بلو خنک وتلخه یکم بوی گریپ فروت میده به نظرم . پخش بو و موندگاری خوبی داره اما دیگه نمیشه گفت خاص چون خیلی جاها بوش رو حس میکنی اینقدر زیاده من اگویست رو ترجیح میدم بوی گرم و چوبی خاصی دارهنقل قول:
Printable View
بلو خنک وتلخه یکم بوی گریپ فروت میده به نظرم . پخش بو و موندگاری خوبی داره اما دیگه نمیشه گفت خاص چون خیلی جاها بوش رو حس میکنی اینقدر زیاده من اگویست رو ترجیح میدم بوی گرم و چوبی خاصی دارهنقل قول:
Midnight in Paris Van Cleef & Arpels نیز بویی در راستای دیور هوم اینتنس داره.نقل قول:
گرم و کمی شیرین و پودری
آخه لعنتی جعبش وقتی پلمپه به حدی عالی به نظر میاد که اصلا آدم فکرشم نمیکنه الان این دومین عطرمه که از داخل جعبش اینطوریه وقتی یادم مید روح و روانم آزرده میشه خدا لعنتشون کنه:angry::angry::angry::angry::angry::sad::sad ::sad:نقل قول:
به نظر من اگویست کار بهتری هست.نقل قول:
یک جا دیدم 190 میداد مگه قیمتش الان چنده؟
من هفته پیش 200 قیمت گرفتم احتمالا تا الان باید 220 شده باشهنقل قول:
مطمئنید این ادکلن پرفیوم داره؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
200:18:نقل قول:
من فکر میکردم طرف گرون فروشه
یه سوال کلی داشتم اونم اینکه بعضی از عطرها مال یه شرکته (مثلا دیور) بعضیاش مشخصاتش پایین شیشه حک شده بعضیاش پایین شیشه بر چسب خورده کلا ای چیزا ربطی به اصل یا تقلبی بودن عطر داره دیور انتنس دارم حک شده اما فارنهایت ابسلوت برچسبه برام عجیبه یه شرکت مثل دیور رو عطرهاش دو نوع عملکرد داشته باشه
فقط در مورد دیور اینتنس این عمل اتفاق افتاد(حک شدن)نقل قول:
البته بی سابقه نیست
چون برندی مثل ysl هم از این موارد داشته.
من خودم یک نمونه اوپیوم زنانه دارم که حک شده و یک مورد هم قبلا داشتم که بر چسب بود و مطمئنم هر دو اصل بودند. حتی نمونه های دیگری از این برند مثل کروس حک شده هستند و مابقی بر چسب
اره فريد جان ل اينستنت داره كه تويلت هست ل اينستنت اكسترم پرفيوم همونه
[QUOTE=f.t.g;6947516]مطمئنید این ادکلن پرفیوم داره؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
بله کاملا مطمئنم.