[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون اگه كمك كنيد كلي از طرافيكم نميدونم كدوم برنامه داره مصرف ميكنه.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون اگه كمك كنيد كلي از طرافيكم نميدونم كدوم برنامه داره مصرف ميكنه.
اگه قرنطینه کنه تو مسیر زیر میریزه:نقل قول:
کد:Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\QB
!!please help me
دوستان کسی اطلاعی از این نسخه داره؟
final هست یا نه؟کد:http://rapidshare.com/files/267757132/kis9.0.0.745.rar
من چون خودم دیال اپم نمیتونم دانلود کنم باید منتظر بمونم توی دانلود افلاین یه نفر دانلود کنه تا من بگیریم ولی متاسفانه دیشب تا حالا روشن بوده هیچ کس این نسخه رو دانلود نکرده
شما از كدوم Build نسخه 2010 استفاده ميكنيد؟ويندوز شما چيه؟آيا فايروال در سيستم خود نصب كرده ايد؟نقل قول:
اين نسخه نهايي نيست و بتا ميباشه و توصيه به استفاده از نسخه بتا نميشه.نقل قول:
سلام؛ من تنها چند روزه که از ناد 32 به کسپرسکی مهاجرت کرده م؛ چند تا سوال برام پیش اومد که فعلا نتونستم جوابشونو پیدا کنم:
موقع نصب Kaspersky Internet Security یه جفت گزینه بودن که یکیش در اختیار گذاشتن سطح امنیتی به خود نرم افزار بود و اون یکی اختیار دادن به خود کاربر در این باره بود، البته متن انگلیسیش یادم نیست، که من اولی رو زدم ولی حالا احساس میکنم دومی رو میزدم راحت تر بودم؛ الآن وقتی نرم افزار در tray فعال باشه، موقع استفاده از آپلود سنترا و پ ر و ک س ی ها خیلی اذیت میکنه و اکثرا اونا رو از کار میندازه؛ در حالی که وقتی میبندمش راحت میتونم از اونا استفاده کنم؛ کلا دانلود فایلها رو کند و مشکل کرده؛ چند مورد هم نرم افزار ها رو توی لیست exclusion اش گذاشتم ولی کماکان مشکل دارم؛ برای رفع این مشکلات کدوم تنظیمات رو باید عوض کنم؟
سوال دیگه م اینه که ممکنه کلید فعال سازی نرم افزار زودتر از موعد مقرری که نوشته شده پایین نرم افزار، توی بلک لیست قرار بگیره؟ (برای ناد 32 گاهی زودتر منقضی میشد)
اگر نسخه 2010 اين محصول را در اختيار داشته باشيد متاسفانه حتي با وجود برخي تنظيمات اجازه فعاليت به برخي برنامه را نميده كه اميدوارم در Buildهاي جديد اين مشكلات برطرف بشه.نقل قول:
در مورد اون 2 گزينه نيز بايد خدمت شما عرض كنم كه براحتي ميتونيد كاري كنيد كه در مورد هركاري از شما سوال كنه ولي توجه داشته باشيد در اين صورت با پيغامهاي بسيار زيادي روبرو ميشيد كه ممكنه زياد براي شما خوشايند نباشه و براي پاسخ به برخي از آنها نيز بايد اطلاعات كافي داشته باشيد.براي اين منظور وارد بخش تنظيمات يا همون Settings بشيد و از گزينه Protection در سمت راست از بخش Interactive Protection گزينه Select action Automatically تيكش را برداريد و همه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.
در مورد كليد فعال سازي هم به همين صورته كه فرموديد.با شناسايي كليدهايي كه بصورت غيرقانوني استفاده ميشوند كليد در ليست سياه قرار ميگيره.كليدي ممكنه تا 2 سال ديگه هم اعتبار براش نوشته شده باشه ولي فردا در ليست سياه قرار بگيره.
build 9.0.0.463 مستقيم از خود سايتش دانلود كردم.ويندوزم هم xpsp2 هستش.نه هيچ فايروال ديگه اي نصب نيست حتي واسه خوده ويندوز هم خاموشه روشن هم ميكنم همين ارور رو ميده.نقل قول:
خسته شدم. لطفا بگيد چيكار كنم.
نقل قول:
رسما که اعلام نشده.
آخرین ورژن رسمیش 9.0.0.463 هستش.
کد:http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
با توجه به اشكالات گزارش شده از نسخه 2010 توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 كه نسخه كاملا پايداري ميباشه استفاده كنيد.نقل قول: