فعلا مشکلی پیش نیومده و من از امکانات عالیش خیلی حال میکنم...نقل قول:
Printable View
فعلا مشکلی پیش نیومده و من از امکانات عالیش خیلی حال میکنم...نقل قول:
ببخشید من یه گیرنده خوب میخوام.قیمتش مهم نیست.فقط میخوام تعویض کانالش سریع باشه و زیرنویس فیلم های mkv رو خوب نشون بده.
خودم این مدل مد نظرمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vision 353
یه سوال دیگه هم داشتم که این مدل فقط زیرنویس srt رو نشون میده یا idx هم نشون میده؟
سلام.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vision مدل 353 اصلا فیلم های mkv رو ساپورت نمیکنه.
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی قسمت مشخصات فنی نوشته.
فکر کنم اشتباه نوشته.چون بچه ها تو همین تاپیک mkv باهاش دیدن.یه مدل دیگه هم داره که جدیدتره (242) اون چطوره؟نقل قول:
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
مدتي است تصوير گيرنده در تي و ي قطع مي شه كه با فشردن چند مرتبه كليد OK از كنترل دوباره تصوير مياد.مي شه راهنمايي كنيد مشكل چي مي تونه باشه؟ دستگاه به صورت كمبو استكيفيت خوبي هم در مدت دو سال داشته
تصوير صاف و بدون نقص است دستگاه زيادي گرم نيست در قسمت سي همچنين مشكلي نيست
سلام
قصد خریده یه گیرنده دیجیتال رو دارم مهمترین ایتم ها واسم
کوچیک بودن
سرعت در تعویض کانال
و پشتیبانی از فرمت های شناخته شده است
ممنون میشم کمکم کنین، قیمتشم اگه ممکنه لطف کنین بگین
بله من تا حالا چند بار آپدیتش کردم و چند تا از مشکلات نرم افزاری که داشته (و البته به ندرت باهاش برخورد میکردید) حل شده با این اپدیت هانقل قول:
ولی این تغییر ترتیب کانال ها هم چنان هست ، این مشکل بر میگرده به انتن دستگاه مثلا با باد و بارون شاید ترتیب به هم بخوره یا کانال های یه فرکانس حذف بشن
مثلا چند وقت پیش یه آنتن سیماران واسه گیرنده ایکس ویژن گذاشتم ، مشکلا کیفیت سیگنال که روی 60 درصد بود حل شد و به ماکزیمم خودش رسید ، بعد کانال ها رو از نو جستجو کردم و خب همه رو پیدا کرد ولی هر چند وقت یه بار مجبورم کانال های اضافی و تکراری رو پاک کنم ، احه مثه این که آنتنش خیلی قوی هست و شبکه های مشابه رو از فرکانس های دیگه میگیره ،َ واقعا ای کاش میشد تعداد کانال ها رو ثابت کرد
از لحاظ فرمت که شاید خیلی هاش شبیه هم باشن، سما رو که میدونم خوبه ولی تو سرعت تعویض کانال سما خوب نیس ، البته ابن مشکل بعد از چند ماه استفاده به چشم نمیاد و اندازه هم که شاید خیلی با هم فرق نکنن ولی مدل های جمع و جور هم پیدا میشه فکر کنم دنای و مارشال با سایز کوچک تر نسبت به بقیه برند ها داشته باشننقل قول:
من تا حالا هر فرمت mkv با سما پخش کردم مشکلی نداشته و پخش کرده حتی فول اچ ینقل قول:
ببخشید من یه گیرنده خوب میخوام.قیمتش مهم نیست.فقط میخوام تعویض کانالش سریع باشه و زیرنویس فیلم های mkv رو خوب نشون بده.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vision 353
خودم این مدل مد نظرمه
یه سوال دیگه هم داشتم که این مدل فقط زیرنویس srt رو نشون میده یا idx هم نشون میده؟
فقط بعضی هاش فکر کنم چون فرمت صدای فایل mkv طوزی بود که صداش خیلی کم میشد موقع پخش ، در حالیکه با کامپیوتر چنین مشکلی نیس ، البته با گیرنده دیگه امتحان نکردم ببینم اون هم همین مشکلو داره یا نه
زیرنویس idx نشون نمیده ولی برای srt رضایت بخش هست ولی از لحاظ اندازه و رنگ گزینه های خوبی داره ، البته یکی دو بار شده که قایل srt رو اجرا نکرده و مجبور شدم یه زینویس دیگه به جاش بذارم ولی به ندرت بوده این قضیه
ممنوننقل قول:
یه سری گیرنده دیجیتال هستش که پورت usb داره و بیشتر واسه PC استفاده میشه، از اینام میشه واسه TV استفاده کرد؟