از دوستان کسی تهران هست از این بانک گردشگری لطفا دو تا سوال بپرسه؟ شهر ما نداره این بانک رو
اولا این حساب یکساله 23 درصد کف مبلغ داره؟
همچنین سود ماهیانه واریز میشه و فقط اصل پول بلوکه میشه؟
Printable View
از دوستان کسی تهران هست از این بانک گردشگری لطفا دو تا سوال بپرسه؟ شهر ما نداره این بانک رو
اولا این حساب یکساله 23 درصد کف مبلغ داره؟
همچنین سود ماهیانه واریز میشه و فقط اصل پول بلوکه میشه؟
من سوال کردم از بانک ۲۳ درصد سود کف نداره اصل پول بلوکه میشه برای یک سال و سود ماهیانه به کارت واریز میشه و قابل برداشتهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
با تشکر. پس به پول اصلی نمیشه تا یک سال دست زد اگر بزنی جریمه دارهنقل قول:
این که میگفتن بعد یک ماه برداری مشکلی نیست اشتباه بود پس؟
من پنجشنبه گذشته سوال کردم اگر این چند روز تغییر کرده خبر ندارم البته خودم اونجا حساب کوتاه مدت دارم فردا میرم می پرسم دوبارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره لطفا این رو بپرسین و اینکه مشتری جدید هم همین شرایط رو میتونه داشته باشه؟نقل قول:
امروز شعبه های بانک اینده بقدری شلوغ بود ک صف تا بیرون اومد بود..چون سود کوتاه مدت 22 درصد دیگه نداره و داره تبدیل میشه به 10 درصد..بعد بانک اینده ب همه اس ام اس داده ک بیاین شعبه وهمه رفته بودن ک حساب اینده ساز باز کنن ..چون تا قبل 10 شهریور وقت داره..حساب اینده ساز هم سودش 23 درصده
برای 23% چقدر باید تو حساب بمونه؟ 1میلیون؟ 10میلیون؟نقل قول:
روز شمار یا تمام سال باید بمونه دست نخوره؟
دوستان توجه کنند منم چند روزی دنبال این مساله بودم ولی لطفا دقت کنید
بانکی که التماس میکنه بیایید حساب باز کنید مشکل داره به نظرم مشکل شدید نقدینگی
مگر بانکهای دیگر بلد نیستند سود بدهند!
پس بنابراین با احتیاط عمل کنید و تا حد امکان قید بانکهای تازه به دوران رسیده یا سود بالا رو بزنید.
البته بنده نه طرفدار بانک قدیمی و نه جدید هستم و فکر نکنید میخوام پولتون رو مثلا بزارین یه بانک خاص
صرفا گفتم تا بدونید
چقدر خوب بود مبگفتی عملکرد مردم در مورد باز کردن حساب سرمایه گذاری چطوری بود.نقل قول:
البته بخش بزرگی از جمعیت مربوط به مالباختگان موسسه افضل هست که با بانک آینده ادغام شدن.
فقط سوال اینکه ادغام شدن با موسسات ورشکسته چه عواقبی برای بانکها داره؟!
حساب 23 درصدی یکساله بانک گردشگری کف 50 میلیون هست و بعد از یک ماه میشه حساب رو بدونه جریمه بست. وقتی حساب هم باز می کنیم اسم حساب یکساله بشرط یک ماه در گواهی سپرده درج شده.نقل قول: