دوست عزیز مننقل قول:
به این سئوال بارها توضیح داده شده. از این روش بازیتون رو آبدیت نکنید!!!!!!!
من تا صفحه 540 رو خوندم جوابی پیدا نکردم میشه لطفا صفحه یا حتی حدود 10 صفحه ایی که راه نصب هست رو بدید تا بتونم روش رو پیدا کنم
Printable View
دوست عزیز مننقل قول:
به این سئوال بارها توضیح داده شده. از این روش بازیتون رو آبدیت نکنید!!!!!!!
من تا صفحه 540 رو خوندم جوابی پیدا نکردم میشه لطفا صفحه یا حتی حدود 10 صفحه ایی که راه نصب هست رو بدید تا بتونم روش رو پیدا کنم
خب منظور من همون بود، نه خوده Option! :دینقل قول:
چون این Option ربطی به این کاری که شما می خوای انجام بدی، نداره!
شما اگر پستای منو توی این تاپیک سرچ کنی پیدا میکی.نقل قول:
بفرما:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3336700&postcount=5187
منم با pes editor مشکل دارم .
لطفا راهنمایی کنید .
بچهها چرا بهمن نمیده کرنر بزنم!!
چه تواناییم باید بالا بره تا بهم کرنرو ضربات ایستگاهی رو بده به من؟
کجاش اشکال داری؟!!!!!نقل قول:
نقل قول:
سلام
منم ادرس دادم ممنون میشم برام بفرستی
یه سوال من هزینه سی دی رو چجور بهد برسونم
سلامنقل قول:
منم ادرسمو دادم ممنون میشم برام بفرستی
فقط یک سوال هزینه سی دی رو چجور بهت برسونم
آپشن فايل جديد محبت نميكنيد براي پيس 2009 ؟
شما بگو میخوای آپشن فایل چیکاره باشه آنلاک بودن همه بازیکنان کلاسیک؟نقل قول:
البته یه توضیح بدم کلا آپشن فایل یه فایلی هست که توش رکوردهای شخصی ثبت میشه و از نظز من استفاده از یه آپشن فایل جدید خیلی بی معنی هست الان من یه آپشن فایل دارم که مال خودم هست و برای مود Bal کلیه Title های ممکن بدست اومده ولی چند روز پیش موقع نصب پچ بوندس لیگا یه آپشن فایل جدید خودش رو رو آپشن فایلم کپی کرده بود خوبه حالا از آپشن خودم یه کپی دارم
به چد مسئله بستگی داره معمولا ضربات شروع مجدد رو به کسی می دن که بهترین بازیکن تیم باشه ولی بعضا می بینی با اینکه ضربات ایستگاهی رو بهت میدن ولی رنر رو یکی دیگه میزنه من توی میلان که بودم 2 فصل پیش همه ضزبات شروع مجدد رو توی زمین حریف می گرفتم ولی سال بعدش که به ویارئال رفتم کرنرها رو نمیدادن بهم و الانم که تو لیورپول هستم باز هم همه ضربات اعم از کرنر رو من می زنمنقل قول:
چه جوری میشه لوگوهایی که خودم دارم با پسوند png و عکسه تبدیل به bin کنم و وارد بازی کنم؟نقل قول: