شما اساتید که این قدر زحمت کشیده اید لطفا بفرمایید یک باند که به این پخش بالانس باشه درحد معمولی راهنمایی بفرماییدنقل قول:
شما اساتید که این قدر زحمت کشیده اید لطفا بفرمایید یک باند که به این پخش بالانس باشه درحد معمولی راهنمایی بفرماییدنقل قول:
نصبش نهایتا 5 تومنه پولشه(خیلی جاها 3 تومنه)نقل قول:
سوکت فابریکم برا ماشین میخوای اونم 4 تومنه نهایت
توی باندا با قیمت پایین 6963 پایونیر خوبه ولی میتونی به همون نصاب بگی وقتی برای کسی باند میندازه تو صداشو گوش کن از هر کدوم خوشت اومد همونو بردار:46:
در تکمیل حرف دوستمون 718 معمولی یا ex انتخاب خوبی میتونه باشه .
خودم معمولی گرفتم با پحش 4350 صدای فوق العاده ای ازش گرفتم البته بدون آمپ.
راستی از دوستان حرفای یه سوال داشتم ؟میشه ساب 250 پایونیر بدون آمپ تست گرفت؟
یه اتصال از سیم باند بگیرم وتست کنم .مشکلی برا پخش یا باند پیش میاد؟
مرسی
همین الان هم فکر نکن کاره جالبی کردی.همینجوری هم فشار میاد.حالا میخوای ساب هم ببندی؟:27:بدبختنقل قول:
پایونیر اگه میدونست ایرانی ها همچین کارایی میکنن سیستم هایه جدیدی رو میکرد:31:
با سلام
من يه پرايد 131 SX دارم كه مدتيه باندهاي جلو نويز پيدا كردن.ميخ.ام باند ها رو عوض كنم.
سوالم اينه كه چه نوع باندي با كيفيت بهتر ميتونم در همون محل فابريك و بدون دستكاري داشبورد نصب كنم كه روكش داشبورد باند هم راحت بسته بشه؟
متشكر
سلام بچه ها
من یه جفت 718 معمولی دارم با یه امپلی بوشمن.یه بار که یه 20 دقیقه ای ولوم رو چسپوندم یه باره باندام صداشون کم شد.بیس باندا رو از امپلی کاملا بسته بودم.چون ساب داشتم.بعدگین هم تا اندازه ای باز کرده بودم که وقتی ولوم تا اخر بود صدای باندام واضح بود.به نظرتون چیش شده.مرسی:41::41::41: باندام رو بدون امپلی هم چک کردم ولی باز مشکل داشت
پس فکر کردی برا چی بیشترین فروش پخش پایونیر تو ایرانه ؟ :31:نقل قول:
بخاطر همین دیونه بازیهاست دیگه .
یهو دیدی سورپرایزمون کرد ویه پخش داد که دو تا ساب هم باهاش بکشه:21:
حالا تو نظرم هست یه آمپ 4کانال خوب بگیرم .این سابه تو اتاق داره هی چشمک میزنه دست خودم نیست:10:
سلامنقل قول:
من باند Pioneer TS-D1002R رو پیشنهاد میکنم 10 سانتی هست و به جای فابریک جلو میخوره تعریف صداش رو زیاد شنیدم صداش نرمه و تیز نیست 25 RMS تو پایونیرشاپ مشخصات کاملش هست
دوستان من یه پخش کنوود مدل 7016 با یه جفت باند 718ex با 2تا آمپ 2کانال کنوود مدل 5203 دارم.
یک جفت باندو به یه امپ وصل کردم . حالا میخوام ساب بگیرم وبه عون یکی امپ وصل کنم از دوستان عزیز خواهش میکنم راهنمایی کنند که چه سابی بگیرم و به چه صورت وصل کنم به امپ.خودم نظرم 3012 هستش.
سلام.
اقا من چیز زیادی سر در نمیارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
یه سیستم نرمال.منظور از نرمال این که در حد معمول باشه.
نمیخوم زیاد فوق العاده باشه.
چقدر هزینه داره.
میخوام ببینم باید چقدر بودجه داشته باشم.
بازم میگنم در حد معمولی و نرمال باشه.
پیشاپیش ممنون.