البته واقعا ازت ممنونم که کمک کردی من خیلی ازت ممنونمنقل قول:
یه مدت از اون رامها استفاده کردم ولی خیلی افت سرعت داشت برگردوندمش به رام اصلی شما چه طور؟
Printable View
البته واقعا ازت ممنونم که کمک کردی من خیلی ازت ممنونمنقل قول:
یه مدت از اون رامها استفاده کردم ولی خیلی افت سرعت داشت برگردوندمش به رام اصلی شما چه طور؟
نقل قول:
سلام.
خیر قربان به این علت بوده که گوشی قبلا" روشن شده و تنظیم شده (برید قسمت تایم ببینید چقدر با گوشی صحبت شده و گوشی چقدر کار کرده).:11:
من ورژن جدید همون رام رو نصب کردمنقل قول:
درسته که سرعت کم میشه ولی چون من کار زیادی باهاش انجام نمی دم زیباییش رو ترجیح میدم:46:
خواهش می کنم:11:
بهترین رام واسش چی؟..شیک باشه سرعتشم خوب باشه..
شاید واسه اولین بار باشه که از یه رام بیش از 1 ماه استفاده می کنم ! من بهتون رام انرژی ، Os Version 5.2.28008 با مانیلا 2.5 مربوط به 4 Dec رو پیشنهاد میدم .
دوستان من نمیدونم گوشیم چش شده از صبح نمیتونم بجایی زنگ بزنم البته با یه گوشی دیگه تست کردم سیم کارت درسته ولی با x1 نمیشه .... با اس ام اس مشکل ندارم و اگه کسی هم به من زنگ بزنه گوشیم زنگ میخوره...
سلااااام
من با مشکلات و موضوعات تازه برگشتم.
1.میشه با تبدیل یو اس بی یا همچین چیزی فلش یا هارد رو به ایکس 1 خودم وصل کنم؟مثل حافظه اکسترنال؟
2.من از شارژر غیراصلی استفاده میکنم!آیا تاثیری تو نگهداری شارژ داره؟خراب نمیکنه باطری رو؟
3.سریال برای رجیستر کردن astraware boardgames رو میخوام.اسم گوشی SyMPDA هستش!فقط سریال رو برام بزارین لطفا!
4.من کلی بازی و برنامه با اسم SyMPDA نصب کردم.اگه اسم دستگاه رو عوض کنم اشکالی نداره؟
5.پلیر اصلی ایکس 2 امکان نشون دادن زیرنویس رو داره!لینکی چیزی هست واسش؟
6.من قاب گوشیم رو عوض کردم و فکر میکنم از روزی که عوض کردم صدای گوشی خیلی بد شده!آیا درمانی هست!؟
7.بقیشو بعد میگم!
1_خیرنقل قول:
2_به احتمال زیاد!
سلام
من پس از تست کردن چندین رام 6.5 مختلف به این نتیجه رسیدم که همون R3a خودمون رو عشقه، ولی دوباره این وسوسه محیط گرافیکی 6.5 به خصوص رام های مانیلا دار سراغم اومد، حالا میخوام دو تا رام 6.5 یکی با مانیلا (2.1 یا 2.5) یکی هم بدون مانیلا با شرایط زیر معرفی کنید!
1. پایدار (بالای 30 روز بدون هارد ریست!)
2. سریع
3. مصرف باطری پایین!
خیلی ممنون
پس شما میگین که بخرم X1 را؟ یعنی الان توی سری جدیداش ترک نیست؟؟؟
خیلی بد هست دلیل این ترکش چی هست؟