1- پینگ مهمترین فاکتور در سرعت بازی هست و هرچی کمتر باشه بهتره!!!نقل قول:
2-پیام spam همینه که هست!
3-نه رایگان نکرده، قاطی کرده بپا گول نخوری!!! السونو گوول میزنم ولسونم گول میزنم دشمن دندوناشونم....(دون دون)
Printable View
1- پینگ مهمترین فاکتور در سرعت بازی هست و هرچی کمتر باشه بهتره!!!نقل قول:
2-پیام spam همینه که هست!
3-نه رایگان نکرده، قاطی کرده بپا گول نخوری!!! السونو گوول میزنم ولسونم گول میزنم دشمن دندوناشونم....(دون دون)
هر چی کمتر بهتر ! بخاطر شاتلهنقل قول:
سلام به اشراف زادگان شاتلی !!!!
یه سوال :
این پینگ که میگن درون بازی ها تاثیر داره ، باید کم باشه یا زیاد ؟؟؟؟ در ضمن چه تاثیری داره ؟؟؟؟
من الان دارم wow رو بازی میکنم بعضی موقع ها گیر میکنه ، اشکال از سرور بازی بوده یا از پینگ شاتل ؟؟ ( اصلا ربطی به پینگ داره؟ )
یه مساله ی دیگه خیلی منو اذیت میکنه ...
تا میرم تو my shatel خودم یهو یه پیغام میاد ، در مورد spam هستو میگه که از این تنظیمات استفاده کنید !!!
باید چکارش کنم که بره !!!؟؟؟ کلافم کرده بابا !!!!!!!!
---------------
ببینم شاتل دوباره رایگان کرده ؟؟؟؟؟ چرا ماله من از 12 به اینور همه مصرفامو زده تو رایگان ؟؟!!!! جریان چیه ؟؟؟؟ ینی قاط زده ؟؟؟ یا اینکه واقعا رایگانه ؟؟؟؟؟!!!!
یه دکمه داره نوشته : بستن ! :دی اونو بزن =)) (شوخی کردم! نمیدونم برای منم هر دفعه میاد منم میبندمش دیگه :دی مثه خودت :دی)
برای منم برعکس شده !! منم ترسیدم :دی ! فقط جای اعدادش برعکس شده
آره یکم دقت کردم ، فهمیدم قاط زده :27: :5:نقل قول:
نه رایگان نکرده، قاطی کرده بپا گول نخوری!!!
پیام Spam میخوام نیاد ، چیچی همینی که هست !!!!!!!!! :19: مگه ماله شمام میاد ؟؟!!!!
قبلا تا بعد از ظهر پینگ بازی بالا بود حالا 24 ساعته شده!!!نقل قول:
راستی شما پینگت از yahoo یا google چطوره؟؟....من وقتی از این سایتها پینگ میگیرم خوبه (بین300-400) اما بازی آنلاین مشکل شمارو دارم!
خوب معلومه! واسه همه مياد.نقل قول:
منم ديگه از اين پيام نفرت پيدا کردم.
سلام
ببخشید من چند وقته که اینترنت ADSL Shatel خریدم ( خب که چی ؟ D: )
میخواستم بپرسم میشه به منم بازی کانتر رو از طریق اینترنت یاد بدید ممنون
دوست عزیز به این لینک برو.نقل قول:کد:http://forum.p30world.net/forumdisplay.php?f=163
بله ! دقیقآ !نقل قول:
قبلا تا بعد از ظهر پینگ بازی بالا بود حالا 24 ساعته شده!!!
راستی شما پینگت از yahoo یا google چطوره؟؟....من وقتی از این سایتها پینگ میگیرم خوبه (بین300-400) اما بازی آنلاین مشکل شمارو دارم!
قبلآ فقط ظهرا بود و عصر و شب خوب میشد ! ولی الان قاطی کرده
البت میگن صبحها خوبه ! ولی من نیستم :دی
الان پینگم با سرورهای بازی 800 900 هست ! با یاهوو 180 ! با گوگل 163
فعلآ شب خوش
بچه ها يه سايت بود نشون ميداد پيش شمارت براي كدوم شركتها فعال هست... چي بود؟
من اکانتم تموم شه حتما از شاتل کوچ میکنم
تو این یه ماه باورتون میشه من فقط 200 مگابات دانلود کردم؟
همیشه موقع دانلود از سایتایی مثل راپید و مگا قطع میشه
لنکهای مستقیم رو هم باید هر 20 ثانیه یه بار پاز و رزیوم کنی تا دانلود شه که من شب خوابم چجوری این کارو بکنم