کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟؟
Printable View
کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟؟
تو سایت ایرانسل راهنمایی فکر کنم کرده چطوری تنظیمات رو انجام بدینقل قول:
کسی درباره این بخش قطع و وصل موقت میتونه بهم توضیح بده ؟
دقیقا کاربردش چیه و چطوری میشه قطع و وصل کرد ؟
آخه فقط تاریخ میگیره. میترسم برای امروز بزنم برای آزمایش بعد دیگه نشه وصلش کرد تا فردا.
شما شاید کامپیوترت رو حالت sleep بعد از 30 دقیقه هستشنقل قول:
sleep رو باید never بزارین وگرنه قطع میشه شبکه
شما در موقع اشتراک فقط یک بار میتونید از این سرویس استفاده کنید؟؟نقل قول:
آنهم به مدت 2 ماه حداکثر
یعنی اگه امروز درخواست قطع موقط دادید و 2 روز دیگه در خواست وصل دادید ؟؟دیگه این سرویس برای شما در طول مدت قرار دادتون غیر فعال میشه و دیگه نمیتونید قطع کنید؟؟؟
استفاده از این سرویس بمنظور این هست که شما مثلا حدود چند هفته احتیاج به اینترنت ندارید و با این سرویس میتونید ترافیک و روزهای استفاده نشده رو برای خود محفوظ بدارید؟؟؟
آخه میدونید که سرویس ایرانسل اگه شما ماهی 6 گیگ حجم دانلود داشته باشد و ازش استفاده نکنید سر ماه میسوزه و به ماه بعد منتقل نمیشه؟؟
1- این مودم های Bm632w دکمه پاور نداره؟؟؟ من که دیدم پیدا نکردم؟؟؟؟ چطوری باید خاموش کرد؟؟؟
2- این سوکت تلفن روی مودم برای چی هستش؟؟ کاربردش چیه؟؟؟؟ چون این که به خط تلفن وصل نیست؟؟؟
3- یه فیش زردرنگ کوچیک داره اون برای چیه؟؟؟
من فکر نکنم از سمثثح باشه مشکل از اینه که خود مودم استند بای میشه؟؟؟نقل قول:
حالا نرم افزاری سراغ دارید که کم حجم باشه و هر 10 دقیقه خودش یه گشتی تو اینترنت بزنه؟؟
مثل مثلا آدیت ویروسکش ؟؟؟؟ولی حجمش می خوام کم باشه؟؟
نه پاور نداره مستقیم باید از پلاک بکشیشنقل قول:
برای Voip هستش که هنوز راه اندازی نشده
اون برای access point هستش میتونین واسه تقویت سیگنال استفاده کنید
مطمئنی؟نقل قول:
با 707 تماس بگیر سوال کن ازشون
خیر نمیشناسم
من ميخوام وايمكس بگيرم بين مبين وايرانسل موندم !
ميشه منو راهنمكايي كنيد !
می خواستم بدونم وایمکس ایرانسل در پهنای باند های بالا مانند 1m و 2m به چه صورت عمل کرده آیا کیفیت مناسبی ارائه داده؟ 1m مبین نت دارم حدود یک ماه هست به شدت قطعی داره می خوام ایرانسل خرید کنم
من در اصفهان زندگی میکنم