يا اشتباه كرده يا اينكه مربوط به مدلهاي آداپتوري هست .نقل قول:
Printable View
يا اشتباه كرده يا اينكه مربوط به مدلهاي آداپتوري هست .نقل قول:
فكر كنم يا اشتباه زده حتما:n02:نقل قول:
يا اشتباه كرده يا اينكه مربوط به مدلهاي آداپتوري هست .
دستت درد نكنه
lمرسی بابت پاسختون. :n01:نقل قول:
سلام دوستان ، من تو این روزهای اخیر قصد خرید اکسترنال 500 دارم ،
WD My Passport Essential 500GB USB 3.0
خواستم ببینم دوستان تو بازار راحت این مدل گیر میاد ، قیمتش حدودا تو چه رنجی است تو بازار ؟
پانوشت : اگر خوب پیدا نمیشود خوشحال میشم نظر دوستان را درباره دیگر برندها بدانم .
متشکرم
سلام .نقل قول:
مدل WD my passport essential قدیمی هست و حتی اگر هم بتونید در بازار پیدا کنید خریدش را توصیه نمیکنم . مدل جدید WD my passport هست که در بازار براحتی پیدا میشه . در هر صورت اگر پیدا نکردید میتونید Seagate Backup plus یا Seagate Expansion را بخرید . قیمت 500GB در حدود 180 تا 190 هزار تومن متغیر هست .
سلام دوستان مدلwd elements 1t خوبه ؟
قمتش حدودا چنده.
سلام .نقل قول:
قيمت اين مدل حدود 250 هزار تومن هست كه با توجه به نوع گارانتي و مدت آن و موارد ديگر متغير هست . اختلاف قيمت با my passport چندان زياد نيست ، اگر ميتونيد my passport را بخريد . از برند سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد .
سلام
بنده زیاد بلد نبودم با نرم افزار کار کنم
به USB 3 هم دسترسی نداشتم
ناچاراً یه تست USB 2 گذاشتم
مدل هارد:
ADATA-Superior SH14
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه خریدم و حالا مایوس شدم از خریدم.نقل قول:
من فکر کردم مای پاسپورت داره برام میاره اما حالا که دیدمش المنت آورده. اما سرعتش خوبه
حالا این قابلیت ها رو میشه توضبح بدبد..
WD SmartWare Pro:
WD SmartWare
Cloud backup
Password protection and
hardware encryption
این هارد که من گرفتم وقتی که ازش استفاده ای ندارم اتندبای میشه یا نه.
سلام .نقل قول:
تست نصفه نيمه هست .در هر حال با توجه به اينكه به usb2 متصل شده نبايد انتظار سرعت بالايي را داشته باشيد .
هيچ مشكلي نيست دوست عزيز .نقل قول:
اين هارد قابليت hardware encryption نداره و در نتيجه دو گزينه آخر كه براي lock كردن هارد هست كاملاً منتفي هست . WD SmartWare Pro در مقايسه با نوع عادي امكانات نرم افزاري بيشتري در اختيار كاربر قرار ميده مثل بكاپ گرفتن از داده ها در Cloud با استفاده از personal Dropbox . البته اين نرم افزار WD SmartWare Pro رايگان هم نيست . WD apps كه در مدلهاي my passport هست شامل چند گزينه هست مثل WD Drive Utilities (براي برای erase و diagnostics و همچنین برای register هارد) و WD security (برای قفل کردن و encrypt کردن) و WD SmartWare (برای عملیات بکاپ گیری و ريستور كردن) . اين نرم افزارها امكانات مختلف ديگري را در اختيار كاربر قرار ميده مثل safely remove كردن هارد ، مانيتورينگ دما و ...