آسیا شت امروز دانلود من تو ساعت 10 قطع شده و 10:03 سیستم خاموش شده به خاطر این 3 دقیقه ی اضافی از ساعت رایگان که سیستم دانلود هم نمیکرده 570 مگ از اکانتم کم شده :n03::n03:
اینا کین دیگه
Printable View
آسیا شت امروز دانلود من تو ساعت 10 قطع شده و 10:03 سیستم خاموش شده به خاطر این 3 دقیقه ی اضافی از ساعت رایگان که سیستم دانلود هم نمیکرده 570 مگ از اکانتم کم شده :n03::n03:
اینا کین دیگه
سلام.بچه ها چرا اسیا پین حجم رایگان رو از باشگاه مشتریان حذف کرده.یعنی دیگه با امتیازا نمیشه حجم رایگان گرفت؟
سلام.بچه ها چرا آسیا پین حجم رایگان رو از باشگاه مشتریان حذف کرده.یعنی دیگه با امتیازا نمیشه حجم رایگان گرفت؟
دوستان آسیاتک یک جدول داره به این صورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و توی قرار داد ADSL هم یک بند داره به این صورت
شرکت برقراری سرویس مشترک را بر اساس نوع سرویس )در ساعات غیر رایگان( و ضریب اشتراک ذکر شده در وب سایت رسمی شرکت، تضمین نموده
و در صورتیکه بیش از زمان مجاز ، قطعی یا اختلال در سرویس دهی پیش آید شرکت بر اساس استاندارد سطح خدمات SLA مصوب سازمان تنظیم مقررات و
ارتباطات رادیویی غرامت به اعتبار سرویس مشترک اضافه مینماید . لازم بذکر است در ساعات رایگان SLA تعلق نمیگیرد.
منظور این بند چیه؟ یعنی فرضا من سرویس 10 مگابیت می گیرم تو جدول زده حداقل 160 KB. تو ساعات رایگان این حداقل رو ندارم؟
من با این جدول حساب کردم سرویس 10 مگ باید شبی 3 گیگ دانلود کنه!
من چند روزه این مشکلو داشتم اونقدر زنگ زدم که فکر کنم هزینه تلفنم بیشتر از حجم دزدی شد آخرم برنگشت و نتیجه هم نگرفتمنقل قول:
الانم یه نفرو تو خونه مامور کردم پنج دقیقه به 10 مودم رو رستارت کنه
من چند بار گفتم گفتن اینجا هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
همه اگر با هم تو 195 شکایت بکنیم شاید نتیجه بده
بالاخره وقتی 10 نفر با هم درباره یک چیز شکایت کنند پیگیری میشه
دوستان بد نیست در مورد تایم شبانه یه اشاره ای به توضیح شاتل بکنم:
سرویس من دارای ترافیک تشویقی شبانه است و من دقیقا تا ساعت ۸ صبح که ترافیک مصرفی برای سرویس من رایگان است، مشغول دانلود کردن بودم، اما گزارش مصرف من نشان میدهد که ترافیکم مصرف شده است. مشکل چیست؟
پیش از هر چیز مطمئن شوید که ساعت شما با time serverهای معتبر تنظیم شده است. همچنین از آن جایی که محاسبات مصرف کاربران در بازههای مختلف زمانی انجام میشود، این امکان وجود دارد که اگر کاربر به طور پیوسته به شبکه متصل باشد و مقدار دانلود زیادی را نیز در آخرین لحظههای بازه رایگان انجام دهد، این مصرف در اولین سرکشی که در بازه غیر رایگان است، محاسبه شود. بازههای سرکشی به طور معمول بین ۵ تا ۱۵ دقیقه است. به منظور جلوگیری از این اتفاق میتوانید به دو توصیه زیر عمل کنید:
- قبل از ساعت اتمام ترافیک رایگان، ارتباط PPPoE خود را قطع کنید.
- در ۱۵ دقیقه پایان ساعت رایگان، دانلود حجیم انجام ندهید.
=====================
من خودم مودم رو در حالت Bridge قرا میدم و با تنظیماتی که انجام دادم کانکشن راس ساعت 4 به اینترنت متصل میشه و ساعت 9:59 هم قطع میشه و تا بحال ندیدم حجمی ازم کم کنه .
+
فقط تنها ایرادی که میشه از اسیاتک گرفت اینه که ترافیک مصرفی رو بیشتر محاسبه میکنه..مثلا 1گیگ مصرف کنم در جزئیات ریز مصرف 1.2گیگ نشون میده و همینطور حجم بیشتری مصرف کنید به مراتب بیشتر نشون میده... که این نامعقوله و باید بهش رسیدگی بشه.
سلام دوستان من اینترنت آسیاتک دارم واقعا راضی هستم
کسی میدونه شرایط اخذ پشتیبانی و یا نمایندگی شرکت آسیاتک چیه و اینکه من اگه شرکت سهامی خاص باز کنم میتونم که شرکت اینترنتی یا مثلا نمایندگی آسیاتک را بگیرم ؟
* مجوزهای شرکت ISP ISDP Etc
این مجوز ها را از کجا میشه گرفت ؟؟
اگه کسی بتونه درباره این سوال ها راهنماییم کنه ممنون میشم
برای نمایندگی باید حتما یک مکان ثابت تجاری به همراه کد ثبت شرکت داشته باشینقل قول:
برای دریافت مجوز های ISP الان دیگه مجوزی نمی دن قبلا سالی 10 میلیون بوده الان مجوزی که میدن سالی 20 میلیارد تومن هست
دوستان اسیا تک دیشب از من حدود یک گیگ الکی کم کرد
از شما هم کم شد؟
من که شکایت کردم...نقل قول:
سلام
منطقه ما داره فیبر نوری میشه
میخوام بدونم باید از آسیاتک بیام بیرون یا ساپورت میکنه؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من چند بار در این تاپیک پست گذاشته ام. آسیاتک همینجوریه شما اگر زمان شروع و پایان تایم رایگان کانکت و دیسکانکت نشید به راحتی اینکار رو میکنه! این دقیقا جمله ای هست که نمایندگی اصلی اون به من گفت و دقیقا شب اول استفاده از شبانه که قسمت زیادی از استفاده من رو نیم بها تازه اونم با 10-20 درصد اضافه محاسبه کرده بود!
من هم یک مودم قدیمی داشتم آوردم و روی بریج تنظیم کردم 2 دقیقه بعد از شروع تایم رایگان وصل شده و 1 دقیقه قبل از اتمامش قطع میکرد (توسط دانلود منیجر) تنها مشکل این بود که شبهایی که دانلود داشتم قبل از خواب فیش خط رو از مودم وایرلس در می اوردم و میزدم به این مودم و صبح دوباره بالعکس.
نهایتا هم بعد از 4 ماه به علت حجم خوری های بسیار آسیاتک جمع کردم ( من قبلش صبانت داشتم و الان فناوا , در هر دو در هر سه ماه 9الی 11 گیگ مصرف میکردم و میکنم ولی در این آسیاتک هر 3 ماه 18 گیگ هم کم می آوردم!!)
پس اوضاع خیلی خرابهنقل قول:
الان فن آوا چطوره؟
فن آوا هم داغون شدهنقل قول:
از چه نظر؟نقل قول:
هم سرعت دانلود شبانه اش پایینه هم خیلی از فیلترشکن ها کار نمیکنه پینگشم بالاستنقل قول:
دوست عزیز من الان حدود 4-5 ماهه اسیا تک دارم ، حتی یه بار هم نشده برای تایم رایگان دیسکانکت کانکت کنم ولی هیچ وقت حجم کم نکردهنقل قول:
دوست عزیز من چند بار در این تاپیک پست گذاشته ام. آسیاتک همینجوریه شما اگر زمان شروع و پایان تایم رایگان کانکت و دیسکانکت نشید به راحتی اینکار رو میکنه!
البته تایم شروع رایگانم رو از 2:15 تا 7:50 گذاشتم که به دلیل تنظیم نبودن ساعت هاشون حجمی کم نکنه ولی در کل خودکار خودش میره تایم رایگان
شما رو نمیگم ولی بعضی وقتا دوستان حواسشون به اپدیت های نرم افزار های گوشی های هوشمند نیست که روزی چقدر حجم میخورن !
من خیلی وقته مودم رو خاموش نکردم ، مشکل کم کردن حجم ندارم
من که هم روی سییتم هم روی گوشین نرم افزار محاسبه حجم مصرفی دارم کلا با هم بدون احتساب ساعت نیم بها ۵۰۰ مگ نشد حالا چطوری از من یه گیگ کم شده خدا میدونهنقل قول:
نمیدونم شاید واقعا اشتباه کردننقل قول:
ولی منظور من این بود که در حالت عادی احتیاجی به خاموش روشن مودم نیست و خودکار خودش میره رو حالت رایگان ( شاید بعضی وقتا قاطی کنه که برای من بعد 4-5 ماه هنوز نشده )
شبانه این شرکت کاملن رایگان هست؟سرعت در شبانه رو چنده؟
مثلن در سرویس شهاب 10 گیگ در ساعات 4الی10 سرعت رو چنده و چقدر میشه دانلود کرد؟
نمیخوام کسی رو دروغگو خطاب کنم اما من بشخصه کسی رو ندیدم که سرویس تایم رایگان داشته باشه و هیچ وقت این مسائل براش پیش نیامده باشهنقل قول:
یا حق
البته گذشته از اینکه بعضی افراد داخل انجمن خودشون نماینده فروش اسیاتک ویا عاملین تبلیغاتش هستن اونم با چند یوزر متفاوت.
200 تا 250 در تایم رایگان سرویس شهابنقل قول:
البته یک ربع اول دانلود و پایان دانلود که میشه جمعا نیم ساعت رو باید از دانلودتون بزنید تا حجم خوری نداشته باشید.
خیلی ممنون بابت پاسخنقل قول:
سرویس های نا محدود این شرکت چطور مثلن سرویس نامحدود 1 مگ با حد اقل 40 گیگ بعد از 40 گیگ چ اتفاقی میوفته یعنی نامحدود واقعیه؟
اصلا من دروغگو .... من نماینده ی آسیاتک ..... پس این دوست پایینمون هم نماینده ی آسیاتکه !!نقل قول:
قبلا یکبار این موضوع برام پیش اومد ولی خیلی وقته که دیگه این مشکل رو ندارم
به جای اینکه بقیه رو دروغگو و نماینده ی آسیاتک جلوه بدی حتی یک درصد هم احتمال نمیدی که آسیاتک مشکل داشته باشه ! .... مثل همین دانلود شبانش که برای بعضی ها سرعت بالاست و بعضی ها سرعتشون پایینه !
حالا هرجور دوست داری فکر کن
پ.ن : راستی اینم اضافه کنم چند ماه پیش که بحث دانلود از سرور آسیاتک بود من گفتم سرعتم بالاست ولی مثل همین الان گفتن نماینده ی آسیاتک هستی و داری دروغ میگی در صورتی که همون موقع هم چند تا از کاربرای دیگه گفتن سرعت اونها هم بالاست .... کم کم براشون ثابت شد که بعضی ها سرعتشون بالاست و بعضی همون سرعت ثابت
نقل قول:
والا ما نه نماینده جایی هستیم نه چیز دیگهنقل قول:
فقط تجربه ای که تو این 5 ماه داشتم رو گفتم !
دعوا نکنید
با هم خوب باشید
صلح صفا صمیمیت این چیزها ارزشش بیشتر هست
من با کسی مشکل ندارم ولی وقتی میان به آدم تهمت میزنن دیگه قضیه فرق می کنهنقل قول:
سلام
من سرویس قبلیم آسیاتک بود از وقتی نت شبانه رایگانش برداشت ما هم نقل مکان کردیم :n02:
ولی انصافا سرعت بالای داشت و قعطی کم
سلام
عزیزانی که مشکل کم شدن حجم رو دارن با کمک مقاله زیر میتونن سر زمانی مشخص مودم رو ریست کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بطور خلاصه توضیح میدم
اطلاعات مورد نیاز:
آی پی مودم
پسورد مودم
کارکردن با CMD
اول از فعال بودن تل نت ویندوز اطمینان حاصل کنین
برای ویندوز های 7 و 8 وارد کنترل پنل بشین و در قسمت Programs گزینه "Turn Windows features on or off" انتخاب و در لیست تیک "Telnet Client" رو زده، نصب و سیستم رو ریست کنین
بعد برای اطمینان حاصل کردن از ارتباط با مودم وارد CMD شده و دستور زیر رو وارد کنید:
که البته بجای "192.168.1.1" باید آی پی مودم خودتون رو وارد کنیدکد:telnet 192.168.1.1
اگه ارتباط حاصل بشه، پسورد مودم ازتون خواسته میشه؛ که بطور معمول پسورد پیش فرض اکثر مودم ها "admin" ـه
بعد از وارد کردن پسورد، در اینجا میتونید با دستور مربوطه مودم موردنظر، اونو ریست کنین
که برای هر برند مودم ممکنه خاص باشه؛ برای مودم تی پی لینک که من تست کردم با دستور زیر عمل کرد:
ممکنه این دستور هم برای برخی مودمها عمل کنهکد:sys reboot
البته میتونید بازدن کلید ? به لیست منوی اختیارات دسترسی پیدا کنین که احتمالا دستور ریست در زیرمجموعه "system" یا "sys" و... باید وجود داشته باشهکد:system reboot
حالا کل این روند رو میتونید در یک فایل اسکریپت وی بی اس ذخیره کنید و در اسکجولر ویندوز راس ساعت خاصی اجراش کنید:
میتونید این فایل رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Option explicit
Dim oShell
set oShell= Wscript.CreateObject("WScript.Shell")
oShell.Run "telnet"
WScript.Sleep 3000
oShell.Sendkeys "open 192.168.1.1~"
WScript.Sleep 3000
oShell.Sendkeys "admin~"
WScript.Sleep 3000
oShell.Sendkeys "sys reboot~"
WScript.Sleep 3000
oShell.Sendkeys "~"
Wscript.Quit
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره
برقرار باشید
برای منم قبلا لازم نبود مودم رستارت بشه یه هفته میشه این مشکلو دارمنقل قول:
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز من وقتی بهش بعد از 2 ماه اول مشکوک شدم , کلا چند بار در 2 ماه دوم (کلا 4 ماه ازشون اشتراک داشتم) با مودم تک پورت قدیمیم که وایرلس هم نداره تست کردم.
