چه عجب دوباره داره توی این تاپیک یک سوال و جوابی رد و بدل میشه! مدت ها بود متروکه شده بود! خدا رو شکر
Printable View
چه عجب دوباره داره توی این تاپیک یک سوال و جوابی رد و بدل میشه! مدت ها بود متروکه شده بود! خدا رو شکر
سلام. خوب بدون هیچ پیغام یا سرنخ نمیشه راهنمایی کرد متاسفانه. تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که از توی تنظیمات bios گزینه uefi یا secure boot رو غیر فعال کنید. اگر همچین گزینه ای وجود دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
محتویات فایل var/log/Xorg.0.log/ رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم مشکل از کجاست
دوستان من از اوبونتو 14 به 15.4 از آپگرید کردم و با ی مشکلی مواجه شدم ک سرچ زدم دیدم باگه :n28: باگه بی پدر مادری هم هست خیلی رو اعصابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حل اینا باید چیکار کرد فقط باید صبر کرد؟:n03: تا کی؟ بعد اگه من دبیان بریزم اینجور مشکلات ندارم؟:n24:
سلامنقل قول:
معمولا این جور باگ ها سریع رفع میشن... حالا چرا این مورد خیلی طول کشیده ممکنه به خاطر این باشه که پیدا کردنش مشکل باشه
یه راه حل پیشنهادی اینه که کلا network-manager رو حذف کنید و مستقیما با استفاده از ip و iw و wpa_supplicant به شبکه متصل بشید.
اگر براتون مقدور نیست میتونید یه نگاهی به wicd هم بندازید
معمولا توزیع هایی که مبنای کارشون stable بودن هست مثل debian centos gentoo slackware و .. از این قبیل باگ ها کمتر دارن اما برنامه های مخازنشون ممکنه کمی قدیمی باشن
استفاده از ubuntu LTS هم که مبنای stable بودن داره هم میتونه جزو گزینه هاتون باشه
ممنوننقل قول:
آره جالبه critical هم زده ولی چندین هفته هیچ اقدامی برای رفعش ندیدم بشه
یه سوال این network-manager حذف کنم بعد با wicd میتونم وصل بشم به نت مشکلی پیش نمیاد؟ من الان wicd network manager نصب دارم
بستگی داره منظورتون از مشکل چی باشه. احتمالا باید یکسری تنظیماتی براش انجام بدید.نقل قول:
در بدترین حالت میتونید دوباره network-manager رو نصب کنید
آقا من قبلا open suse داشتم ی نواری پایین داشت مث ویندوز که برنامه minimize میکردی آیکونش میرفت پایین میزدی برنامه برمیگشت به صفحه! حالا تو اوبونتو نوار سمت چپه درست؟ مشکلم اینه که وقتی برنامه ای minimize میکنم باید یه ساعت تو نوار دنبالش بگردم چون خیلی از نرم افزارایی که نصب شده تو نواره اونم قاطیشونه! باید چیکار کرد ک سریع دسترسی داشته باشم اینجوری بین آیکونا گیر نشم؟ میخواین عکس بذارم متوجه بشین؟نقل قول:
سلامنقل قول:
توی opensuse به صورت پیشفرض KDE استفاده شده که اونجوری هست
تو اوبونتو Unity هست که همونجوریه شبیه مکوسیکسه
والا من با unity کار نکردم که نظر بدم ولی فکر نکنم بشه با تنظیمات عوضش کرد. احتمالا باید DE رو عوض کنید و KDE یا XFCE نصب کنید. شاید دوستانی که با unity کار کردن بهتر بتونن راهنمایی کنن
احساس میکنم درست شده بعد از حدف و نصب مجدد network-managerنقل قول:
چجوریشو نمیدونم ولی از اونجایی که فقط برای کسایی که از اوبونتو 14 به 15 مهاجرت کردن این مشکل پیش اومده جای تعحبی هم نداره اینطوری حل بشه:n41:
آقا ی سوال چرا تو اوبونتو اسکرین شات میگیرم با فرمت png وقتی تو ویندوز بازش میکنم میگه خرابه (با هر نرم افزاری) و نشون نمیده ولی تو لینوکس یا حتی تو اینترنت ک آپلود میکنم درست نشون میده
راه حل چیست؟:n36: