من کتاب ریاضی 2 میخوام!!!:41::41:
Printable View
من کتاب ریاضی 2 میخوام!!!:41::41:
باورکن که میتوانی....نقل قول:
ریاضی 2 نبود؟؟؟
نقل قول:
سلام! من محمد بهادری هستم!!ممنون که تبلیغ کردی! وبلاگ من البته نیست دیگه داریم گروهی مینویسیم!
واسه همه بچه ها (ریاضی & تجربی) مطلب داریم.در ضمن من رتبم شد 124
سر بزنین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . آره بعد از دادن اون پست متوجه شدم که وبلاگت گروهی شده. خوشحالم که تو جمع بچه های پی 30 ورد هستی . مطالب وبلاگت واسه من که خیلی مفید بود گفتم بقیه بچه ها هم استفاده کنن . البته باید از mecha (شرمنده اسم اصلیشو نمیدونم) بابت معرفی وبلاگت تشکر کنم:31:نقل قول:
به به سلام جناب بهادری.:11:نقل قول:
من رو که می شناسی؟ مزاحم همیشگی تون "امیر جوادیان" هستم.
خیلی خوش اومدی.
ای کسانیکه فکر میکنید واسه کنکور خوندن شق القمره... زهی خیال باطل....
روز های بسیار سختی تو دانشگاه با درسا دارین...
ونباشند کسانیکه فکر میکنن مانع کنکوره نخیر مانع اصلی تو دانشگاه یقتونو میگیره...
سلام . چطورین بچه ها ؟! خوبین همتون ؟
از بچه های این تاپیک کسی رو نشناختم . یادش بخیر ما پارسال تو تاپیک کنکوری های 88 چقدر مسخره بازی درآوردیم . رتبه های خوبی هم داشتیم . مهرداد 52 کشور شد (تجربی) الان هم داره پزشکی تهران میخونه . از بچه های ریاضی خیلی هاشون زیر 1000 شدن . من هم 2100 تجربی شدم .
من توی این سال ها فقط یه چیز رو فهمیدم و اونم این که هر چی بیشتر تلاش مفید و مستمر داشته باشین ، نتیجه ی دلچسب تری میگیرین .
با آرزوی موفقیت برای همتون .
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
نقل قول:
و اما در رابطه با حرف این عزیز :
کسی که این قدر تلاش و همت داره که برای کنکور بخونه و یک رشته قبول بشه ، مطمئنا" توی دانشگاه هم مشکلی واسش پیش نمیاد . حرف این عزیز رو زیاد جدی نگیرید .
فقط این رو بگم که توی دانشگاه هم باید همین تلاشی که الان دارید رو داشته باشین . اگر الان روزی 7 ساعت میخونین ، توی دانشگاه روزی 3 ساعت هم کفایت میکنه .
به نظر من استمرار حرف اول و آخر رو میزنه . :10:
تقریبا همینه. دوستانی که از کتابای درسی تو دبیرستان دور بودن و فقط سمت کتابای کمک آموزشی میرفتن می فهمن چه اشتباهی می کردن.چون تو دانشگاه هلو بپر تو گلو نیست.نقل قول:
ولی یه چیزی که باعث می شه تو دانشگاه به هیچ مشکلی برنخورید و خیالتون راحته راحت باشه این که هر روزی که استاد درس داد همون روز روی مطلب مسلط شید دیگه هیچ نگرانی تو دانشگاه ندارید.
البته روی صحبت من باکسانیست که رتبشون حدود 4000 و 5000 میشه وتهران قبول نمیشن نه کسانیکه رتبه زیر 1000 میارن...
اینکه میگی روزی 3 ساعت واقا خنده داره... چون من با رتبه 5000 دارم عمران روزانه میخونم ترم 3 هستم تا حالا 3 ساعت نخوندم...
نمیدونم حال نمیکنم با درس دیگه....!!!