اصفهان - خيابان مشتاق دوم هنوز 3g نشده در حاليكه اطرافش كاملا پوشش تريجي داره اين خيابان هنوز به طور عجيبي 2g مونده
يكسالي هست تماس ميگيرم با ايرانسل و قول ميدهند ولي فايده نداشته
Printable View
اصفهان - خيابان مشتاق دوم هنوز 3g نشده در حاليكه اطرافش كاملا پوشش تريجي داره اين خيابان هنوز به طور عجيبي 2g مونده
يكسالي هست تماس ميگيرم با ايرانسل و قول ميدهند ولي فايده نداشته
نقل قول:من قطع نمیشم فقط دریافت کلا قطع میشه و ارسال میکنه و بعدش هم دکل رو عوض میکنه منم زنگ زدم گفتم مشکل رو حل میکنید یا زنگ بزنم 195 شکایت کنم ؟ بعد کلا به تته پته افتاد و گفت من پرونده شما رو دوباره ارجاع میدم برای پیگیری سریعتر (من این مشکل رو حدودا شاید 7 تا 10 روزه دارم)نقل قول:
فقط زنگ بزنید طلبکارانه و تهدید کنید قطعا درست میکنن
من مشکلی بابت قطعی ندارم فقط مشکلم فعال شدن بسته ها هستن همیشه باید 6،7 ساعت زودتر بزنم بسته هارو چون آخر شب برام فعال نمیشن و وقتی زود میزنم گاهی یادم میره استفاده کنم و هدر میره تاحالا چند بار برام پیش اومده
sent from Huawei mate 8
منم همین مشکل جدیدابرام پیش اومدنقل قول:
پریشب با پشتیبانی صحبت کردم وتوسایتش هم تیکت پرکردم
ازفرداصبحش درست شد
گویا عمدی بوده چون فاصله بین تماس باپشتیبانی تادرست شدن مشکل به4ساعت نرسید
خیلی جالبه واقعا
من بسته 1 ساعته فعال کردم سرعتم بیشتر از 450 کیلوبایت نمیره. بیشتر وقتا هم رو 250 کیلوبایت هست. اگه قرار باشه 4 جی هم مثلا به من 1 مگ بده تا 1 و نیم مگ فایده نداره.
سلام
دوستان انگار مشکل سراسری هست
چند روز پیش کلا در یه ساعاتی (شب) کل نت ها پرید
الانم که بعضی وقت ها کلا نت برای یک دقیقه تا چند ثانیه تایم اوت کامل میده دوباره برمیگرده
معلوم نیست جریان چیه
دقیقا دریافت کلا قطع میشه و فقط ارسال داره بعدش هم یهو کلا دکل عوض میشه پینگ میره رو 3000 بعد معمولا باید مودم رو خاموش روشن کنی تا درست بشه , از وقتی این مسخره ترابردپذیری اومد این جوری شد دقیقانقل قول:
من یه بسته یک گیگ روزانه + یک گیگ شبانه گرفتم . هنوز 200 مگ هم دانلود نکردم پیام اومد حجم شما کمتر از 60 مگ!!!
چطوریه؟
بلاخره بعد از دوسال بهترین سرعت از طریق 3g و 4g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D855
مشکل No service شدن ظاهراً با یه راهکار ساده قابل حل هست . من چون روی روتری که داشتم OpenWrt نصب کرده بودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دستم برای اسکریپت نویسی باز هست و میتونم یه اسکریپت بنویسم که هروقت اینترنت offline شد بطور اتوماتیک دستور ریسیت به USB Hubـی بفرسته که مودم بهش وصله . وقتیکه USB Hub ریسیت بشه مودم هم بطور کامل Power off / on میشه و اینترنت دوباره برقرار میشه . البته نه هر USB Hub بلکه فقط بعضی از مدلهای خاص امکان ریسیت شدن و Power off / on شدن رو دارن .
در ویندوز باید دنبال نرم افزاری بگردید که تشخیص بده هر وقت اینترنت offline شد سیستم رو ریسیت کنه . البته باید چک کنید وقتیکه سیستم ریسیت میشه USB هم حتماً قطع و وصل میشه .
اینطوری دیگه مجبور نیستید تمام شب بیدار بمونید تا مطمئن بشید اینترنت وصله یا قطع شده .
