سلام. شما الان چی میخونی؟میخوام ببینم با این رتبه بهترین رشته ای که میشه قبول شد چیه؟میانگین ترازت چقدر بود؟این رتبه کشوریه یا منطقه؟اگه منطقه است رتبه کشوریتونم بگین لطفا:11:نقل قول:
Printable View
سلام. شما الان چی میخونی؟میخوام ببینم با این رتبه بهترین رشته ای که میشه قبول شد چیه؟میانگین ترازت چقدر بود؟این رتبه کشوریه یا منطقه؟اگه منطقه است رتبه کشوریتونم بگین لطفا:11:نقل قول:
واقعا یادش بخیر چه دورانی بود :دینقل قول:
سر قضیه ی اعلام نتایج نزدیک بود بنمون کنن :دی
سجاد فولادی هم خیلی کمکون میکرد
کلا دوران کنکور خیلی حال داد :دی
دانشگاه اصلا سخت نیست من هم با نظر محمد موافقم :دی
خودت حرف خودت رو نقض می کنی!!!3 ترم پاس کردی به قول خودت 3 ساعت هم درس نخوندی ...یعنی اینکه تو دانشگاه مانع سختی تو راه نیست و راحت میشه پاس کردنقل قول:
به به . این هم خود مهرداد که گفتم 52 کشور شد . خوبی مهرداد ؟ ( یادته؟! چه کرمی سر اعلام نتایج ریختیم !!! )
من صنایع غذایی میخونم . به لطف شیمی 77 درصد ، شاید داروسازی و پزشکی رو میاوردم . شاید . ولی به هیچکدوم علاقه نداشتم . من اول به دندانپزشکی و بعدش به صنایع غذایی و بعد هم به علوم آزمایشگاهی علاقه داشتم .نقل قول:
دندون نیاوردم .:41: ولی وقتی وارد صنایع غذایی شدم ، دیدم چه بهتر که نیاوردم . غیر از اسم بزرگی که داره ، چیز قابل توجه دیگه ای نداره (گربه دستش به گوشت نمیرسید ، میگفت پ... :21: )
با 2100 رشته هایی نظیر علوم آزمایشگاهی و صنایع و زیست شناسی ها و شاید پزشکی هم بشه آورد . ولی هیچ کدوم رو در دانشگاه های تاپ نمیشه آورد .
رتبه ی کشوری من حدود 6000 شد . میانگین ترازم تو کانون 6200 بود . ولی 5 آزمون آخر 6600
بچه ها این صنایع غذای چی هست ؟
رتبه ی خیلی خوبی میخواد برای شبانه شهرستانای تهران؟؟؟
اینم بگم من اون وبلاگ بهادری رو خوندم نوشته بود ادبیات رو درسی نخونین
به نظرم درسته
من امروز مثلا همه ادبیاتو طبقه بندی کردم
تو ادبیات دوم و سوم و پیش بعضی فصلها شبیه هم هستش
مثلا سال دوم و سال سوم ادبیات پایداری داریم
اینا رو با هم بخونین
یا دوم و سوم و پیش دانشگاهی حسب و حال و زندگی نامه داره
یا مناجاتهای دوم و سوم و پیش
اینجوری به نظرم جالبه و همه در کنار هم هستن
برای دوم دبیرستان، مبتکران!نقل قول:
من خودم زده بودم.
ارتباط دادن این مباحث مشترک میتونه سوژهای برای طراح باشه. ولی به نظرم اگه موضوعی کار کنید (قرابت، املا و ...) نتیجه بهتری میگیرید. سبک سوالهای ادبیات با شیوه موضوعی بیشتر سازگار هست. ولی مثلا اگه برای دین و زندگی این کار را انجام بدید، به سبک سوالها نزدیکتر هست :)نقل قول:
خوب
اونم موضوعیه دیگه
به نظر شما درسای که مبحث اصلیشون ی چیزه بهم ربط ندارن ؟! بله املاء رو باید در کنار اینا کار کرد بعد معنی لغات یا تاریخ ادبیات یا درامدهای ادبیات اینا همش باید جدا جدا کار بشه روشون نه درس ه درس
اتفاقا بر خلاف شما من میگم اینکارو واسه معارف نمیشه کرد
معارف پراکنده س موضوعات درسیش
نمیشه درسای 3 سال رو بهم وصل کرد
سلام دوستان....
1 سوال داشتم از قلمچیکارای :46::5:عزیز :تو شیمی پیش آبکافت هم جز بودجه بندی این آزمون هست یا نه؟
راستی نمیدونم چرا به نظرم میاد این آزمون کلا بودجه بندیش خیلی زیاده....
این همه دانشجو آمده
به عشق کنکوری آمده
:31: