پس لرزه های توافق هسته ای.زودتر درست شه فقطنقل قول:
Printable View
پس لرزه های توافق هسته ای.زودتر درست شه فقطنقل قول:
شبی 3 تومن نیست، شبی 1000 تومنه! :n02: نوشته اینترنت نامحدود روزانه، ولی اشتباه! در واقع 3 روز اعتبار داره که میشه شبی 1000 تومن.نقل قول:
از IDM اگر استفاده میکنی برای دانلود (که باید بکنی و اگر نه سرعت دانلود خیلی خوب نخواهد بود!) میتونی خیلی راحت تنظیم کنی که مثلا ساعت 7:55 دقیقه قطع بشه دانلود.
من که شبی 10-11 گیگ دانلود میکنم!
فکر میکنید چه قدر طول بکشه؟ چند ساعت؟ 1 روز؟ 1 هفته....؟نقل قول:
پینگ من از دیشب نوسان شدید و لاست پیدا کرده، از 80 تا 250 اینا میره! قبلش عالی بود...
ویرایش: فکر کنم درست شده.
فعلا که درست شده. تا کی بمونه نمیدونیمنقل قول:
تایید میشه.فعلا همه چی عادیهنقل قول:
عجب گولی خوردم یا گول منو خورد :n02: ضرر خوردیم که :n02::n02:نقل قول:
ولی من با idm و 16 کانکشن از سایتای مختلف تستیدم اصلا 6 گیگو شبی رد نکرد جا با جا فرق داره احتمالا
گوشیت اگه 3g داره و آندروید هم هست از طریق کابل وصل کن به کامپیوتر ببین سرعتت بیشتره من با مودم سرعتم به زور تا 400 میرسه ولی با گوشی تا 1 مگ هم بعضی وقتها میرهنقل قول:
دارم باشه شب تست میکنمنقل قول:
یه سوال دارم برای زدن طرح باید 12 شب به بعد اقدام کنم ؟ یا نه مثلا حالام طرحو فعال کنم خودش برا فردا فعال میکنه
من وارد تنظیمات مودم شدم دوتا چیز پیدا کردم احتمالا مشکل اینجا بود اولیش تنظیمات روی umts/hsdpa نبود که حالا گزاشتم و دومیش رو کانکشن دایال آپی که ساخته کلیک کردم وارد تنظیمات شدم و دیدم ماکزیمم سرعت روی 460800 بود گزاشتمش روی 921600 شمام چک کن مدمتو شاید مشکلمون اینجا بوده نمیدونم
تست زدی بگو سرعتت فرق کرده یا نهنقل قول:
نه فرقی نداره الان هم میتونی طرح رو بزنی
سایت اندیشه بعد از یک دهه ب کلی متحول شد :n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به هیچ وجه طرح رو الان فعال نکن!! وگرنه اون 3 روز میشه 2 روز! از 12 شب که بگذره، 1 روز از اعتبار کم میشه!نقل قول:
با کد *555*1*4# (از راست به چپ بخون) بعد انتخاب گذینه 2 میتونی ببینی که تا چه تازیخی اعتبار داره.
انگار طرحو برداشتن :n03: نه کدش کار میکنه نه تو لیستشون هست ؟نقل قول:
چی شده ؟
کی درست میشه سرعت من خیلی اومده پاییننقل قول:
نقل قول:
ایرانسل منم تقریبا 2-5 همینطوره حدود 200-400 اما 6 به اونور 600 - 1مگ در ثانیه هم میره
البته همیشه وضعیت به این خوبی نیست
کد هایی که تو سایت ایرانسل نوشته شده اشتباه هستش شما میخوای کد رو بدست بیاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو بزن معرفی بسته هاش میاد من میخواستم 24 گیگ بگیرم مشکل شما رو داشتم فکر میکرد حذف کردن بعد از همین طریق کد مورد نظر رو پیدا کردم حالا شما امتحان بکن ضرر ندارهنقل قول:
صفحه اسپید تست بزور بالا اومد
512 سرعت از 60 بیشتر نمیشه ا اصلا
جناب askup نام کاربری بدم پیگیری میکنید ببینید مشکل چیه چرا محدود شد سرعت؟
زدم حذفش کردننقل قول:
خب اصلش همینه 64 نهایتشه ، من الآن 1مگ دارم ، حداکثر 120 هستشنقل قول:
دیشب اندیشه 1 2 ساعتی داغون بود
آره ظاهرا حذف کردن... شانس نداریم ما! :n35:نقل قول:
شاید بهشون از جایی فشار اوردن نمیدونمنقل قول:
فقط پول مودم رو دستم موند
داش تو روز 200 هست توی ساعات رایگان داغون میشهنقل قول:
والا چیزه جدیدی نیست، توی روز سرعت تشویقیه، شب سرعت واقعی...نقل قول:
شما کدوم مرکز هستید من قبلا اندیشه مرکز 5 بودم 1 مگ شبانه سرعتم 70-80 کیلوبایت بود واسه همین جمع آوری کردمنقل قول:
بنا به گزارش شرکت زیرساخت امشب یه کاهش پهنای باند 10% رو مصرف پهنای باند شرکت اتفاق میوفته. امیدواریم هر چه زودتر بر طرف بشه.
