سلامنقل قول:
باتشکر از توحید جان
نرم افزارهایی مثل System Mechanic یا مثلا Tuneup Utility یا Ashampoo Win Optimizer و خیلی نرم افزارهای دیگه که مشکلات ویندوز رو تقریبا رفع میکنن.
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
باتشکر از توحید جان
نرم افزارهایی مثل System Mechanic یا مثلا Tuneup Utility یا Ashampoo Win Optimizer و خیلی نرم افزارهای دیگه که مشکلات ویندوز رو تقریبا رفع میکنن.
موفق باشید :40:
با سلام
CD Rom و DVD Rom من پریده! چیکار کنم ؟؟
یه نگاهی به کابلهای CD-Rom و DVD-Rom بندازید.نقل قول:
جامپر اونها رو دوباره تنظیم کنید. منظورم Slave-Master هست.
شاد باشید :40:
گاهي اوقات explorer خود به خود بسته مي شود و درخواست ارسال error مي دهد و بعد از اجراي دوباره يك فضاي خالي در task bar در قسمت inactive icon ايجاد مي شود علت چيست ؟
اين اتفاق بيشتر در هنگام باز كردن فولدري كه فيلم جديدي در آن كپي مي شود و thumbnail هم دارد مي افتد
به کنترل پنل برید و با استفاده از add new hardware wizard امتحان کنید ببینید که شناسایی میشه!؟نقل قول:
سلام
دوستان من از ویندوز xp سرویس پک 3 استفاده میکنم یه مشکلی برای من پیش اومده فایل های من توی سطل زباله قرار نمیگیرند
البته من هیچ تغییری در تنظیمات سیستم ندادم و این مشکل خود به خود به وجود اومده از نرم افزار registery repare هم برای رفع مشکل استفاده کردم اما نتیجه ای نداشت
از دوستان خواهش میکنم راهنمایی بفرمایند
ممنون
با سلامنقل قول:
روي recycle bin كليك راست كنيد سپس گزينه ي properties رو انتخاب كنيد .
حال در تب global تيك گزينه ي don't move files to the recycle bin رو برداريد
موفق باشيد.
تیکشو برداشتم اما مشکل رفع نشد
آقا یه مشکل دیگه هم امروز پیدا کردم
تسک منیجر بالا نمیاد این ارور رو میده
task manager has been disabled by your administrator
در صورتی که یوزر فعلی من administrator هست
لطفا کمک کنید
مرسی ولی با Search این عبارت هم چیزی پیدا نشد، که من داخل فولدرش کرک رو نصب کنم. هیچی پیدا نکرد! حالا چی کار کنم؟نقل قول: