سلام...دوستان..
اگر سابی توی مشخصاتش نوشته باشد ۲۰۰/۳۰۰ وات برای اینکه ساب به خوبی بکوبد وصدای واقعی ان در بیاید باید چند وات به ساب بدهی....
برای ساب امپ مونو بهتر یا امپ دو کاناله.بریج
سلام...دوستان..
اگر سابی توی مشخصاتش نوشته باشد ۲۰۰/۳۰۰ وات برای اینکه ساب به خوبی بکوبد وصدای واقعی ان در بیاید باید چند وات به ساب بدهی....
برای ساب امپ مونو بهتر یا امپ دو کاناله.بریج
سلام بر همه دوستان
عید غدیر خم بر همه اعضاء فروم بخصوص بچه های بخش تیونینگ مبارک. :n16: :n16: :n16:
سلام مرتضی جان.نقل قول:
ساب احتمالا گلیدن نامبرده اگر در باکس سیلد باشد 200 تا بیشتر نباید بهش بدی ولی در باکس پرتد تا 300 میشه بهش داد ولی خب دقت پایین میاد.
در مورد آمپ به طور کلی نمیشه گفت. ولی نظر من اینه که زیر 1 تومن آمپ مونو بهتره ولی بالای 1 تومن بسته به آمپ بریج میتونه بهتر باشه ولی بازم باید به آمپ توجه بشه. توجه داشته باشیم که بریج رو فقط رو 4 اهم میشه داد مگر این که در مشخصات آمپ ذکر شده باشه که بریج روی مقاومت های دیگه هم امکان پذیره.
سلام.امیر حسین عزیز....عیدتان مبارک...نقل قول:
والا ما به این سابهای گلیدن به هر کدام ۲۵۰ وات می دهیم وصدای خوب وکیک مناسبی نمی گیریم نمی دانم مشکل از پخشه یا باکس کوچکش است..:n13:
دوستان کسی با باند 6958 جی وی سی آشنایی نداره؟نقل قول:
دقت خوب نیست یا حجم؟نقل قول:
سلام...نقل قول:
بیشتر حجم...یک کلیپ گرفتم...از یک موزیک بیس دار ومعروف...پخش در حالت فلت..امپ کنوود ۸۱۰۵....دو تا ساب ام لاین ۱۰ توی باکس شیلد که به صورت جدا..به صورت موازی بسته شده...ولوم ۲۲ از ۳۶.....گین امپ روی یک ولت.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باکسش ۱۲ لیتر ساخته شده..اماگلیدن توی باکس سیلد ۲۰ لیتر توصیه کرده..طرف می کفت توی نرم افزار ۱۲ لیتر پیشنهاد داده.....با توجه به مشخصاتش..
سلام دوستان. عیدر بزرگ غدیر رو با تاخیر خدمت تک تک شما عزیزان تبریک عرض میکنم.:n12::n16:نقل قول:
امیر جان دقیقا برعکس گفتی :n02:
تو باکس سیلد بیشتر میشه وات بدی تا پرتد.
به نظر من به سابهای گلیدن وات بالا بدی در صورتی که کلیپ و دیستورت نباشه هیچیش نمیشه. شما به m12 با یه امپ خوب 400 تا هم بدی تازه جون میگیره.ولی به طور معمول اگر ساب 200 واته شما 300-350 وات مجازی ورودی بدی اما تاکید میکنم کاملا تنظیم شده و کنترل شده بدون کلیپ بدون دیستورت.
