ما هم گیج شده بودیم ..توی صفحه مشخصات اصلی توی نوکیا نوشته بود 2 گیگ ولی توی فایل pdf مشخصاتش نوشته بود 4 گیگ ...نقل قول:
Printable View
ما هم گیج شده بودیم ..توی صفحه مشخصات اصلی توی نوکیا نوشته بود 2 گیگ ولی توی فایل pdf مشخصاتش نوشته بود 4 گیگ ...نقل قول:
قیمت رم 2 گیگ و 4 گیگ چه قیمت است
ممنون دوست مننقل قول:
ولی فکر کنم اين برنامه با اين گوشی مشکل داره چون بعد چند دقيقه که ساعت رو نشون ميده دوباره به حالت اوّل برميگرده و هيچی نشون نميده يعنی ميشه مثل اوّلش
اقا نمیدونم قبلا تو این تاپیک گفته شده یا نه اگه نگفته شده که برید حال کنید اگه گفته شده هم بذارید به پای معاشرت!
برای رفتن به حالت افقی(land space) در گالری همونطور گه در گالری هستید و در حال مشاهد ه ی عکس هستید کیبورد را برای رفتن به حالت عکس بچرخونید میبینید که به حالت لند اسپیس رفت و اگر عکس در حالت بزرگ میدیدعکس فول اسکرین شد و برای جابجایی بین عکس هم از دکمه های جهت دار استفاده کنید !چطور بود؟ راستی سایت .s60.com/life . هم پر از نرم افزار های 5700 هستش
کسی میتونه تمهای اورجینال 5700 رو برا دانلود بذاره ؟؟؟
ممنون
نرم افزار مشكلي نداره خب بعد از چند دقيقه گوشي ميره تو حالت استند باي ديگه.كاره ديگه ايش نميشه كرد
اينجا هم تمهاي خوبي داره:
1.راستي اول بايد عضو بشن تو سايت
2.تم سري N كه مشكي هستش و براي n81 8gig هست كه احتمالا ديديد اينجا ميتونيد پيداش كنيد الان رو گوشي خودم نصبه
3.اگه ديديد موقع اينستال كردن پيام داد كه تم با گوشيتون سازگار نيست بيخيال اينستال شدن بشيد.ميتونيد اينستال كنيد ولي دردسرهاي پاك كردن تم با خودتون!
کد:http://www.mmcforums.net/theme/nokia-5700-themes.html
قاب پشت گوشی من یه قوس داشت انگار که باتری براش بزرگ بود به خاطر همین قوس یکی از پایه های قاب پشت شکست میخواستم بپرسم گوشی شما هم همین قوس رو داره یا نه؟آیا قاب پشتش تکی پیدا میشه؟
سلام .کسی تونسته راه حلی برای نصب QuickOffice Premier روی 5700 پیدا کنه .؟ اگه یه نفر زحمت بکشه و فایلهای مربوط به این نرم افزار رو از روی گوشیهای دیگه (سری N) پیدا کنه و بزاره تا بتونم آپدیت QuickOffice Premier رو نصب کنیم .فکر کنم جواب بده .
مال من كه كاملا تخته...نقل قول:
قاب پشت گوشی من یه قوس داشت انگار که باتری براش بزرگ بود به خاطر همین قوس یکی از پایه های قاب پشت شکست میخواستم بپرسم گوشی شما هم همین قوس رو داره یا نه؟آیا قاب پشتش تکی پیدا میشه؟
مال منم همچین مشکلی نداره.تخت تخت!نقل قول: