حد اکثر زمان بازی 30 min هست.نقل قول:
Printable View
حد اکثر زمان بازی 30 min هست.نقل قول:
چه کار کرده این pes 2010
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 55 (48 کاربران و 7 مهمان)
CATALONIA, 4039+, 779, @liRez@, alex-sina, arash rashno, arash1614, ArminxXx, atheistboy, bahador2009, balloon, behnammazi, Capello, cescjoon, donya_pes, Дttractive ζ, esmaidorazahi, Google Spider, H&H, hadik1985, hesamat87, JUSTIN11, karnavaleroos, kouhsar j0n, krauser+, L.A.MESSI, Locker, mamadosein, mj198, mojtaba007, nasrGod, pedramakaay, pouyaabiboy, P_666, Rahim_F_72, ramin-v, seday baron, shahabprince, soheil_6666, swamp, Talar2009, troy200489, UP-SNAKE, vahi20, vistaix, اصولگرا, بردیا
خيلي عاليه
من همون اول كاري 200 ميليون واسه فرناندو تورس پيشنهاد ميدم :دي
خب بريم بخوابيم كم كم
سفارش كه داديم
اميدوارم هر چه زودتر دستم برسه
پنج شنبه دستم برسه عالي ميشه
مرسی حسین جان.در ضمن هزارمین پستت رو بهت تبریک میگم.:31:نقل قول:
بهادر جان به عنوان آخرین خواسته ازت میخوام بری تو قسمت ادیت پلیر تیم مارسی فرانسه یه عکس تمام قد از NIANG و BRANDAO بذاری.
خیلی خیلی ممنون میشم.
با گرافیک gt 8400 میشه بازی رو
رو high بازی کرد یا نه
من فکر میکنم اضافه شدن انیمیشنهای تکمیلی در جریان یک حرکت ( مثلا چرخش - قبلا صحبت این انیمیشن ها بود) سبب شده شما تصور کنین سرعت بازی بالاتر رفته .نقل قول:
بهادر جان آخرین باری که دمو رو بازی کردی کی بود شاید گیم پلی دمو کمی از خاطرت رفته باشه ؟
فکر کنم توی ایران از همه شبیه تر خسرو حیدر باشه.
احتمالا سازنده های بازی استقلالی بودن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از تمرین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو تهران فردا کجا برم 100 درصد آورده باشه ؟ آدرس دقیق لطفا .... پ خ ممنون میشم ...
حسین جان منم همین رو میگم شاید بخاطر افزایش انیمیشن های عکس العمل دچار اشتباه شدم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممکنه نسخه اصلی نسبت به این از نظر گرافیک و گیم پلی فرق داشته باشه؟ یا فقط تو ترنسفر فرق دارن؟