بله , اگر برجسته هست پس داخل شیشه نیست و قابل تعمیره و حتماً جای قطع شدنش هم مشخصهنقل قول:
Printable View
بله , اگر برجسته هست پس داخل شیشه نیست و قابل تعمیره و حتماً جای قطع شدنش هم مشخصهنقل قول:
خوشبختانه روکار هستش.نقل قول:
کل خط ها رو دنبال کردم اما جایی قطعی نداشته ظاهرا
سلامنقل قول:
باید از یک سنجاق ته گرد یا سوزن خیاطی استفاده کنین و اهم متر یا ولتمر
سوزن رو فرو کنین در عایق روی سیم
بعدش برف آب کن رو روشن کنین و سیم مثبت ولتمتر ( روی 50 ولتِ مستقیم بذارین DCV) بزنین به سوزن و منفی ولتمتر رو بزنین به بدنه ( جائی که رنگ نداره )
با تست کردنِ جاهای مختلف میشه قطعی رو پیدا کرد
با اهم متر هم میشه همون کار رو کرد و بدون روشن کردن برف آب کن
هر جا عقربه ی اهم متر تکان نخورد پس سیم قطع هست اونجا
ممنون بابت توضیحات کاملتنقل قول:
متاسفانه فعلا دسرسی به اهم متر ندارم.
بدون اهم متر راه تشخیص دیگه ای داره؟
ظاهر سیم ها خیلی ردیفو تمیزه یعنی جای مشکوکی نداره اصلا
سلامنقل قول:
قابلی نداشت
از یک لامپ 12 ولت هم میشه استفاده کرد
باید روشنش کنین و با لامپ ولتاژ همه ی خطهای افقی رو چک کنین
بریدگی معمولاً از یک مو هم نارکتره و فقط با چشم قوی یا تست کردن با لامپ یا ولتمتر یا اهمتر میشه جای دقیقش رو پیدا کرد
در این سایتها هم روش پیدا کردنش و تعمیرش هست البته اونها از یک نوع رنگِ رسانا استفاده میکنند که گمان نکنم تو ایران باشه
اما با هویه هم میشه لحیمش کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستون اول مثبت و ستون مقابلش منفی هست و خطهای افقی با هم موازی هستند یعنی قطع شدن یکیشون باعث از کار افتادن خطهای افقی دیگه نمیشه
اگر هیچ خط افقی کار نمیکنه پس ممکنه فیوز سوخته باشه یا سیم اصلی قطع باشه
اگر فقط یک یا چند خط کار نمیکنه باید تک تک بررسی بشه
سلام دوستان من یه پراید 132 دارم که الان چند وقتیه یه مشکلی باهاش دارم.
این ماشین رو یکی دو ماه پیش بردم برام ضدیخ ریختن توش و هواگیری کردن ولی همین چند وقت پیش دیدم کلا ماشین آبش خالی شده و آمپرم میرفت روی 5 خط که منم هر بار اینطوری میشد توش آب معمولی میریختم، دوباره یه مدت درست بود و باز آبش تموم میشد. خلاصه چند وقت پیش بردم پیش یه تعمیرکار نه چندان حرفه ای و گفت که ماشینت آب کم میکنه و باید ببینی از کجاش آب میره تا بعد درستش کنم. خلاصه من هرچی چک میکنم میبینم از جاییش آب نمیره و انگار که این آب بخار میشه. کلا رادیاتور و لوله هاش هم فکر کنم بر اثر ریختن اب معمولی زنگ زده باشن. بنظرتون الان باید چکار کنم تا این مشکلش رفع بشه؟
آقا دمت گرم:n11:نقل قول:
خیلی خیلی تشکر :n16:
اول از همه درب رادیاتور رو چک کنید که اطرافش اثر نشتی آب نباشه. اگر نشتی داشت باید با یه جنس مرغوب تعویض بشه. بعضی وقتا هم ممکنه اون قسمت پلاستیکی که درب رادیاتور روش بسته میشه تغییر شکل داده باشه و باعث مشکل شه که باید رادیاتور ساز عوضش کنه.نقل قول:
بعد درب قمقمه آب رو ببینید که برعکس نصب نشده باشه. شیلنگ آب رادیاتور به قمقمه رو هم چک کنید که گرفتگی نداشته باشه.
جنتهای رادیاتور و بخاری رو هم چک کنید، احتمال شکستگی و سوراخ شدن دارند.
رادیاتور بخاری رو هم باید چک کنید چون اگه سوراخ شده باشه آب کم میکنه.
واترپمپ هم باید چک کنید که نشتی نداشته باشه. اگر نشتی داشته باشه وقتی ماشین روشن باشه آب رو پخش میکنه به اطراف و زیاد مشخص نمیشه اما وقتی خاموش کنید چند دقیقه آب ازش چیکه میکنه و اطراف پولی واترپمپ رو خیس میکنه.
فعلن همینها رو چک کنید، به احتمال زیاد یکی از همینا باشه.
امروز تو حالت سرد هم اینجوری شد مثال الن کلاچ رو میگیری دنده رو جا میزنی تا زمانی که پات رو از روی کلاچ برنداشتی هر چقدر دلت میخواد بیا یک خلاص کن هیچ مشکلی نیست ولی پات رو که از روی کلاچ بر میداری دوباره کلاچ میگیری دنده یک بد جا میره یه ایراد گنگیه زیاد هم اذیت نمیکنه ولی دلم برای 500 تومن که خرج کردم و درست نشد میسوزهنقل قول:
سلام ،
من یه سمند ال ایکس دارم . امروز صبح که باهاش رفتم بیرون دیدم داره کمی ریپ میزنه. اهمیتی ندادم و رفتم و کارم رو انجام دادم و برگشتم. تو پارکینگ که ماشین رو پارک کردم و پیاده شدم دیدم بوی نسبتاً شدید مثل بوی ناقص سوختن بنزین یا روغن یا همچین چیزی میومد. رفتم عقب ماشین دیدم بو از اونجا نبود. احتمالاً از توی کاپوت یا زیر ماشین بود. فکر می کنید علت از چی میتونه باشه؟
اینم ذکر کنم که ماشین حدود 32000 کار کرده و روغن و همه فیلترهاشو 2 هفته پیش عوض کردم. پارسال هم روی 25000 شمعاشو تعویض کردم و شمع بوش گرفتم گفتم انداخت.