شما هنوز نمیدونید سرویس من چی هست بعد میگی نون خور مبیننت ! من 512 یک ساله دارم
تا حالا هم قعطی نداشم ! سرعتمم هم پیج هم دانلود 1کیلو هم پایین نیومده !! :|
حالا اینکه خیلی ها ناراضی هستند ، به این علت هست که کسی که از سرویسش ناراضی هست دنبال جایی هست ببینه ایا کسی هست که از سرویسش ناراضی باشه یا مشکل از خودشه ! اینطوری مشه که همه اینجا جمع میشن ، البته ناراضی ها ! خوب یک سری هم قبل از اینکه سرویسشونو بخرن مثل خود من ! اومدم اینجا ! دیدم همه ناراضی هستند ! گفتم خوب یه مسئله منطقی هست که همه ناراضی ها یک جا جمع میشود و از سویسشون انتقاد میکنن !
فرداش از شرکت همآویز خریداری کردم که 4ساعته هم واسم وصل کردند !
تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم ، تائیدشم میکنم ! حالا اینکه میگی کارمند نور چشمی ، حالا مبیننت گیره که فروش 10-20 بیشتر داشته باشه ؟ حالا من بیام بگم راضی هستم ! همه میرن میخرن ؟ یه Provider سراسری گیر 10-20-30-40 نفره ؟؟؟
اگه اینطوره این همه تبلیغ و بیلبورد واسه چیه ؟
جالا بفرضم اینطور باشه ! فروشش بیشتر بشه ، پولی میره تو جیب کارمنداش ؟؟ یا مبیننت اینقدر بیکاره ، یک نفرو استخدام کنه بیاد تو فروم p30world تبلیغ کنه که مثلا 20تا فروش بیشتر داشته باشه؟
حرفهاتون اصلا منطقی نیست ! خیلی بچه گونس ! فکر کن بعد حرف بزن، ( حرف دهنتونم مزه مزه کن بعد بریز بیرون )
راستی از کجا معلوم شما نون خور ایرانسل نباشی ؟؟
از دوستان دیگر ، بابت غلط املایی که احتمالا در متن هست عذر خواهی میکنم ، کیبورم فارسی نداره ، با تشکر