با سلام
رايان عزيز
من دنبال يك بلو ري پلير خوب هستم آپ اسكلينگ داشته باشه زير نويس فارسي ساپورت كنه و از پورت يو اس بي هم فايل ها رو بخونه ترجيحا فايل هاي صوتي FLAC هم پخش كنه.
اگه ممكنه دو سه مدل معرفي كنيد .
ممنون
Printable View
با سلام
رايان عزيز
من دنبال يك بلو ري پلير خوب هستم آپ اسكلينگ داشته باشه زير نويس فارسي ساپورت كنه و از پورت يو اس بي هم فايل ها رو بخونه ترجيحا فايل هاي صوتي FLAC هم پخش كنه.
اگه ممكنه دو سه مدل معرفي كنيد .
ممنون
حسابی شرمنده کردیدنقل قول:
اگه یه ایمیج بلوری رو هم بتونید تست کنید ببینید با منوهای کامل لود میشه یا نه که دیگه .... (واقعاً آدمیزاد موجود پر توقعی هست. یکی نیست بگه:آخه یه دستگاه مگه چند تا کار رو باید بکنه!)
خیلی خیلی ممنون
لینک زیر در ارتباط با نرم افزارهای media sreaming اطلاعات مفیدی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان
دوست گرامی با سلامنقل قول:
درست است منهم کل بلندگوها را کمترین حد کردم وباس را بیشترین قدار ممکن .یک صدای خشی دارد البته خیلی نامحسوس است وبرای شنیدنش باید گوش نزدیک ساب باشد.این صدا نه مربوط به بلندگو بلکه مربوط به فریم ساب میباشد برای رفع آن ساب را بخوابان بطوری که بلندگو رو به بالا باشد این صدای خش حذف میگردد
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
دوستانی که 717 دارند
کارایی اینترنت این دستگاه آیا فقط محدود به
Youtubeو Picasoو هواشناسی میشودویا نه.اگر جواب منفی است سایر موارد استفاده را ذکر نمایید
به لطف دوستان ماهواره جمع شد.حالا میخوایم گیرنده دیجیتال بگیریم.میخواستم ببینم بهترین مارکش چیه؟خیلی ممنون.
باسلام وتشكرازراهنمايي دوستان ورايان عزيزتصميم گرفتم سينماي پايونيربخرم ولي قبل خريدچندسوال داشتم
مدل٤١٤ جديدامده؟چه فرقي با٧١٧ داره؟اختلاف قيمت چقدره
أيا اين دو بلوري ايميج وبلوري كپي ساپورت ميكنه؟
درسته مدلهاي مات ودودي تقلبيند؟
لطفاجواب بديد بيصبرانه منتظرم
مدل 414، Built in Wireless Lan نداره و Sub اش از نظر ظاهری زیبایی 717 رو نداره، وگرنه بقیه Speaker ها یکی هستند. حقیقتش من از منوی 414 هم خیلی خوشم نیومد، ظاهرش خیلی قدیمی بود.نقل قول:
در ضمن 717 پخش صدا و تصویر از iPod و iPhone رو هم Support میکنه. من تفاوت دیگه ای ندیدم بین این 2 مدل.
توی لینک زیر می تونی مشخصات 2 تاشون رو به صورت مقایسه ای ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قیمتی مد نظرتون هست؟بهرحال هر شرکتی یه مدل بلوری وارد کرده که این مشخصاتی که شما می فرمایید رو شامل میشند.نقل قول:
ممنون جناب رایان
قیمت بلو ری پلیر حدود 300 تومان ،
اتفاقا منم دنبال دستگاهی می گردم که Flac رو ساپورت کنه ولی پیدا نمی کنم.
سلام دوستان عزيز اگه ميشه عكس سينماي خانگي پايونير٧١٧بزاريد چون ميخوام اينترنتي بخرم من درشهرستانم
لطفا دوست عزيزmasiha يه عكس كنار تي وي شارپ بگيريد
بينهايت ممنونم