در واقع 3 تا اکانت یک ماهه هست که می شه 3 ماه:20:نقل قول:
در واقع 3 تا اکانت یک ماهه هست که می شه 3 ماه:20:نقل قول:
دوستان یه چیزی می خواستم بدونم این که برای دانلود بازی ایکس باکس می زنند:
Region Free
NTSC-U
PAL
منظور چی هست می شه یه توضیح کامل بدید :46:
صفحه اول همین تاپیک در مورد ریجن ها توضیح داده شده.نقل قول:
در مورد دانلود چی؟نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه چیز زیادی دستگیرم نشد اگر امکان داره یه توضیحی بدید ممنون می شمنقل قول:
ببین سهیل جان،Region در انگلیسی به معنای منطقه هستش.........
و این Region ها هم منطقه ای که بازی در اون عرضه میشه رو مشخص میکنه.....
مثلا ریجن NTSC-U مال آمریکای شمالی هستش،البته به این ریجن،ریجن 1 هم میگن........
یعنی هر بازی که روش نوشتهNTSC-U توی آمریکای شمالی عرضه شده...
Region Free هم معنیش این میشه که بازی اصلا ریجن نداره و توی تموم منطقه ها کاملا یکسان عرضه میشه...
همون جور که alex جان گفتن واسه هر نقطه ی جهان یه نوع ریجن وجود داره !نقل قول:
در تکمیل صحبتهای دو کاربر بالایی:31: ریجن در اصطلاح یه نوع فقل منطقه ای هم محسوب میشه! یعنی بازی که ریجنش 3 باشه در کنسول ریجن 1 اجرا نمیشه! (البته این مورد برای PS3 صادق نیست.)نقل قول:
ممنون از پاسخ سریعتون وقت یه چیز دیگه برای اجرا فرقی که نداره(برای این می پرسم که لینک های که می زارم بدرد بخوره :31:)
معمولا کنسول های ابران ریجن پال هستن ! پال بذارین بهتره !
این هــکه که واسه اسلیم اومده میگن ناقصه! درسته؟
جواب نمیده؟
باشه . 4 ماه صبر کردیم تا ه کش بیاد !! حالا هم که اومده یه 4 ماه هم صبر میکنیم شاید ، بلکه ، یکی ، یه جایی امتحان کرد و یه جوابی داد !!!!!!!!! صبر هم خوب چیزیه !!!!!!!!! :13:نقل قول:
این پستو زدم که فقط امضام معلوم شه
ببخشید :11:
دوستان کسی این آموزش های -- رو دیده؟؟ برای یکی از آشنا ها می خوام سفارش بدم...
کد:http://shop.download4pc.ir/1390/01/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%87%da%a9-%da%a9%d9%86%d8%b3%d9%88%d9%84-xbox360
من یه چیزی بگم .نقل قول:
اگر توی این کار تجربه ندارید اصلا و به هیچ عنوان انجام ندید .
من خودم برای کسب تجربه 4 تا Ps2 داغون کردم :31: آخرش هم درست و حسابی یاد نگرفتم و یکی در میون خراب میکنم کنسول رو :27:
آخرین کنسولی هم که خراب کردم یه PS2 39004 ژاپنی اصل آکبند بود که 3 هفته پیش از Ebay خریدم :31: یعنی زدم یک چیز ارزشمند رو دود کردم رفت ها :27:
درسته که هـک کردن 360 لحیم کاری نداره ولی باز هم ممکنه بزنید درایو رو داغون کنید و اگر نتونید سریال درست درایو رو در بیارید و در عین حال درایو رو داغون کنید کنسولتون رو یه جورایی برای همیشه از دست دادید و استفاده از Nand ریدر ها و رایتر ها خیلی کارتون رو راه نمیندازه .
مغازه دار ها و کسانی که این کار رو میکنند ، یه درایو ننه مرده دارند بعد از استخراج شماره سریال ، روی اون درایو با شماره سریال استخراج شده تست میکنند و اگر جواب داد (یعنی سریال درست رو استخراج کردند) بعدش درایو خود کنسول رو آپدیت میکنند که سریال اصلی از بین نره .
مگه میخواستی با اون ps2 ها چیکار کنی که داغون میشدن؟؟؟؟:31:نقل قول:
پس اینطوریه من فکر می کردم راحت باشه حالا واسه سرگرمی هم شده می خریم ببینیم روند کار چطوریه...نقل قول:
من یه چیزی بگم .
اگر توی این کار تجربه ندارید اصلا و به هیچ عنوان انجام ندید .
من خودم برای کسب تجربه 4 تا Ps2 داغون کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرش هم درست و حسابی یاد نگرفتم و یکی در میون خراب میکنم کنسول رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین کنسولی هم که خراب کردم یه PS2 39004 ژاپنی اصل آکبند بود که 3 هفته پیش از Ebay خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی زدم یک چیز ارزشمند رو دود کردم رفت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که هـک کردن 360 لحیم کاری نداره ولی باز هم ممکنه بزنید درایو رو داغون کنید و اگر نتونید سریال درست درایو رو در بیارید و در عین حال درایو رو داغون کنید کنسولتون رو یه جورایی برای همیشه از دست دادید و استفاده از Nand ریدر ها و رایتر ها خیلی کارتون رو راه نمیندازه .
مغازه دار ها و کسانی که این کار رو میکنند ، یه درایو ننه مرده دارند بعد از استخراج شماره سریال ، روی اون درایو با شماره سریال استخراج شده تست میکنند و اگر جواب داد (یعنی سریال درست رو استخراج کردند) بعدش درایو خود کنسول رو آپدیت میکنند که سریال اصلی از بین نره .
سلام
کسی میدونهskinهای ایکس باکس روازکجامیشه تهیه کرد؟
دوست عزیز نیازی به خرید نیست :31:نقل قول:
بفرما برو به این سایت دانلودش کن من خودم دانلود کردم یه کارایی انجام می دن که آدم گیج می شه :31:
اینی که داخل سایت برای فروش هست به احتمال 99% همین آموزش هست که داخل سایت بالا برای دانلود هست :31:کد:http://www.kamyab.com/1094-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%DA%A9-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-360--Xbox-360-Guide-Hacking-Hardware
موفق باشید یا علی
میدان امام خمینی...نقل قول:
پاساژ پایتخت ولیعصر...
ممنون ولی من تهران نیستمنقل قول:
سایتی نیست که به شه ازش گرفت؟
نمیدونم،فکر نکنم هم چیزی رو بتونی اینترنتی بخری........نقل قول:
کدوم شهری؟؟؟
مودچیپ اینستال کنم ، یه سوتی کوچیک داغونش میکنه .نقل قول:
دوست عزیز اگر سایتی پیدا کردم بهتون معرفی می کنم ولی شما چرا این کار رو نمی کنید.نقل قول:
از یکی از بچه های انجمن که در تهرانه درخواست کنید براتون تهیه کنه بعد پست کنه.
بچه ها -- کامل اسلیم اومد ؟
+++
این برچسب ها رو اگه به کنسول + گیم پد بزنم آسیبی نمی بینه ؟
یا بعد مدتی بد نشه ؟!!
+++
این سعید کجاست !! :31:
پوریا جان،اسکین به کنسولت نزن که ترمال میشه.........
مخصوصا اگه موقع چسبوندن یه کوچولو هوا بیفته زیرش یا اگه بخوای بعد از یه مدت بکنیش که جای تمام چسب ها رویه کنسول میمونه........
در کل کنسول رو داغون میکنه،البته از لحاظ ظاهری،وگرنه از لحاظ سخت افزاری مشکلی پیش نمیاره........
عجب ، پس ممد نزنم !!
آخه این سفید رنگ مزخرفی هست ای کاش حداقل مشکی بود !!
اتفاقا به نظر من برای 360 سفید خیلی قشنگتر از مشکیه اون وقتی با اون رنگ سبز نازش ترکیب میشه......
در ضمن نظر منه........
کاری نداره که،تو که تا حالا برای ه.ک درایو چند بار کنسولت رو باز کردی،یه بار هم بده براش یه قاب الایت بندازن تا مشکی بشه........
البته فکر نکنم زیاد خوب بشه و به این راحتیا که من گفتم گیر بیاد:31:.........