صد گیگ یکساله ، هر گیگ هزار و هفتصد و پنجاهنقل قول:
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
مناسب ترین بسته 100 گیگ سالانه هستش که 175 هزار تومنه و با مالیات بر ارزش افزوده 190 هزار و 750 تومن میشه و هر گیگ این جوری در میاد حدود 1900 تومن. من بعد از تموم شدن بسته سالانه 100 گیگابایتی قبلی، دوباره که خواستم شارژ کنم از این شارژهای تخفیف داری که مالیات نداره و 10 درصد هم تخفیف داده میشه خریدم و این جوری بسته 100 گیگابایتی جدیدم 157500 تومن شد یعنی هر گیگ 1575 تومن.نقل قول:
بله H هست G که نیست که سرعتش 20-30 کیلو بایت باشه! ضمنا همون 4g هم که در محل کار دارم و چندین نقطه دیگه تست کردم متوسط سرعتش در ساعات خوب حدود 6-7 کیلو بیت هست بهرحال شیراز وضعیتش اینه هیچگاه هم بهتر از این نبوده چون از اولین روزی که نسل سه راه اندازی شد تا امروز بجز دو ماه اخیر همواره استفاده میکردم . منتهی این سری اخیر که بعد از دوماه وقفه دوباره بسته فعال کردم وضعیت نسل سه خیلی خیلی خراب شده قبلا به این خرابی نبود. اینهم وضعیت امروز تنظیمات گوشی و نقاط دسترسی هم درست هستند.نقل قول:
بچه ها قرار بود 1ام اينترنت ارزون شه خبري نشد؟
بسته جديد نداده ايرانسل؟
من بسته ام امروز تموم ميشه دودل بودم بگيرم يا صبر كنم(30 گيگ 6 ماه دارم ميخوام تمديد كنم)
من که بسته خریدم ۶ ماهه.نقل قول:
حالا بزار ارزون هم بشه.مگه چقدر ارزون میشه!!!
کی اینا رو حرفشون موندن که این دومی باشه.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
منم میخوام این بسته رو بگیرم ولی خب با مالیاتش قیمتش خیلی میره بالا، این شارژها رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ میشه راهنمایی کنین؟نقل قول:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان . من تو حساب کاربریم در سایت ایرانسل امروز نوشته بود هدیه اینترنت وفاداری 1G و تاریخ انقضاء هم 5/5 من آمدم و از اینترنت استفاده کنم به صورت آزاد حساب شد و کل اعتبارم خرج شد اما همچنان ترافیک اینترنت هدیه ام 1G است کسی از دوستان می تواند راهنمائیم کند چطور باید این اینترنت را فعال کنم
احتمال زیاد فقط شبانه میشه از این بسته استفاده کردنقل قول:
sent from Huawei mate 8
من یه بسته یک گیگ روزانه + یک گیگ شبانه گرفتم . هنوز 200 مگ هم دانلود نکردم پیام اومد حجم شما کمتر از 60 مگ!!!
چطوریه؟
داخل ایرانسل من چک کنید ببینید چی زدهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
دوستان ممنون میشم اینو هم جواب بدین :n12:نقل قول:
خیر الویت با بسته هدیه استنقل قول:
sent from Huawei mate 8
پاسخ در پیغام خصوصی ارسال شد.نقل قول:
من بعید می دونم قیمت بسته ها تا یه مناسبتی مثل اعیاد قربان و غدیر یا هفته دولت که گفته میشه قراره به صورت رسمی از اینترنت نسل چهار ثابت ایرانسل یا همون TDD LTE بهره برداری بشه یا حتی شروع جشنواره پاییز ایرانسل تغییری بکنه. احتمالا در گام نخست تنها قیمت مصرف آزاد اینترنت کاهش پیدا کنه.نقل قول:
الان بسته ارزون چی هست ؟ یه چیزی بود خندوانه الان هم هست ؟
تنها کاهش قیمت مصرف ازاد اینترنت به اپراتورای موبایل ابلاغ شده و همچنان قیمت بسته ها رو خود اپراتور ها تعیین میکنند.نقل قول:
خیلی از دوستان فکر میکنند که این ابلاغیه در اپراتورهای موبایل باعث کاهش قیمت بسته ها خواهد شد که اینطور نیست.
توقع مجموعه بالا از فرستادن این ابلاغیه و کاهش قیمت مصرف ازاد اینترنت، بالا بردن قیمت بسته های اینترنت توسط اپراتور های موبایل است، زیرا درامد حاصل از مصرف ازاد اینترنت کاهش می یابد و باید ان را از طریق دیگر جبران کرد.
البته تا به اینجا که هیچ اپراتوری نسبت به تغییر قیمت بسته ها اقدام نکرده است.
سلام
بهترین نرم افزار برای نشان دادن دقیق محل سایت واسه اندروید چیه؟
یه سوال دیگه به عکس زیر نگاه کنید یعنی اینا کاربرایی هستند که به سایتها وصل هستند؟
Sent from my LG-D855
قیمتها بسته ها مخصوصا بلند قیمت گرونتر نشه ارزونتر نمیشه، نمی بینید معاون وزیر به دامپینگ اشاره می کنه، منظورش دقیقا بسته یک ساله و شش ماهه هست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اگر میشه روش تهیه کدهای تخفیف دار رو برای من هم ارسال نماییدنقل قول:
در پیغام خصوصی ارسال شد.نقل قول:
نقشه پوشش TDD ایرانسل در بخش فارسی سایت اضافه شد.
دوست عزیز این رو نمیشه عمومی گفت؟ چون منم دنبال همین بودم.منظورم اینه که اگه عمومی گفته بشه چه جور میشه تهیه کرد مشکلی داره عایا؟نقل قول:
این جور که در نقشه دیده میشه در فاز نخست شهرهای زیادی تحت پوشش هستند. فقط باید ببینیم احتمالا برای افرادی مانند من که همچنان مودم وایمکس شون را دارند و حساب شون هم فعاله تسهیلات خاصی ارائه می کنند یا نه تا بعد ببینیم قیمت و بسته ها چه جوری هستش.نقل قول:
ظاهرا با قوانین پی سی ورلد در تضاد هستش. من به فروشنده ای که یک سال است در یکی از انجمن های همسایه فعالیت می کنه و دو ماه پیش از طریق یکی از اعضای همین تاپیک با ایشون آشنا شدم، با توجه به سوالات و درخواست های اعضای این تاپیک پیشنهاد دادم در بازارچه پی سی ورلد تاپیک فروش بزنند و هفته پیش این کار را کرد اما به فاصله کوتاهی تاپیک حذف و عضویت شون لغو شد. البته به ایشون توصیه کردم با مدیران پی سی ورلد در این زمینه گفتگو کنند اما ظاهرا ناراحت شده بود از نوع برخورد و نمی دونم کاری کردند یا نه.نقل قول:
مرسی که توضیح دادین پس برای منهم خصوصی بدین.
توضیح رو واستون ارسال کردم.نقل قول:
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
یه سوال دیگه هرسایتی که سه تا ruu داشته باشه 100درصد مال ایرانسل هست؟ممکنه یه سایت از لحاظ دکل(نصب سکتور و ruu) به 3g تجهیز بشه ولی راک رو تجهیز نکن؟
Sent from my LG-D855
...........................
نقشه پوشش TD ایرانسل به روز شد 2 مرداد 95
توی خوزستان در حاضر شهر تحت پوشش در نقشه موجود نیست. در اوایل طرح تری جی و فورجی هم هم ایرانسل و هم همراه اول بخوبی انتن نمی داد ولی الان هر دو خوب شده اند.بنظرم این طرح احتیاج به زمان داره ضمنا طرح تری جی و فورجی هم هنوز پوشش کافی در سراسر کشور در دسترس نیست براساس اطلاع رسانی کسانی که در این فروم حضور دارندنقل قول:
امروز صبح با همراه اول چک کردم سرعت نزدیک 16مگابیت بود و با یوتیوب ویدیو 1080رو بدون بافر نشون می داد ولی با اولترا اچ دی و فور کی مشکل داشت
در ایرانسل هم که فعلا با 480مشکل نداره البته ایرانسل جدیدا به 5مگابیت رسیده و قبلا بیشتر بود
خوزستان هستم اهواز