مرکز 6 واسه من تا چن روز پیش خوب بود الان اینجوری شدنقل قول:
بر باعث و بانیش لعنت.
پروتکل https هر چند دقیقه یه بار قطع میشه مجبورم دستی دانلود رو ادامه بدم تا تورنتش بیاد :n29:
گند زدن به تمام پروتکل های رمز نگاری شده
این سرعتو درست کنین به خدا ما قول میدیم نریم خیابون خوشحالی :n08:
سلام؛
کسی شماره نمایندگی رشت های وب رو داره؟
توسایتش فقط آدرس نمایندگی رشت هست و شماره تماس لاهیجان.
کسی تجربه استفاده از های وب رو داره؟
آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا یه مدتیه DNS server برا خودش تغییر میکنه از 89.144.144.144 به چیزای دیگه؟
من تجربه ندارم، ولی چیزه خوبی تا حالا ازش نشنیدم! مخصوصا پشتیبانی که ظاهرا خیلی بده!نقل قول:
خب اونا بهتون تخفیف میدن و سرعت تا 200 میره و پایین هم بیاد کاریش نمیتونید بکنیدنقل قول:
واسه ما که هم روز و هم شب 120 هستش
سلامنقل قول:
های وب پشتیبانی عالی داره ( البته الان رو نمیدونم ) من نزدیک 1 سال مشترک های وب بودم عالی بود ، ولی چیزی که باعث شد نتونه بین isp های دیگه سربلند کنه بخاطر دزدهای اول بود ، مخابرات بهشون تجهیزات نمیداد واسه همین نزدیک 7 ماه توش شهر ما فقط 128 میداد ، در حالی که یه مدت نامحدود میداد با سرعت 300 کیلوبایت بر ثانیه
الان ولی نمیدونم اوضاش چجوریه
سلام
دوستان در شهر استارا کدام شرکت خوب برام سرعت دانلود مهم
راهنمایی کنید مرسی
سلام دوستان عزیز یه مطلبی رو میخواستم بگم بخونید.هفته دیگه رئیس جمهور میاد گیلان.من سرباز امریه هستم.برا این مدت که رئیس جمهور اینجاس یه سامانه تلفنی فعاله با شماره 111 برای بیان شکایات.منم به عنوان یکی از اپراتورها انتخاب شدم.میخواستم بگم با توجه به اینکه وزیر و مسئول مربوطه مخابرات در همون محل هستن و مشکلات رو به اونها ارجا میدیم ازتون میخوام زنگ بزنید و این مشکل اینترنت رو بگید که ثبت کنیم شاید فرجی شد.بدون تماس خودبخود نمیتونم ثبت کنم وگرنه این کار رو میکردم
از کی میتونیم زنگ بزنیم ؟نقل قول:
هنوز اعلام نکردن بهمون ولی فکر میکنم از صبح یکشنبه.24 ساعته هم فعاله.تعداد درخواست ها برای یه مطلب بیشتر باشه سریعتر بهش رسیدگی میشه.البته خوب احتمالا به پای مشکلات وام و اشتغال و اینا نمیرسه ولی خوب شاید یه کاری بکنننقل قول:
مشکلات اینترنت مربوط به کل کشور٬ زیر ساخت و سازمان فیلترینگ هست. چه ربطی داره به مشکلات استان؟
هنوز اعلام نکردن بهمون ولی فکر میکنم از صبح یکشنبه.24 ساعته هم فعاله.تعداد درخواست ها برای یه مطلب بیشتر باشه سریعتر بهش رسیدگی میشه.البته خوب احتمالا به پای مشکلات وام و اشتغال و اینا نمیرسه ولی خوب شاید یه کاری بکنننقل قول:
نه اینجوری هم نیست خیلی از مشکلات مربوط به اینترنت استانی هست و مربوط به شبکه داخل استاننقل قول:
به هر حال. منم اگر فراموش نکنم زنگ خواهم زد. ببینیم چی میشهنقل قول:
ولی امیدی ندارم کاری از پیش بره
اندیشه استارا باید باشهنقل قول:
عصر تلکام دامادمون استارا داره میگه جالب نیست
اندیشه دوباره دو روزه چه مرگش شده
دیشب که بزور 400 مگ دانلود کردم با 1مگ