نه بابا ، مگه کیسش هم هست ؟!! (( البته این مورد رو قبلا سعید و میلاد گفته بودن :31: ))
+
این کیسا چنده ؟
دوستان بحث رنگ شد به نظر من اگر ایکس باکس با رنگ مشکی + سبز فسفوری باحال یا قرمز خیلی قشنگ می شه برای جاهای کم نور عالی نشون میده
در مورد این مدل کیس ها هم باید بگم یک مدلش هست رفیقم داره خیلی باحاله نمی دونم چند گرفته ولی قولی هست واسه خودش مشکی هست با خط های سبز فسفوری
فکر کنم بین 80 تا 100 باش (کیس با پاور)
بله من اهوازنقل قول:
یه چیز مهم
من دیروز داشتم اون سایته که در زمینه ی هـــک اسلیم بود رو میخونم. نوشته بود 6 ماه پیش هکر ها به صورت سخت افزاری اسلیم رو کاملا -- کرده بودن. روشش هم خیلی ساده هست. درایو رو در میارن و کابلی که وصل شده به چیپ داخل دراور رو و لحیم شده رو جدا میکنن که کنسول دیسک رو چک نکنه و فقط بخونه.
این روش هم جدید و نرم افزاری هم اینطروی که من خوندم هیچ مشکلی با لایو نداره و گفته احتمالا خطا و بن شدن خیلی خیلی کمه و شما حتی میتونین توی لایو بازی کنین و این حرفا.
من موندم بچه های بخش کنسول چرا اون قضیه ی برداشتن لحیم چیپ درایو رو نیمیدونستن . 6 ماهه ملت دارن توی اسلیم بازی کپی شده میذارن و ما همینطور الاف موندیم.
اگر حرف منو باور ندارین برین تو یوتوپ کلیپ ها رو ببینین و تاریخ آپلود اون کلیپ رو توی یوتوپ هم ببینین. سپتامبر 2010
روش سخت افزاری روی تمام درایو ها جواب میده!!!
اون بالا یی رو داخل یکه دو صفحه قبل گذاشتم ولی مثل این که کسی ندیده بود برای همین یه نقل و قول از اون هم گذاشتم.نقل قول:
خوب دوستان من می خواستم بدونم از کجا می شه فهمید که دستگاه به جز فری دیگه چه نوع بازی می خوره؟
الان بهترین کرک یا همون -- 360 چی هست و از کجا می شه فهمید؟
آره،فکر کنم اون مغازه هایی که 360 تعمیر میکنن داشته باشن..........نقل قول:
+
شاید به 15 تومن هم نرسه
:31: قیمت کیسی که من گفتم مال کامپیوتر هست که یه هوا شبیح ایکس باکس هست اما خیلی بزرگتر هست:31:
وا چه چیزها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز رنگ ایکس باکس نشان دهنده مدلشه مثلا اگه ایکس باکس مشکی باشه معنیش اینه که بردش جاسپره و اگه سفید باشه یعنی فالکونه اگه اشتباه نکنم.
نمیشه که رنگش رو همینجوری انتخاب کرد.
آقا من فلش که وصل میکنم به اسلیم و باهاش آهنگ گوش میدم خیلی زود داغ میکنه .کلا مناطق اطراف فلش داغ میکنه؟
کاشکی راهی بود mp3 هم میشد کپی کرد. فعلا فقط دارم یه سری آهنگ های دلخواهم رو رایت میکنم رو سی دی ریرایتبل و بعد ریپ میکنم رو کنسول!:31:
نقل قول:
اشتباه میکنی دیگه . رنگش ربطی به جاسپر یا فالکون بودن نداره . فالکون رو ایکس باکسهای قدیمی تر و جاسپر روی آخرین مدلهای قبل اسلیم بود که فکر کنم از 2009 شروع شد تا الان که اسلیم اومد و والهالا شد .
رنگش هیچ ربطی به توش نداره !نقل قول:
مثلا شما الان یه سیاه پوست ببینی میگی به جای قلب پمپ کولر توشه ؟ :31:
آقا بلاخره کسی از دوستان ه ک درایو 9504 اسلیم رو امتحان نکرد ببینیم جواب میده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!