[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خوش بحال شما تبریزی ها و کلا آذربایجان شرقی!
والا اینجا کسی از ماکسنت خیری ندیده!
ساعت 2 به بعد سرعت میشه 5 کیلوبایت!
ip که رفته بندرعباس! و پینگ هم چند برابر شده!
فکر کنم این بیانگر همه چیز باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیزان یا باید قیمت رو افزایش بدن یا سرعت رو کاهش چون هزینه هاشون به خاطر هدفمندی و اینا بالا رفته. شرکت های دیگه هم کم کم این کارو فکر کنم بکنن. اگه ممکنه یه نفر سرعت مکس نت محدود و نامحدود 256 رو بزاره . plz
256 نامحدود نداره
هزینه اینترنت افزایش پیدا نکرده. بعد هم برای واحدهای صنفی با خدمات خاص، امکاناتی درنظر میگیرن. ساده اندیش نباشید:46: و فکر نکنید که برای اونها هم برق رو به صورت پلکانی حساب میکنن. کاربران اکثرا (در همه نقاط کشور ) از وضع اینترنت ناراضی هستن دیگه افزایش قیمت شرکتها به ضرر خود شرکت تموم میشهنقل قول:
نامحدود داره . برای اطلاع از قیمت به سایت زیر برید .نقل قول:
[PHP]http://www.maxnet.ir/fa/links.php?id=ADSL_Cost[/PHP]
در ضمن برای من هیچ تغییری در سرعت رخ نداده . در ضمن دولت 30 درصد کل یارانه ها رو برای بخش های صنعتی اختصاص داده تا تغییر قیمت رخ نده . یعنی برق و سایر چیز های اونا تغییری نکرده .
سرعت نامحدود مکس نت و تمام شرکت ها حقیقی هست . یعنی 1 مگ بخری سرعتت 128 میشه و 256 بخری سرعتت 32 میشه . البته در سرویس نامحدود . ولی در محدود سرعت تمام سرویس های مکس به جز کلاسیک 116 کیلوبایت هست . البته برای بعضی ها ( که به سرور بندر عباس وصلن ) کم شده که این به مکس نت ربطی نداره و تقصیر آسیاتک هست که مکس پهنا رو از اونا می خره .:11:
ببخشید سرعت کلاسیک مگه چند هست؟
و چرا مثلا مارو به بندرعباس وصل کردن؟
فکر کنم روزا 116 و شبا 50 . البته مطمئن نیستم ها .نقل قول:
نمی دونم چرا وصل کردن . زنگ بزن بگو وضعم اینجوره ببین چی می گن .:11: