آپديت ضرر نداره ، همه اش سوده براي گوشي و البته صاحب گوشينقل قول:
هك هم به قابليت هاي گوشي اضافه ميكنه
همه جور برنامه براش پيدا ميشه و مشكل صداش هم با هك برطرف ميشه ، صداش رو ميشه خيلي زياد كرد در حد تيم ملي :8:
Printable View
آپديت ضرر نداره ، همه اش سوده براي گوشي و البته صاحب گوشينقل قول:
هك هم به قابليت هاي گوشي اضافه ميكنه
همه جور برنامه براش پيدا ميشه و مشكل صداش هم با هك برطرف ميشه ، صداش رو ميشه خيلي زياد كرد در حد تيم ملي :8:
نخورده مست خان اگه جاوا باش كه حال نميده !!!!نقل قول:
ارزون آقا ببر و ببر
114 تومن بلوتوث دوربین1.3 مموری 8 مگ بدون اسلات کارت حافظه سیسنم عامل جاوا کشویی خیلی خیلی خیلی خوش دست خیلی کوچیک و بانمک
ما با برنامه هاي uiq خو گرفتيم مثل x-plor ، swiss و... گوشي غير از uiq قابل تحمل نيست
ولي نسبت به قيمتش خوبه
سلام ,
من گوشیم p990 . دو تا مشکل داشتم :
1- وقتی در هر برنامه ای help را میزنم یه ارور میده و میگه not supported .
2- گوشیمو با کابل usb به پنل جلوی یه کامپیوتر وصل کردم ولی سیم های مثبت و منفی usb به مادربورد چپه وصل شده بودن . از اون موقع هر وقت گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افته . با کابل های دیگه امتحان کردم بازم نشد .
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید .
میخام g700 بگیرم نگرانم این برنامه ها روی اون به درستی و راحتی که روی 990 اجرا میشد اجرا نشه. بیشتر به خاطر ال سی دی کوچیکترش میگم. میترسم هی قاط بزنه.نقل قول:
بزرگی و کوچیکی صفحه تاثیری نداره ، مهم رزولیشن هستش که توی همه uiq ها 320*240 هست.نقل قول:
نقل قول:
دستت طلا درست شد ممنون
سلام به همه
من اخیرا به یه مشکلی با گوشیم دارم که اونم اینه من چند وقت پیش بخاطر تقویت صدا (عجب چیزی شده صدای گوشی) مجبور شدم بدم گوشی مو فلش کنم که با فلش کردن فریم ور گوشی عوض شد که در این ورژن با دوربین مشکل دارم اونم اینه که وقتی عکس میندازم تقریبا 1/3 پایین عکس خوب فوکوس نمیکنه یا مات میشه و وقتی فیلم میگیرم همیشه مات فیلم میگیره
من قبل فلش با یه حقه سینمایی میتونستم تو فیلم برداری هم فوکوس کنم ولی الان نمیتونم
گوشی من P990
چرا کسی جواب منو نمیده . اگه نمیدونین مشکل چیه خوب بگین . :13:
سلامنقل قول:
آقا من دقيق نميدونم مشكلت چجوري حل ميشه ولي فكر كنم كار گوشيت تمومه.(نميخواستم نا اميدت كنما...)
شما گوشيتو ببر تعميراتي ها ببين چي ميگن.بايد تعميرات سخت افزاري روش انجام بشه.با آپديت و فلش فكر نكنم درست بشه.
موفق باشي.
:20:اگر بار گران بودیم و رفتیم...
آقا از امشب باید بدون 990 ام بخوابم. یه خورده سختمه که ولی خوب... میدونید... g700 هم تیکه خوبیه. از عصر تا حالا کلی ذوقشو کردم...:31: