اینجا کسی نیست ؟نقل قول:
قبلا خیلی بیشتر به این بخش رسیدگی میشد .
اینجا کسی نیست ؟نقل قول:
قبلا خیلی بیشتر به این بخش رسیدگی میشد .
دوستان کسی اطلاع نداره؟؟ :n03:
نقل قول:
نامه رو نبردی پلیس+10 هیچی لغو نمیشهنقل قول:
نگران نباش
دانشگاه هیچ نامه ای به نظام وظیفه نمیزنه
داداش پاسخ ما رو هم بده :n28:نقل قول:
سلام
یکی از دوستان من داره مدرک کاردانی میگیره
می خواد بدونه کلا چند ترم می تونه درس بخونه؟
کلا 6 ترم مجازه فقط یا بیشتر هم میشه ؟
اگه درست جواب بدید ممنون میشم که درست ج دوستمو بدم
راستی کاردانی فنی و حرفه ایی
مرسی دوستان :n16::n12:
شما کار اشتباهی انجام ندادیدنقل قول:
مشکل خاصی هم ندارید
بله می تونید این کار رو انجام بدیدنقل قول:
اگه هم برید خدمت در صورت قبولی از خدمت ترخیص میشید
نقل قول:
سلام
در قانون اومده تا 6 ترم بیشتر نمیشه
ولی میتونه وقتی با 6 ترم تمام نکرد ، درخواست بده به دانشگاه و در دانشگاه هم طرح در شورا بشه اگه قبول کردن که معمولا قبول میکنن میتونه بیشتر هم بمونه
چقدر می تونه این کار رو انجام بده بستگی به دانشگاه داره
سلام ضمن خسته نباشید
من متواد1370/09/15 هستم
الان مشغول تحصیل رشته فنی حرفه ی برق صنعتی بزرگسالان هستم و تا تاریخ 93/09/15 معافیت تحصیلی دارم یا من همزمان با اون میتونم دیپلم رشته کاردانش برق خانگی بگبرم و با مدرک کاردانش بر دانشگاه ممنوم
لطف راهنمایی کنید مرسی
اگر من داوطلب ازاد باشم چی نیشه تا مهر 93 دیپلم کاردانش برق خانگی بگیرم مرسی
سلام دوستان
من الان دارم از معافیت تحصیلی استفاده میکنم ، و میخوام امسال نوروز برم مسافرت ، رفتم نظام وظیفه و 15 میلیون ریختم تو حسابشون ، بعدش کارای اداریشو انجام دادم و رفتم اداره گذرنامه ، و پاسم رو دادم تا مهر خروج بزنن ، امروز رفتم پاسم رو گرفتم و دیدم که یک بار کد زدن، سوالم اینه که وقتی که من برگشتم به ایران ، چطوری پولم رو پس بگیرم؟ چون نظام وظیفه هیچ نامه یا چیزی بهم نداد!!! ممنون میشم راهنمایی کنید.:n27:
با عرض سلام وخسته نباشيد
1- من ورودي سال81 رشته فيزيک بودم ودرسال 85 انصراف داده وبه رشته حسابداري رفتم ودرسال 89 فارغ التحصيل شدم(دانشگاه اروميه).سپس باقبولي درمقطع ارشد دانشگاه آزادتبريز(سال89) در رشته حسابداري وبادردست داشتن برگ ابطال معافيت دراين مقطع ثبت نام وتحصيل نمودم تااينکه هنگام گرفتن مجوز دفاع معلوم شد که براي من معافيت تحصيلي صادرنشده است.بامراجعات پي درپي به نظام وظيفه شهراروميه متوجه شدم که هنگام انصراف وتغيير رشته دانشگاه براي من درخواست معافيت مجدد ننموده ونظام وظيفه اروميه نيز بنده را ديپلم اعلام کرد وهيچ کمکي به بنده نکرد(گفتن سنوات کارشناسيت زياد شده)
2-باتوجه به اين شرايط آيا نظام وظيفه تهران مشکل من را حل خواهد نمود وبراي من معافيت مجدد (مثل ثبت ماقبل 90 درسامانه پليس10)صادرخواهد کرد.
3-البته بعد ازيک ماه پيگيري پي درپي نظام وظيفه اروميه اعلام کرد که بامدرک ديپلم مدارک اعزام بفرستم وبا برگ اعزامي که بدستم مي رسد آنرا تبديل به ليسانس کرده وسپس بعد ازدفاع ازپايان نامه واخذ مدرک دوباره برگه اعزام راتبديل به فوق ليسانس نموده وبنده باغيبت ومدرک ارشد به خدمت اعزام شوم. ولي اين راهي که پيشنهاد کردن هم سخته وهم ريسکش زياده. ازدوستان اگر کسي اطلاعي دراين مورد دارن شديدا نيازبه کمک دارم بسيار شرايط سختي برام پيش اومده با تشکر فراوان