من خودم شخصا 100% با کلاس AB موافقم. حتی SPL
سلام.نقل قول:
کامل تو خصوصی که فرستادی توضیح دادم .وقت تایپش رو ندارم. همون رو بزار اینجا دیگر دوستان هم استفاده کنن
سلام حمید آقا و ممنون از پاسختون. چرا تو سیلد بیشتر میشه وات داد؟ من فکر میکردم تو سیلد چون ساب تحت فشار بیشتریه دیگه بیش از حد تحملش نباید بهش وات داد. البته اینو مطمئنم یه جایی خونده بودم فقط یادم نیست کجا بود :n08: فکر میکردم چون در باکس سیلد حرکت صفحه خیلی بیشتر از باکس پرتد هست همین حرکت برای ساب محدودیت ایجاد میکنه چون از یه حدی بیشتر نمیتونه بشه !!نقل قول:
در مورد آمپ در سیستم های معمولی که بسیاری افراد میبندن به خاطر استفاده نکردن از اکسسوری مناسب معمولا مشکل تامین برق دارن برای همین گفتم مونو رو گفتم از طرفی آمپ های 4 کانال که بخوایم ساب بهش بریج کنیم به نظرم باید یکم جوندار باشه. ما به ml95.4 ساب بریج کردیم ولی در گرمای هوا وقتی 1 ساعت این حدودا روشن بود آمپ پروتکت میکرد. در هلیکس g4 که احساس کردم خیلی زورش به سابه نمیرسه . ولی فکر میکنم در rs100c4 و امثاله اون این اتفاق ها نمی افته . من در مورد بریج با کاری که amirelx عزیز انجام داده خیلی موافقم که یه آمپ پر قدرت دو کانال رو استفاده کرد و از بخشی از قدرتش استفاده میکنن. نظر شما چیه؟ :n16:
سلام...حمید اقا...نقل قول:
من حرفهای حمید اقا برای مشکلم را خلاصه عرض می کنم...
اواینکه برای سیستم صوتی برای امپ پول بیشتری مصرف کنید ویک امپ با کیفیت بهتر وحداقل 10% بالاتر از وات گفته شده برای اون کامپ یا ساب تهیه کنید..از جنس خوب .برند معروف
چون ساب من دو تا 10 اینچ هستند حمید اقا گفتند سابهای گلیدن اگر وات بشتر از اعلام شده از شرکت بدهی تازه صدای ساب در می اید..
چون من باکسی که ساب 10 اینچ داخل ان است 12 لیتر ساخته شده حمید اقا گفتند ساب جون نداره ونفس نمی تواند بکشد باید ابعاد توصیه توسط شرکت ساخته شود راعایت شود چون این ابعاد بر اساس ازمایشات توصیه شده..
برای من امپ rc600c1 را پیشنهاد داند...که روی دو اهم 560 وات میدهد......البته امپ کنوود 8105d خودم هم روی 2 اهم 500 وات میدهد که استادارد cea2006 هم دارد؟؟؟؟..که باعث تعجب من است که چرا صدای خوبی نمی دهد البته با توجه به صحبتهاب حمبد اقا فکر کنم مشکل از ابعاد باکسم باشه....
کاش یکی از دوستان یک اموزش کوچکی درباره ساخت باکس با نرم افزار winisd درست کند توی اینترنت اموش خوبی نیست...
و اخرین توصیه حمید اقا.
.به اندازه هزینه تان انتظار از سیسمتان داشته باشید..... والسلام....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط از حمید اقا یک سوال درام اگر برای ساب کلاس ab پیشنهاد می دهیدامپهای دوکاناله بریج کنیم 4 اهمی بریج می شود و روی 2 اهم نمی روند من که دو ساب 4 اهمی با باکس مجزا دارم جوری از امپ دوکاناله ab بریج استفاده کنم.....
سلام شما به نظرم یه ساب رو 4اهم وصل کن به امپ ببین چجور میشه اگه باز سابو تکون نداد دیگه مطمئن باش از پخشه اما باز میگم برا منم که پخشم مثل پخش شما 300u هست همینجوره و ساب تکون نمیخوره و به ناچار سابووفر لول رو زیاد کردم که سابو تکون بده این ضبط خروجیاش جون ندارن برا همین یا باید امپ خیلی قویتر از سابت بزاری یا سابووفر لولو زیاد کنی که یکم جون بگیرهنقل قول:
سلام اقا فرشاد..خوبیدنقل قول:
اره وصل می کنم به یک باکس --البته امپ من روی 4 اهم 300 وات میدهد...من خودم بیشتر روی باکس وپخش شک دارم....چند روز پیش با پخش قدیمی الپاین 9885 تست کردم بیس کم بود(ذات الپاین فلت است)با اینکه 2 ولتی بود از از ولوم پخشم قدرتمندتر وصدایش بهتر بود....پخش الپاین وکنوود هر دو تا ولوم 35 دارند....