اینم نتایجم بود (با 2 نرم افزار Bitmeter & networX هم چک میکردم) :
در تایم نیم بها : حدودا جوری حجم رو میزد که تخفیفش به جای نصف حدود 35 درصد بود.
در تایم رایگان که به راحتی 20-25 درصد رو اضافه میزد که خب آنچنان مهم نبود
در حالت اصلی هم بسته به کاری داشت که انجام میدادم بعضی مواقع واقعا زیاد خطا داشت .
در ضمن اینکه از اون موقع که از آسیاتک رفتم , یک تبلت هم توی خونه اضافه شده با این حال در بدترین حالت با اینکه کارمن و همسرم هم فرق چندانی نکرده , حداکثر 2/3 آسیاتک حجم مصرف می کنیم!
اون جمله اینکه در ابتدا و انتهای تایم رایگان دیسکانکت کنید رو هم نمایندگی اصلی شهر (که بقیه تازه از اون میان و نمایندگی میگیرن و مستقیم زیر نظر تهران هست) به خود من گفت!
ما الان اسیاتک داریم و دانلود رایگان به قوت خودش باقی است.اصلا دعوا سر همین ساعات رایگان است.نقل قول:
در جواب دوستان بگم من خودم تنظیم کردم روی ۲:۳۰ تا ۷:۳۰ فقط مشکل این جاست که سرعتی که دانلود میکنم زده ۲۳۰ ولی دیگه مثل سابق شبی دو تا فیلم رو دانلود نمی کنه.فکر کنم من که خوابم سرعت پایین تر می یاد. منم یک دردسری داشتم با سرعت دانلود شبانه. فعلا خوبه.
دوستان میشه انلاین درخواست تخلیه خط داد؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
آسياتك امروز ديال آپ را سرافراز كرد چرا اينقدر سرعت را پايين آوردند نه وب گردي سرعت خوبي دارد نه دانلود
دوست گلم شما ببخشید من منظورم این بود نمیخوام کسی رو اینجوری خطاب کنم که تهمتی نادرست زده باشم شاید درست نخونده باشید منظور منم دقیقا همینه که نمیخوام این رو بگم...نقل قول:
حالا برای شما و اون دوستمون اینجوریه که چه خوب برای من و خیلی از دوستام که رایگان سرویس میگیرن هم اضافه حجم خوری داره چه میشه کرد امیدوارم از همه درست بشه.
اما بودند کسانی که نماینده خود اسیاتک بودند و هر چی هم بهشون توضیح میدادیم توی همین انجمن و همین تاپیک میگفتند خیر مشکل از شماست!! بحث هم سر همینه که مودم که دیگه کارش معلومه پس وقتی مشکل از اسیاتکه بحث سر چیه!!
من بارها دیدم بعضی دوستان میگن دانلودشون شده سرعت دایل آپ اما هیچ وقت نمیام بگم نه این چه حرفیه برای من خوبه و عالیه چرا نمیام بگم چون شاید من مشکل ندارم اما این بنده خدا داره پس بذارم کسایی که این مشکل رو دارن با هم بحث کنن شاید در مناظق خاصی این مشکل باشه ورفع بشه منکه مشکلی ندارم دیگه چرا هی بیام بگم نه من مشکلی ندارم که بقیه هم که مشکل دارن فک کنن حتما طرف نمایده ای چیزی هست وگرنه این همه افراد مشکل دارن این دو نفر فقط مشکل ندارن!!
از این بابت هست که اینجور میشه دوست گلم.
یه نفر در راه خدا جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر خودتون ثبت نام کرده باشید امکانش هست
اما اگر از طریق نماینده اقدام کرده باشید خود نماینده میتونه براتون درخواست جمع آوری بزنه
متاسفانه از طریق نماینده درخواست دادمنقل قول:
حالا حتما باید برم نمایندگی یا تلفنی کافیه؟