گیرم.
ولی هرچی هم باشه اول یک ماه تست بگیر بعد اگه خوب بود تمدید کن. اینجوری یهو بد باشه میمونه رو دستت :n02:
دوستان من سرویس 256 ماهی 8 گیگ از پارس انلاین میگیرم به قیمت 31,000 تومن
میخوام برم رو سرویس 512 نامحدود شرکت آسیا تک به قیمت 36.000 تاره چون نقره ای هست فک کنم 1به 6 هست
این کارو کنم بهتر نیست ؟؟؟ زنگ زدم پارس ان لاین میگم خط و جمع کن یه ساعت مخ مارو خورد میگه 128 نامحدود مارو بگیری ماهی 28,000 تومن به نفعته
ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار کنم ؟؟؟؟
حاجی 1 هفته ست پینگ با سرورهای ایران کم و زیاد میشه.
تا 150 میره روی 40 هم میاد!
م چه جوری cod4 مچ برم؟ با پینگ 150؟ :n28:
دوست عزیز، در مورد پارس آنلاین سوالی باشه شاید بتونیم جواب بدیم، در مورد آسیا تک توی تاپیک آسیا تک خو سوال کنید.نقل قول:
هم محلی دمت گرمنقل قول:
burst یعنی زمانی که پهنای باند ان مرکز زیاد و سرعت شما از حالت اسمی خارج و فراتر شود
مثلا 1 مگ صبحها تا 2 مگ یا 3 مگ هم افزایش سرعت داشته باشد
نقل قول:
من میگم ارزش داره این 128 نام حدود رو بگیرم که اگه ماهی بیش از 20 گیگ دانلود نکنم سرعتش بین 2 مگ تا 4 مگ هست ؟؟؟
کسی از این سرویس استفاده میکنه ؟
قطعا دانلود من کمتر از 20 گیگ هست
سرعت مثلا 256 دحجمی چنده؟
قضیه جایزه مصرف منصفانه چیه مثلا من مصرف ماهیانم زیر 15 حداکثر 15 است من اگر نامحدود 128 بگیرم از همون روز اول دوره سرعتم یه مگه ؟
سقف مصرف روزانه داره ( مثلا چقدر )؟
ایا ساعت خاصی رو سرعت یه مگ مره ( بره مصرف منصفانه ) بعد دوباره بر میگرده اسمی اگر اره چه ساعاتی؟
من 128 نامحدود دارم تو بهترین حالت 250 kb دانلود دارم .نقل قول:
کی به شما گفته 2مگ؟
پورت 128 رو خودشون میگن تا 1 مگ بازه ولی حداقل ماله من 250 تا بیشتر نرفته.
دوستان این هم تست منِ،(1024 محدود)
خوبه یا نه؟
نقل قول:
اصلا خوب نیست من 128 گرفتم سرعتم 2 مگه
قیمت این سرویس های جدیدش رو چرا توی سایت نزده؟
که ۲۰ گیگ هم رایگان داره؟
کسی از قیمت هاش اطلاع داره؟
نه اینو تو شب گرفتم،فکر کنم ساعت های 11 بود،چه مگه مشکل کجاست؟نقل قول:
نقل قول:آقا شرمنده من یادم رفت تست کنم.نقل قول:
الان اینو از تهران گرفتم:
اروپا منظورت کجاست. چطوری انتخاب کنم؟ :n02: توی نقشه میرم روی قاره اروپا اصلاً اسمای شهرا آشنا نیست! :n29:
آره شما اگه 128 بگیری سرعت دانلودت بالاست تا سقفش که دقیق نمی دونم چقدره ولی کمتر از اون 15 گیگ شماست. پس نگران نباش! سقفش هم روزانه نیست و ماهانه هستش. یعنی یک ماه اگه سقف رو رد کنی بر میگردی به سرعت واقعی.نقل قول:
امستردام پاریس استکهلم کپنهاکنقل قول:
:n16:
این هم سرعت امروز من. سرویس 512 محدود :
دوستان برای چی در قسمت "گزارش مصرف" امروز رو نشون نمیده معمولا تا 2 روز قبل رو فقط نشون میده.
آیا راه حلی داره؟
اگه سرویست رو برنگردوندنی میتونی طرفای صبح از سرویست یه تست بگیر بذار اینجا تا بهت بگم که مشکل داره یا نهنقل قول:
شب احتمالا سرعتا افت میکنه نمیشه روش نظر داد
ساعت 8 سبح یه تست بگیر بگم بهت چطوره خطت و آیا نیاز داره برگردونی یانه
هم یه اسپید تست بگیر
هم وقتی روی 4 مگ هستی همون صفحه ی نویز رو دوباره بذار اینجا
وقتی وارد بخش گزارش مصرف میشید دو قسمت وجود داره: 1.گزارش مصرف بایگانی شده و 2.گزارش مصرف 48 ساعت گذشته.با استفاده از دومی میتونید گزارش مصرف امروز رو ببینید.نقل قول:
ساعت حدودا 6:30 هر چی پینگ میگرفتم تایم اوت میداد و هیچ کدوم از سایت ها که سرور خارجی داشتن باز نمیشدن فقط سایت های داخلی باز میشدن ! الان درست شده پینگ هم خیلی خوب شده ! پینگ با 4.2.2.4 بین 185-190 ! :n01:
الان شانسی یه کپنهاگ پیدا کردم تست گرفتم این شد :n02:نقل قول:
شانس نمی خواد اگر نقشه اروپا رو بلد باشی معلوم کجاستنقل قول:
512 محدود
اینم سرور ایران
واقعا قبلا پارس خیلی بهتر بود این سرعت 256 محدودم بود نه 512
سرعت اینترنت ADSL 2+ پارس انلاین سرویس محدود 512 .............در ساعت 6.39 دقیقه صبح .........سرعت دانلود باید انقدر باشه ؟ اونم برای یه لیک vip ????????:n28::n30::n04::n14:
:n16::n12::n19:
دیشب دانلود زدم با محاسبات خودم از طریق لینک های که داخل دانلود منیجر زدم یعنی جمعشون و بعد داخل سایت پارس انلاین محاسباتی که اون زده 260 مگ اختلاف هست و سایت پارس انلاین بیشتر زده این یعنی چه ؟
خبر مهم
دیتا سنتر های پارس آنلاین تحت حملات شدید و قطعی و کندی زیادی دارند. به همین دلیل برخی از سرورهای ما از کار افتاده اند. درحال خرید دیتا سنتر های دیگری هستیم!
منبع: یکی از درگاه های معتبر پرداخت اینترنتی کشور!
خب دلیل خرابی و کندی و قطعی های اخیر مشخص شد
دیشب که اخبار میگفت دوباره اون کشتی معروف زده کابل رو پاره کرده سرعت کم شده ، امان از دست ملوان های این کشتی ! عجب دست فرمونی داره این ناخدا !:n02:نقل قول:
این حد بخوص چقدره؟نقل قول:
دیشب چقدر دانلود داشتید؟نقل قول:
20 گیگابایتنقل قول:
امروز پینگم نسبت به روزهای دیگه خیلی افتضاحه. سرویس 512 محدود :
رکورد من با نامحدود 128 یکماهه البته چندین روز مسافرت و عید و ... بودم 28 گیگ ! اپلودش رو محاسبه نکرده
چطوره ؟ کمه ؟ زیاده ؟ !!!