می تونیم سرعت پورتتون رو اگر مسیر خط تلفنتون اجازه بده بیشتر از ۱۰ مگابیت هم بزاریم.نقل قول:
Printable View
می تونیم سرعت پورتتون رو اگر مسیر خط تلفنتون اجازه بده بیشتر از ۱۰ مگابیت هم بزاریم.نقل قول:
لطف کنید همون لحظه ای که مشکل دارید، با پشتیبانی تماس بگیرید. محدودیتی روی سرویس ها نیست. حدس من اینه که مودمتون داره Mac Address اشتباه ارسال می کنه و باید دوباره کانفیگ بشه.نقل قول:
یک سوال در سرویس محدود ۱ مگ که شبانه رایگان داره خط تا چند مگ بازه چون یکی خطش رو ۶ مگ بسته شده یکی ۸ مگ یا یکی ۱۰ مگ و حتی بالاتر الان فکر نکنم کسی که ۲ مگ داشته باشه سرعتش تا ۱۰ مگ پربشه حتی اگه رو خطش ۱۰ مگ بسته شده باشه و اینکه آیا ۸ مگ یا ۱۰ مگ شبانه رایگان داره یا نه؟
با این اوضاع منکه فرشچی هستم، باید بتونم خطم رو حداقل روی 10 مگ ببندم (خطم تا 12 مگ میکشه)
البته بعید میدونم روی سرویس های نامحدود کاربردی داشته باشه، ولی روی محدود ها خیلی فرق میکنه
نقل قول:
شب و روزش یکیه عزیز
ماکسش بهت دیگه 70 میده که خیلی بعیده، حداقل هم 45 هست
چه قد مِگ مِگ شد حرفت :دینقل قول:
والا اگه خطت بکشه که میگن تا بالای 10 مگ هم میبندیم برات (البته فعلا فقط فرشچی)
وگرنه هم 6 مگ رو مطمعن باش
من 1 مگ محدود داشتم، با 6 مگ پروفایل، سرعت روز ماکسش 650 بود، شبانه هم بین 160 تا 190
جناب من 512 محدود گفتمها نه نامحدود مطمئنی؟نقل قول:
حداکثر زمانی که مرکز مخابرات از زمان درخواست می تونه رانژه خط رو عقب بیاندازه چقدره؟ یعنی می تونه حتی بعد از 72 ساعت از زمان درخواست برقراری رانژه ارتباط رو برقرار نکنه؟( سه روز کاری منظورمه)نقل قول:
512 Bu فن آوا شهر تهران
عالیه فن آوا تو پایداری سرویس :n12: تا 5 6 ماه پیش که داشتم اینجوری نبود اصلا ! الان عالی شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نباید سرعت 64 بده تقریبا؟؟نقل قول:
----------------------------------------
دوستان نماینده : منطقه نبوت تهران 5-6 پیش شماره داره که همش رو فن آوا ارایه میده به جز یه پیش شماره که اونم پیش شماره ی منه :| چه علتی داره ؟ ؟ زنگ زدم گفت حتما پیش شماره جدیده تا 1 ماه دیگه اوکی میشه و ما هم ارایه میدیم :| منم چون خظ رو تازه گرفتم گفتم حالا شاید همینه دلیلش اما الان دیدم این پیش شماره جدید نیست برای این مرکز...
البته الان که سرچ کردم دیدم هیـــج isp ارایه نمیده به این پیش شماره :| به جز خود مخابرات که فعلا مجبور شدم 512 بگیرم. پیش شماره :7797
کسی علتشو میدونه؟
سرعت 64 میده تو اسپید تست کم نشون میدهنقل قول:
خط تون فیبر نوری هست به احتمال قوی که ارائه نمی شه .