ویک کار به ذهنم رسیده این که یک ساب را از توی باکس در بیاورد به صورت فری ایر تست کنم..ببینم دیافراگم چطور عمل می کنه...
دوستان عزیز...
یک تاپیک مخصوص برای اعلام آمادگی دوستان اختصاص داده خواهد شد.
مهم ترین افرادی که خوشحال میشیم تشریف بیارند کاربرانی هستند که قطعات جدید خریداری کردند. اما از تک تک اعضای فروم دعوت می کنیم که حتماً تشریف بیارند.
برای هرگونه هماهنگی در P.M با بنده در ارتباط باشید.
محل دقیق و نقشه ی مسیر رو در تاپیک مربوطه آپلود خواهیم کرد.
با احترام
مهرآذر
سلام
برای پژو 206 یه سیستم فابریک شامل یه بلندگو 16 سانتی گرد برای در جلو و یه 13 سانتی گرد برای در عقب میخوام.( در عقب بلند گوی 10 سانتی هم میشه انداخت؟)
پخشم سونی x100 با بلندگوهای فابریک که پخش رو نمیخوام عوض کنم. 2 تا بلندگو میخوام بدون آمپ انتظارمم ازش اینه از بلندگوهای فابریک 206 بهتر باشن. واسه جفت بلند گو ها 500 بیشتر نمیخوام هزینه کنم. واسه 16 سانتی نظرم رو اینفینیتی 6502 هست حالا دوستان تو این رنج قیمت اگه به من پیشنهاد بدین ممنون میشم
سلام و عرض احترامنقل قول:
پخش شما به دلیل داشتن آمپ داخلی برای درایو کردن دو جفت اسپیکر سبک بسیار مناسب هست.
به نظرم بهترین گزینه برای شما سری Espirit هلیکس هست. البته اگر در بازار پیدا کنید.
کامپوننت E62C2 برای جلو وکواک گرد 13 سانتی E5X برای درب های عقب.
بهتره از اسپیکر ده سانتی استفاده نکنید، چون حجم صدای بسیار پایینی داره.
سلام شب بخیر.نقل قول:
داخل باکس سیلد به خاطر هوای متراکم شده هست که میتوانیم وات بیشتری به ساب بدیم. یعنی همین هوای فشرده شده و محبوس باعث کنترل بیشتر ووفر هم میشود.لا میزان جابجائی ووفر در مقایسه با باکس پورتد کمتر هست. پس برای به حرکت در آوردن ووفر باید توان بیشتری خرج کرد.اما در پورتد این قضیه کمتر هس. یعنی اونجا هم فشار هست اما پورت باعث تبادل هوا میشه.برای همین هست وقتی شما وسط یه ووفر رو تو باکس سیلد به سمت داخل فشار میدهید فشار هوای پشت صفحه باعث میشه ووفر به سختی داخل بره و همچنین زمانی که میل به سمت بیرون داره باتز همان هواباعث کنترل و عکس العمل خلاف حرکت ووفر از خود نشون میده.اما در پورتدها اینگونه نیست و صفحه ووفر راحت تر بازی میکنه.
در مورد آمپ دو کانال بله کاملا موافقم.همواره باید قدرت آمپلیفایر بیشتر از توان درایور باشه.
چرا دیگه در حالت بریج دود کانال ادغام میشوند.حال بسته به مقاومت سر راه اگر شما سابها رو موازی ببندید (4 اهمی) امپدانس کل 2 اهم میشود. اگر سری نصب بشن 8 اهم.نقل قول:
شما باید از روی ترمینالهای باکس عملیات موازی کاری رو با سیم 2*2.5 یا 2*4 انجام بدین..بعد بریج آمپ رو بدین به ترمینالها. به یه باکس مثبت و به دیگری منفی.
مثل اینکه اینا که معرفی کردین تو بازار فعلا گیر نمیاد..پیشنهاد دیگه ای دارین؟نقل قول:
چرا پیدا میشه قرباننقل قول:
ولی باید بگردید.
در این رنج قیمتی اسپیکر خوب خیلی کم پیدا میشه، متاسفانه گزینه ی دیگه ای در ذهن ندارم.
ممنون حمید آقا . توی کلیپ زیر داره به 2 ساب یکسان که یکی در پرتد و یکی در سیلو هست وات برابر میده ولی ساب دارای باکس سیلد Xmax خیلی بیستری داره.نقل قول:
نمیدونم داستان چیه. جاییشو شاید من متوجه نمیشم.
امیرحسین عزیزنقل قول:
اگر اشتباه نکنم، Xmax حداکثر مسافتی هست که Cone یا صفحه ی سابووفر میتونه به جلو حرکت کنه. یعنی حداکثر کشش...
Xmax تابع فرکانس تیون، ابعاد و حجم باکس و مشخصات ذاتی سابووفر هست.
به نظر بنده تحمل سابووفر در باکس Sealed به دلیل احتباس هوا کمتر هست و باکس Ported به دلیل خروج ممتد هوا، امکان بالا بردن Wattage و فشار بیشتر به ساب رو در اختیار کاربر قرار میده.
اما نکته ی منفی باکس پورتد Damp نشدن سریع Voice Coil و جاماندن صفحه در Stop & Go ها هست. بنابراین صدای هــوم هــوم از ساب به گوش می رسه و به اصطلاح دقت پایینی در کیک بیس داره.
به همین دلایل باکس پورتد کاربری SQ نداره و برای SPL به کار میره. چون در ویبره، Damp سریع فرکانس ها و برگشت سریع صفحه معنا نداره.
پس من xmax رو اشتباه نوشتم. منظرورم این بود که ساب در باکس سیلد صفحش خیلی بیشتر حرکت میکنه طبق همین کلیپ. من با نظر شما موافقم. اما حمید خان اگه اشتباه نکنم میگه در باکس سیلد بیشتر میشه به ساب وات داد. من نظرم با شما یکیه.نقل قول:
درود. اگه بخوام باکس پورتدم رو با یه باکس سیلد جایگزین کنم، تنظیمهای ساب از روی آمپلی تغییر پیدا میکنه؟
سلامنقل قول:
آر دیدم جالب بود.
البته یه توضیح بدم حجم باکس هم در ورودی توان موثره.تو باکسهای سیلد کوچکتر وات بیشتری میشه داد نسبت به پورتد.
منوال سابهای کیکر L7 رو ببینید:
(صفحه 6 و 10)
سایزهای 8 و 10 اینچ
به سابهای کوچکتر وات بیشتری میشه داد. سایز 12 و 15 یکسان.
اما اینکه Xmax بیشتر در باکس سیلد بیشتره رو من دقت نکرده بودم.
ممنونم امیرحسین جان که پیگیری کردی. یه نکته خوب به تجربیاتمون اضافه شد.:8:
سلام.نقل قول:
بهتره مجدا گین رو تنظیم کنید.
LPF هم بین 63-100 بنا به سلیقه تنطیم نمائید.
دوستان از بین سه مدل هدیونیت زیر (تا رنج 800 تومان) در سیستمی که قراره با مقاصد کیفیتی بسته بشه پیشنهادتون چیه؟ (در این سیستم کامپ و آمپ و ساب از نوع زیر صندلی نصب خواهد شد)
Alpine UTE-62EBT
Sony MEX-XB100BT
Kenwood KDC- BT610U
یا اگه تا 800 هدیونیتی باشه که بهتر از این ها هست معرفی کنید؟
(هر 3 مدل 3 خروجی 4 ولت دارن، هر 3 مدل Flac پخش میکنن و بلوتوث دارن و هر 3 مدل اکولایزر صوتی دارن)
سلام دوست عزیزنقل قول:
گزینه ی دو مناسبه.
در بازار دست دو هم اگر P80 پیدا کنید، گزینه ی خوبیه.
این هم یه کلیپ جدید از XB100 سونی به همراهی آمپ T600 راکفورد و کامپوننت DLS UP6i
- متعلق به امیرعزیز از اهواز.
سلام..اقا امیر دو تا سوال اگر محبت بفرمایید.....
پخش سونی ۵۱۵۰bt و xb100bt ظاهرا ازنظر صدا وامکانات یکی هستند فقط دو فرق دارند...
پخش xb100 پخش ۵ ولتی است و پخش۵۱۵۰ پخش ۲ ولتی است...
پخش xb100 امپ داخلی حدود ۴۰وات داره اما ۵۱۵۰ ندارد....
حالا....
اگر کسی خواسته باشید یک نیمه سیستم ببند امپ استفاده کند پس امپ داخلی پخش استفاده نمی شود...یک برتری از بین رفت...
پس ..می ماند ۵ ولتی xb100.......ایا واقعا این ۵ ولتی به اندازه ۳۵۰ هزار ارزش دارد که xb100 بخریم....
قیمت xb100حدود ۷۵۰ هزار تومن....۵۱۵۰ حدود ۴۰۰ تومن......
سوال دومم...
من از صدای کلاریون خوش می اید..متاسفانه در بالاهای ان کمیاب تمیز نیست..وچون usb نمی خورند کیپ ایپاد کمیاب وگران. هزینه ایپاد هم است......مثل ۹۶۵ و ۹۴۵......
ایا کلاریونی هست usb بخورد وصدایش نزدیک 965 باشد...
یا پخشی از برند دیگر که صدایش به زیبایی کلاریون باشد اما usbبخورد....
تشکر...
سلام آقا مرتضینقل قول:
در پخش هایی با خروجی 2 ولت به تلاقی قدرت و کیفیت نخواهید رسید.
معمولاً در ولوم های بالا دچار بهم ریختگی صدا میشید.
5150 شاید Face و ظاهر مشابهی با XB100 داشته باشد، ولی قطعاً در بُرد و قطعات با همدیگر تفاوت دارند.
با تجربه ای که از XB100 دارم، جزء معدود پخش های زیر 1 میلیونه که صداش قابل قبول هست و ارزش هزینه کردن رو داره.
- کلاریون های سفارش ژاپن که Addzest هستند بدون هیچ مشکل و خط و خش پیدا میشن. من خودم بارها در گروه های تلگرامی دیدم.
ولی یه کلاریون + کیت آیپاد + آیپاد کلاسیک حدود 1/700/000 هزینه بر میداره.
متأسفانه کلاریون های بعد از سری 9 که تولید 2006 بودند، زیاد چنگی به دل نمیزنن و صدای خفه ای دارند و بنده توصیه نمی کنم.
یه پخش قدیمی Audiophile که شاید دو سه تا بیشتر در کشور موجود نباشه میشناسم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خازن های ELNA و چیپ های Burr-Brown داره و صداش خیلی شبیه به کلاریون HX-D2 هست. چون اوپ هاش با D2 یکی هست.
در یکی از فروم های خارجی دیدم که یه کاربر حرفه ای، خیلی خوب توصیفش کرده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پخش فقط Audio CD میخونه. ولی با کیت آیپاد میشه MP3 هم اجراء کرد.
خود پخش رو شاید بتونید 550 بخرید و کیت آیپادش رو هم حدود 250 و آیپاد هم 400 تومن.
اما ارزش داره، چون یک هدیونیت High-End محسوب میشه.
اگر بخواهیم معادل امروزی این پخش رو بخریم، حدوداً 3/300/000 باید بپردازیم.
یه کلیپ ازش آپلود می کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Comp: Scan Speak
AMP: Genesis
H.U: Kenwood K-CD01
سلام..اقا امیر..تشکرنقل قول:
در رابط با قطعات داخلی این دو پخش سونی یکی هست من از چند نفر که توی سییتم و الکترونیک اشنایی دارند به من گفتند یکی هست...
نظرتان در مورد پخش بلا پونکت mo56 است چطوره..در سطح کلاریونهای رده بالا هست صدایش؟؟؟؟
این پخش کنوود که معرفی کردید..این قیمتش ارزش دارد. ؟؟حداقل امکانات را دارد؟؟
پخش کنوود فقط صدای خوبی داره. صدایی قابل رقابت با کلاریون D2.
ولی به نظرم برای هر کاربری زیاد روی داشبرد جا خشک نمی کنه، چون امکاناتش کمه.
بیشتر به درد کسی که دیوانه ی H.U ها باشه و بخواد طعم هر چیزی رو بچشه مناسبه.
اگر با کمبود امکاناتش مشکلی ندارید، یک دستگاه بسیار ارزشمنده.
اگر منظورتون بلاپونکت MP56 هست، یه هدیونیت متوسط هست. مثل 956.
میدبیس اش قویه، وکال و های رنج معمولی داره.
ولی داشتن USB خیلی خوبه، به نظرم به همه ی پخش های پایونیر و کنوود بازار کنونی می ارزه.
سلام...دوستان...اقا امیر وحمید اقا ودستان گرامی...
برای ساب گلیدن ام لاین ۱۰ سایت گلیدن برای باکس سیلد ۲۰ لیتر توصیه شده.من خودم با فرمول بندی تقریبا نزدیک ابعاد باکس را بدست اورم ببینید درسته.....
عمق31cm*ارتفاع30cm*عرضcm۳۰ :ابعاد خارجی(بیرونی)
27.8*26.8*26.8 : ابعاد خالص(داخلی)
با ضرب در هم وتقسیم بر ۱۰۰۰ ابعاد خالص ان می شود19.9لیتر...یعنی نزدیکترین ابعاد به ۲۰ لیتر توصیه شده..
با احتساب قطر۱۶ میلیمتری چوب mdf
ممنونم اقا امیر....نقل قول:
می شود چند پخش خوب با قیمت مناسب بگید که وکال عالی و مید بیس پر و عمیقی داشته باشه..برای پرایدم می خواهم....اون کنوودی که گفتید به قول شما بدرد کسانی می خوره که عاشق هدیونیت باشند پول زیادی داشته باشند که پخشهای مختلفی را خواسته باشند امتحان کنند.....
در ضمن توی تلگرام سه هفته پیش یک سوال کوچکی داشتم پیام فرستادم..تا یک هفته منتظر جواب بودم جواب ندادید....
ببخشید مرتضی جان
کوتاهی بنده رو عفو کنید، سرم شلوغ بود متاسفانه.
پخش مناسب دست دو که صدای خوبی داشته باشه و بتونید بی پروا ولوم بدید، از پایونیر های قدیمی سفارش ژاپن: کاروزوریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و DEH-P80RSII
از پخش های شاهکار میان رده ی پایونیر. صداشون صاف و بدون اغراقه. رنگ آمیزی نداره. مشخصاتشون یکم بیشتر از خیلی خوبه. 16 باند اکولایزر، پری آمپ 5 ولت و...
مثل همه ی پایونیر ها میدبیس محکم داره. وکالش هم به خاطر چیپ های Burr-Brown عالیه. حتماً مشخصاتش رو در سایت چک کنید. (لینک بالا)
- راستش رو بخواهید هیچ پخش آکبندی در بازار وجود نداره که با قیمت مناسب هم وکال خوبی داشته باشه و هم میدبیس پر. باید بالای 2 میلیون بپردازید.
- باید سراغ قدیمی ها برید و با آیپاد سر کنید.
امروز مورخ 96/6/24 روز جمعه در سرزمین ایرانیان واقع در جاده ی ساوه بعد از عوارضی دوم، نمایشگاه خودرو های کلاسیک و سیستم های صوتی SPL برگزار شده بود.
بد نیست بعضی اوقات به SPL سر بزنیم تا قدر SQ رو بیشتر بدونیم.
سرسام گرفتن از 8 ساب 15 اینچی هر کدام به قدرت 3500 وات RMS که با چهار آمپ 12000 واتی شرکت ALPHARD تغذیه می شدند، دستاورد بنده از این نمایشگاه بود.
از شهر های مختلفی شرکت کرده بودند، یزد، قم، تهران و...
تغذیه ی باتری ها بسیار سخت بود، به طوری که بعضی ها مجبور به استفاده از ژنراتور و تغذیه کننده ی مخصوص باتری شده بودند، که مستقیماً از برق شهری برای شارژ باتری ها استفاده می شد.
باتری های بسیار گرانقیمتی در سیستم ها به کار رفته بود که Deep Cycle و از شرکت Optima بودند و برخی هم برای جبران افت ولتاژ از باتری های 14 ولتی شرکت XS Power استفاده کرده بودند.
فکر کنید که پول هر باتری 14 ولتی حدود 2 میلیون تومان هست.
قطر کابل ها تقریباً با کابل های دکل برق برابری می کرد. کابل گیج 000 !:n04:
Hair Trick و پریشان کردن موها با ویبره و بیس سنگین ساب ها کاری متداول بود.
شیشه ها اغلب ترک برداشته بودند و بعضی از ماشین ها خورد شده بودند.
رکورد 160 دسی بل توسط یک تیم ثبت شده بود که واقعاً پرده ی گوش رو پاره می کنه.
یک کلیپ برای خالی نبودن عریضه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
خیلی ممنونم..اقا امیر...عکسها وکلیپ عالی بود...هزینه ها واقعا جالب بود....
اقا امیر این عکسهای پخش که فرستادید مال کانال اقای اقا فاضل است...من قبلا دیده بوده ولی نمی دانشتم کازوریا پخشهای خوبی می زنه البته همان پایونر است در داخل ژاپن....به نظر شما اقا فاضل قیمتهای خوبی میدهد...؟؟
سلام.کسی قیمت اکسسوری کانکشن رو داره
خازن 1 فاراد
تقسیم منفی
تقسیم مثبت فیوز دار
سیم پک گیج دو کامل
سیم پک گیج چهار
ار سی سری بست
سر باطری فیوز دار
قیمت تقسیم sfd41c چند هست
سلامنقل قول:
خازن بستگی به سری داره. سری First اش که جالب نیست. Best به ظرفیت یک فاراد فکر کنم حدود 300/000 تومان.
شما اگر قرار هست از SFD41C استفاده کنید، دیگه نیازی نیست تقسیم منفی یا مثبت جدا گانه بخرید. چون همگی در این تقسیم جا گرفتند. یه شاهکار در اکسسوری محسوب میشه. قیمتش هم بالاست. حضور ذهن ندارم. ولی بیش از 200 تومن.
RCA سری Best خوبه، ولی اگر قطعاتتون گرون قیمته، استفاده نکنید، سراغ سری سونوس یا Zero گلیدن و در صورت داشتن بودجه ی کافی Tchernov (چرنوف) روسیه عالیه.
قیمت قطعات رو می تونید با استعلام از نمایندگی جویا بشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله عکس ها مال همونجاست که فرمودید.نقل قول:
قیمت ها رو چونه بزنید تخفیف میده. معمولاً فروشنده های خوب، بخاطر یه سود اندک سابقه ی خودشون رو خراب نمی کنند.
بعضی از پخش ها رو کیلویی و با گونی می خرند، سود زیادی هم بابت فروشش می کنند. ولی بعضی ها رو از گمرک رد می کنند و بخاطر همین گرون تره. چون هزینه ی باربری و حمل سرسام آوره.