فکر کنم با نرم افزار 1st disk proteced میتونی اینکارو بکنی یک تست بزننقل قول:
Printable View
فکر کنم با نرم افزار 1st disk proteced میتونی اینکارو بکنی یک تست بزننقل قول:
سلام
من سعی دارم هارد رو فرمت سطح پایین کنم که چند درصدی که پیش میره not responding و با ارور کار متوقف میشه
البته هارد 199 تا بد سکتور داره
از این دو برنامه هم استفاده کردم Hard Disk Low Level Format Tool
وHD Tune Pro
خیلی ممنون و متشکر
بدسکتور وقتی خیلی زیاد باشه این روش زیاد خوب جواب نمیده با نرم افزار hdd regenerator امتحان کنید تا بدسکتورها ریکاوری بشه که اینکار یکم طول میکشهنقل قول:
خیلی ممنون از پاسخنقل قول:
الان یه یک ساعتی هست که با HDD Regenerator گذاشتم تعمیر کنه 12 تا delays داده تا الان نمیدونم مشکل از چیه من تونستم به زحمت اطلاعات روش رو بریزم روی یه هارد دیگه توی کپی کردن هم مشکل delay رو داشت
اصلا هارد ضربه هم نخورده تا حالا ، واقعا موندم چه مشکلی داره
سکتور delay اگه با این نرم افزار درست نشه بیشتر میتونه از هد باشه هارد ویروسی نشده بود ؟
جون مادرتون پست منو تایید کنید
یک برنامه میخام که low leleave format بشه از بوت کرد
سلام
هارد من بد سکتور گرفته بود که با این نرم افزار hdd regenerator یک فلش بوت ساختم و بدسکتور تعمیر شد. کلا 29 تا بدسکتور داشت و 29 تا هم delay sector. الان دو تا سوال دارم. یکی اینکه فلش رو چجوری برگردونم به حالت قبلش چون قبلا 8 گیگ بود ولی الان شده 2 گیگ. من فرمتش کردم ولی درست نشد. و سوال دوم اینکه این ارور چی هستش. ایا هنوز هارد من مشکل داره ؟؟؟؟ سایزش بزرگ بود لینکش رو میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ
الان با HDD Regenerator هم نشد و بعد از گذشت 3 ساعت و ... گفت device is not ready و گفت ریست و دوباره سعی کنید
نرم افزار delay sector رو پیدا نکردم اگه ممکنه یه لینک بهم بدین
هارد قبلا حدود 2 3 سال پیش ویروسی شده بود ویروس اتوران و نیو فولدر و غیره که پاکشون کردم و دیگه ندیدم اثری ازشون باشه
اگه مشکل بود چطور تونستم قسمت اعظمی از اطلاعات رو نجات بدم ؟
هد هارد باید عوض شه ؟ هارد دیگه گارانتی نداره آخه - کسی رو نمیشناسم که هارد رو تعمیر کنه
خیلی خیلی ممنونم
بله اگه با نرم اقزار درست نشه هارد باید ببرید به یک تعمیرگاه مشکلش احتمالا سخت افزاری استنقل قول:
دوباره بزارید ببیینید بازم delay sector پیدا میکنه یا نهنقل قول:
با این نرم افزار فلش رو فرمت کنید
HP USB Disk Storage Format Tool