سلام
معلومه خیلی نگرانید!2 و نیمه صبحه پست دادین!!:31:خیر به نظر نمی رسه قیمت 4870 حداقل تا 6 ماه حتی بعد از ورود 4870x2 افت چندانی بکنه(30-35 تومن!) فکر کنم زمانی که قیمت این کارت به 260 برسه از رده خارج شده!!این بستگی داره در چه موقعی از سال خرید می کنید و آیا محصول جدیدی در راهه؟و به برندی که می خرید هم مربوط میشه.در کل با توجه به وضع بازار ایران نه هیچ تضمینی نیست!:13:فکر کنم در این مورد اشتباه کنید ازچند هفته دیگه هم زمان ده ها عنوان بازی پر طرف دار وارد بازار میشه. اگه یه گیمر (تقریبا) حرفه ای هستید بله. این کارت نسبت قیمت کیفیتش عالیه و مناسب ترین انتخابه(قبل از ورود 4870x2 ) الان پرفروش ترین کارت توی بازاره و با برند جدید هم وارد میشه(پاور کالر)می تونی الان این کارت رو بخری و هر موقع دیدی داره کم میاره(حداقل یه سال -یه سال و نیم دیگه) با یه کارت جدید و قوی تر از سری 4000 کراس فایر کنی(مادربردت پشتیبانی می کنه!؟) در کل نمی شه روند بازار کامپیوتر(مخصوصا ایران) رو برای مدت طولانی(یا حتی کم!) پیش بینی کرد و هرچی که من می گم فقط حدس و گمانه زنیه حالا باقی قطعاتت چیه(خیلی بستگی داره)؟بودجه چی؟ببینیم واقعا ارزششو داره یا نه!