خب پس خوب گوش کن :
1-اگر خبری بشه (از نظر سیاست) اولین اثر منفی خودش رو روی دانشگاه های دولتی میزاره.
2-استاد های دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه دولتی بیشتر احساس مسئولیت میکنند.شاید چون پولشون رو از خودتون میگیرند.
3-سطح علمی استاد های آزاد معمولا در حد همون دولتی هاست.ولی این تلقین بچه هاست که دولتی ها رو بهتر میبینند.
4-استاد های معروف و کاردرست معمولا در دانشگاه های خوب هستند(چه دولتی چه آزاد).نه در دانشگاه های دولتی.علوم تحقیقات ، خوراسگان ، نجف آباد ، شهرضا ، .... و بسیاری دانشگاه های دیگه که زیاد هم هستند ، معمولا دست کمی از دانشگاه دولتی ندارند.
5-بنده بیش از 5 نفر رو میشناسم که از وقتی رفتند دانشگاه های دولتی ، افسرده و به شدت عصبی شدند.(این مورد در مورد دختر ها صادق نیست.چون اونا معمولا خودشون رو بهتر با محیط وفق میدن.در ضمن خرخون تر هستند.)
6-در دانشگاه های دولتی معمولا این قدر سخت میگیرند که باید خودتو بکشی.(قابل توجه کسانی که سطح علمیشون خیلی بالا نیست ولی آرزوی شریف یا پزشکی دارند.)
7-شما میگی چرا باید خنگ کلاس بیاد بشینه بغل دست من. اولا اگر خنگ بود که اصلا مهندسی برق آزاد قبول نمیشد. ثانیا تو میخوای یه درسی یاد بگیری و یه مدرکی هم بگیری و بری تو بازار کار.حالا چه ربطی داره که همکلاسی خنگ کنارت بشینه یا سجاد فولادی ...
8-دانشجو اسمش روش هست. و بعلاوه من و شما که واسه کنکور خوندیم یه مورد رو تازه فهمیدیم (که در دوران دبیرستان نمیدونستیم) . اینکه اگر هم معلم خوبی نداشتیم ، چرا خودمون نرفتیم یاد بگیریم.شما چه دولتی و چه آزاد ، باید درس بخونی و خودت بری دنبال آموزش و مهارت.
9-اگر واقعا دلت میخواد که مدرکت از دولتی باشه،همین آزاد رو برو.بعد به جای اینکه الان بشینی و یکسال دیگه عربی و شیمی و دینی و ... بخونی ،تا مدرک لیسانس آزاد رو گرفتی،بشین واسه فوق دولتی بخون.عاقلانه تر نیست؟
10-به قول اون مجری گزینه جوان ، وقتی شصت سالت شد،نوه ات میاد میگه بابابزرگ رشته ات چی بود.نمیاد بگه بابابزرگ رتبه ات چند شد؟
شما مدرک رو که بگیری،تازه میفهمی که خودت رو واسه هیچ و پوچ (البته تقریبا) به آب و آتش میزدی.
زندگی رو واسه خودتون سخت نگیرید.حیف عمرت نیست که بخوای یکسال حرومش کنی؟!
البته نمیگم هر چی قبول شدی برو.ولی اگر دانشگاه آزاد یه رشته ی خوب قبول شدین ، دست دست نکنید.
============
============
اگر راضی نشدین،شرمنده دیگه من تلاشم رو کردم.پس بهتره راضی شده باشی :46:
در ضمن من هنوز با همتون قهرم. :18: