قبل از خرید مطمئن بشید خطتتون کشش داره پولتون حیف نشهنقل قول:
Printable View
قبل از خرید مطمئن بشید خطتتون کشش داره پولتون حیف نشهنقل قول:
خط کشش داره عزیز، یه سوال در مورد یه سری سرویس که مثلا ذکر کردند ۲ مگابیت با ۴ برابر سرعت بیشتر... اینا ۸ مگابیت ارائه میکنند یا ۸ مگابیت اشتراکی میدن که گاهی ۲ مگابیته گاهی ۴ مگابیت گاهی ۸؟؟؟ چون چک کردم قیمت چنین بسته هایی مناسبتره گویا، من ماهانه بین ۳۰ تا نهایت ۵۰ گیگ بین الملل مصرفم هست اما تو پیدا کردن بسته مقرون به صرفه موندمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این حجم شبانه درست شده از شبانه کم میشه؟ بعضی از دوستان میگفتن از حجم روزانه کم میکنه
سلام.خط شما کشش داشته باشه همون ۸ مگ رو بهتون فیکس میدن.نقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
الان سرویس زیر رو خریدم و تماس گرفتم با 2020 و سرویس جدید که رزرو شده بود رو برام فعال کرد، تو پنل چک کردم سرویس مشخصاتش تغییر کرده اما تو تنظیمات مودم که میرم هنوز میزان دان استریم رو تغییر ندادند و همچنان رو 5 مگ که قبلا بود مونده، این تغیرش زمان میبره؟ یا باز باید تماس بگیرم با 2020؟
سرویس 16M کمپین رنگین نت - سحرخیز- سه ماهه پیش پرداخت - 240G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 960G ترافیک داخلی عادی و 750G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 3000G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح
تماس گرفتم 2020 و گفتم خانوم محترم نیم ساعت الافم کرد که باید دی ان اس ست کنید میگم خانم خطم محدوده دی ان اس برای سرعت نیست برای لود سریعتر ادرسهاست بعد نیم ساعت میگه براتون رو 8 مگابیت ست کردم که لذت ببرید میگم خانم من 16 مگابیت خریدم شما میگید 8 مگابیت؟ میگه اخه این کیفیت بهتری داره 16 حجمتون زود تموم میشه گفتم خانم شما بذار رو 16 لظفا و بالاخره گذاشتش رو 16 اما من هواسم به دانلود بود الان دیدم اپلودم رو از 1 مگابیت کرده 512 کیلوبیت عجب غلطی کردمنقل قول:
ویرایش جدید:
مجدد طی یک تماس 17 دقیقه ای به یک خانم دیگه متصل شدم و خودم رو کشتم که خانم محترم این آپلود رو همینجوریش 1 مگابیت ست میکنید خیلی کمه و با دانلود تناسب نداره حالا همینشم زده همکارتون نصف کرده و در جوابم در کمال تعجب گفت اخه اپلود رو چکار دارید این سرعت دانلود هست که مهمه ://////////////
اخرش با هزار ناز و منت گفت براتون 1 مگابیت کردم گفتم صبر کن چک کنم حوصله نداره نیم ساعت دیگه پشت خط بمونم دهنم خشک شد :)))))) خلاصه ختم به خیر شد
شما درست شد دیگه کاری نداشته باش. و بهشون زنگ نزن.نقل قول:
درسته پشتیبانی مخابرات همین مدلی هست که گفتیدو عذاب آوره.
دانلود ۱۶ مگابیت و آپلود ۱ مگابیت. خوبه.
من جون نیروی شب کار اداره برق هستم ساعت رایگان طرحم رو 5 تا 11 انتخاب کرده بودم که وقتی رسیدم خونه تا ساعت 11 آپدیت های سیستم و ایفونم رو انجام بدم باهاش، دوستان میگفتند تو ساعات رایکان از حجم رایگان کم نمیشه و از حجم اصلی کم میشه من امروز از ساعت 9 تا 10.30 حدود 1 گیگ آپدیت داشتم الان چک کردم از حجم اصلیم کم شده و حجم ساعات خاصم که از ساعت 5 تا 11 هست کم نشده :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نگران نباشید از حجم اصلی شما کم نکرده.
شما در ساعات 5-11 حدود 2.3 گیگ مصرف بین الملل داشتید (یعنی معادل 9.2 گیگ داخلی)که از حجم اصلی شما کم میکرد ترافیک باقی مانده اصلی در تصویر باید کمتر از 950.8 میشد.که اینطور نیست.
ترافیک اصلی شما حدود 4.6 گیگ مصرف شده کلا تا لحظه ای که پست دادید (یعنی 1.15 گیگ بین الملل) که احتمالا مربوط به مصرف قبل ساعات رایگانه چون درساعات رایگان بیشتر از 2گیگ مصرف کردید.
ممنونم بابت توضیح کاملتون بعد خوندن توضیح شما متوجه شدم جریان چیه کاملا درست میفرمایید چیزی که منو به شک انداخت این بود که از گراف ساعت خاص 1 گیگ که میشه 4 گیگ کم نشده بود، کلا پنل نقاط ضعف زیادی دارهنقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم. در مورد سیستم مخابرات حق با شماست. انواع و اقسام باگ ها و سوتی ها رو داره سیستمشون...
مثلا تو پنل من برای ساعات رایگان اعتبار کم شده 0 میزنه و تو پنل شما نمیزنه!... یا برای من ساعات رایگان از هر سایت و سروری ترافیک داخلی محسوب میکنه ولی برای شما همون داخلیشم درست حسابی از ساعات رایگان کم نکرده!!
دوستان شما هم وقتی به قندشکن متصل میشید صفحات اینستاگرام کند لود میشه براتون؟ سرعت دانلود هم با قندشکن بسیار پایینه در حالیکه با همون قندشکن با نت همراه سرعت دانلودم بیش از 30مگابیته
منم طرح شما رو دارم . واسه من تا ده روز اول اكى بود بعد از اون تمام مصرفاى شبانم از روزانه كم شد . الان ١٠ روز مونده طرحم تموم بشه و ٢٦٠٠ گيگ حجم شبانه دارم كه نمى تونم ازش استفاده كنم و حجم روزانمم تموم شده مجبورم گيگ اضافه بخرمنقل قول:
من به دقت این موضوع رو دارم مونیتور میکنم و در صورتیکه اشتباه محاسباتی از سوی من نباشه و همچنین ایراد از گراف نمایشگر نباشه و واقعا اشتباه محاسباتی از سوی مخابرات باشه حتما شکایت خواهم کرد اما دیروز واقعا به قول دوستمون مخابرات ایرادی نداشت اشتباهش ببینم امروز که رسیدم خونه چطور محاسبه میکنندنقل قول:
درودنقل قول:
بنده مخابرات اصفهان دارم و دقیقا مشکل شما را دارم و با اینترنت سیمکارت هیچ افت سرعتی ندارم
در حالیکه با قند سرعتم حدود 30 تا 70 کیلوبایت میشه
میشه دوستان دیگه هم در مورد قندشکن هاشون اطلاع رسانی کنند ؟ مشکل افت سرعت ندارید ؟
سلام.نقل قول:
من سرویس ۱۶ مگابیت دانلود و یک مگابیت آپلود دارم.
و تو گوشی اندروید از برنامه هایfast vpn -touch vpn
استفاده میکنم. سرعت خوبه.شما هم تست کنید.
درود و تشکرنقل قول:
روی PC چی ؟
امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
ولی این پولا خوردن نداره!
اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه در بقیه روزها هم حجم خوری بوده مشخصه، ولی 3 اردیبهشت تو یه لول دیگه ای بوده!نقل قول:
نت لیمیتر میزنه مجموع مصرف من 6 گیگ بوده ولی مخابرات 190 گیگ کم کرده!
به نظرم شما از طریق سایت 195 اقدام کنید، هم میتونید راحت اسکرین شات هارو آپلود کنید و هم هر جوری که فکر میکنید منظور رو میرسونه توضیحات رو بنویسید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه شما هم سوم حجمتون صفر شد و سرعت اومد پایین؟نقل قول:
من 3 ماهه شارژ کرده بودم و نزدیک 1 ماهش رو هم خونه نبودم که استفاده کنم، برای همین حجم زیاد داشتم، اگه استفاده معمول کرده بودم حتما صفر میشد. چون فک کنم حدود 400 گیگ بین الملل مونده بود (از مجموع 600) و یدفعه شد 40 گیگ! دیگه مجبور شدم کجدار و مریز فعلا راه بیام باش. 15 روز دیگه مونده و 20 گیگ بین الملل!نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شماره ۱۹۵ فکر کنم ۲۴ ساعته باشه.شما شب زنگ بزن ۲۱ ۲۲ ۲۳ بالاخره خط خلوت میشه.
لطفا بیخیالش نشید.
حق گرفتنی هست.
از pc خبر ندارم.نقل قول:
اگه کسی چیزه خوبی سراق داره برای pc بگه ماهم نصب کنیم.
تو سایتش شکایت ثبت کردم. ببینم چی میشهنقل قول:
من امروز ساعت ۸.۴۰ رسیدم خونه مودم رو ریستارت کردم و دانلودهامو انجام دادم و ساعت ۱۱ هم مودم رو ریستارت کردم، حدود ۸ گیگ دانلود کردم و حتی ۱ کیلوبایت از حجم اصلیم کم نکرد، پنل درسته و مشکلی نداره حداقل برای من مطمئن شدم در حال حاضر مشکلی نیست.
نکته: اینکه اسکرین شات قرار بدید بگید فلان نرم افزار میگه انقدر نت مصرف کرده این مورد محدود میشه به مصرف PC نه سایر دیوایسهایی که به مودم شما متصل هستند، ضمنا اون مصرفی که یکی از دوستان اعلام کرد من در کل روز نمیتونم با سرعت ۱ مگابیت دانلود کنم هم اشتباه محاسباتی خودشون هست چون اولا درسته که سرعت اسمی سرویسشون ۱ مگابیته اما پورتشون رو قطعا چندبرابر بیشتر بستند، دوما میزان مصرف شده در پنل رو باید تقسیم بر ۴ کنند تا مصرف بین المللشون رو متوجه بشند، اینکه عنوان کردند مثلا امروز ۸۰ گیگ مصرف شده امکانپذیر نیست اون ۸۰ گیگ در اصل ۲۰ گیگ هست و مصرف ۲۰ گیگ کاملا امکانپذیر هست، به این شکل محاسبه شما نمیتونید نتیجه بگیرید.
در خصوص موضوع بعدی اینکه دوستی فرمود کلی منتظر پشتیبان ۱۹۵ بود حوصلهش سر رفت بیخیال شد اصلا نیاز به تماس تلفنی نیست و خیلی راحت میتونند بدون اتلاف وقت از طریق وب سایت ۱۹۵ شکایت خودتون رو ثبت کنید
در خصوص قندشکن هم من سیستمم iMac هست و گوشیم iPhone و نمیتونم این نرم افزارها رو انتخاب کنم اما چیزی که مهمه اسم و نوع نرم افزار نیست چون هر قندشکنی از یک پروتوکول و یک پورت منحصر به فرد استفاده میکنه، چیزیکه مهمه اینه که بدونیم اینترنت مخابرات با چه پروتوکولی سرعتش کم نمیشه، به شخصه تا این لحظه با پروتوکول L2TP به شدت کاهش سرعت داشتم سرعتم از ۱۶ مگابیت تبدیل میشه به کمتر از ۲۵۶ کیلوبیت، پروتوکولهای SSTP و Tunneling هم به همین ترتیب، الان دارم پورتهای مختلف رو امتحان میکنم ببینم به نتیجه خاصی میرسم یا خیر
تمامی شهرها پنلهای قدیم رو جمع آوری کردند و در یک پنل کشوری متمرکز شدند، آدرس پنل مخابرات برای کل کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، جهت ورود نام کاربری همان شماره تلفن شما به همراه کد شهر بدون ۰ و رمز عبور هم که دارید اگر خطا داد تماس بگیرید با ۲۰۲۰ و رمز عبور خود را دریافت کنید.نقل قول:
خیر، هنوز کامل و جامع نیست. می توانید در مخابرات کشوری ثبت نام کنید ولی امکان خرید طرح ندارید البته بسته به استانی که در ان زندگی می کنید. شاید برای تهران از طریق همین سایت مخابرات ایران دسترسی داشته باشید.نقل قول:
1- مصرفی که در نمودار مربوطه میزنه بین الملله نه داخلی. با توجه به گزارش مصرف بقیه روزها مشخصهنقل قول:
2- من برای گزارش مصرف از برنامه networx استفاده می کنم و گذاشتمش روی حالت UPnP که مصرف کل دستگاه های متصل به مودم رو محاسبه می کنه نه فقط کامپیوتر رو
گرافی که در پنل مخابرات نشانگر مصرف هست ترافیک رو بر اساس ترافیک داخلی نشان میده دوست عزیز، برای مثال برای من حجم بین الملل ۳ ماهه من ۲۴۰ گیگ هست که در گراف مخابرات ۴ برابر و بر اساس ترافیک داخلی ۹۶۰ نمایش میده، برای چندتن دیگر از دوستان که از شهرهای مختلف اسکرین شات قرار دادند رو دیدم کاملا مشخص بود که بر اساس ترافیک داخلی هست نه بین المللنقل قول:
تهران، البرز، قزوین، گیلان حداقل این ۴ استان رو که اطمینان کامل دارم هم منتقل شدند رو این پنل و هم امکان خرید سرویس و تمدید و ... دارند و این پنل سراسری هست اگر استانی منتقل نشده بزودی میشه و اگر روزی پنل قدیمی اون شهر در استان مربوطه وا نشد قطعا منتقل شده رو جدید یا در حال انتقاله اگر هم امکان خرید نداره خب مشخصه منتقل شده و مدتی بروز رسانیش طول میکشهنقل قول:
اون دایره بالا داخلی نشون میدهنقل قول:
ولی ریزمصرف و گراف که جدیدا اضافه شده خارجی نشون میده
مثلا مصرف پریروز منو زده 2.5 گیگ که با برنامه هم دیدم همین حدود بود. اگه داخلی بود باید ضربدر 4 میکرد میزد 10 گیگ
واسه شما تا حالا بدون مشکل بوده ولی واسه من و خیلیای دیگه مثل کاربر اشکان روز 3 اردیبهشت حجم دزدی شدید داشتن
من هنوز معتقدم اشکال کار از محاسبات هست و نه مخابرات اما نظر شما و بقیه دوستان هم محترمه، سوم اردیبهشت رو اطلاع ندارم چون همینطوری که تو همین فروم راهنمایی گرفتم و سرویس جدید رو خریدم تازه مشترک مخابرات شدم و نمیتونم سوم رو چک کنم و فعلا خودم به مشکل بر نخوردم و امیدوارم به همین منوال همه چیز خوب پیش برهنقل قول:
نمی دونم شما چرا اصرار دارید اشکال از محاسبات ماست و مخابرات مشکلی نداره در حالی که که فقط 3 روز مشترک مخابرات شدیننقل قول:
این عکس ریز مصرف من در 3 اردیبهشته
اون کادرهایی که قرمز رنگ هست مصرف قبل و بعد رو نشون میده. مصرف از 4 فررودین تا 3 اردیبهشت = 146 گیگ و مصرف از 3 اردیبهشت تا 6 اردیهشت = 13 گیگ
ولی عکس دوم که مربوط به گراف هست میگه در 3 اردیبهشت 123 گیگ مصرف داشتم! و دقیقا همون روز حجم من صفر شد و سرعتم اومد پایین
حالا بازم معتقدین اشکال از محاسبات ماست؟
من اصراری ندارم چون خودم ۱ گیگم اختلاف تو پنل ندیدم تو این چند روز، در خصوص مورد شما عرض کردم به هیچ عنوان نرم افزارهایی چون networx رو منبعی قابل اعتماد جهت استناد نمیدونم چون نمیتونند تمام دیوایسها رو به طور کامل مونیتور کنند حالا چه شما بهش بشناسونید چه نشناسونید، من به کل حجم خوری توسط شرکتهای مختلف رو رد نمیکنم فقط در این میزان رو به طور کامل با قاطعیت رد میکنم. این نظر شخصیه من هست و فقط یه نظر هست مثل نظر شما، نکته مهم بعدی اینه که گراف جدید تازه اضافه شده اون امار پنل شما متعلق به حدود ۱ ماه هست و شما مدت کانکشنت همینقدر طولانیه این گراف نمیتونه این طول زمان رو برای ر روز تفکیک کنه چون تازه اضافه شده و به همین دلیل به این مورد نمیشه استناد کرد شما ۱۰۰ بار هم تو ۱۹۵ شکایت کنید به نتیجه نخواهید رسید با این اسکرین شاتها، چون الان منی که هیچ نفعی ندارم قانع نمیشم چه برسه بازرس رسیدگی کنندهنقل قول:
درودنقل قول:
راهشو پیدا کردم ... اینقدر اینترنت را قطع و وصل کنید تا آی پی عوض بشه
تا از از آی پیهای که سایت speedtest نشون میده که آسیاتک هست خارج بشید
سرعت میره بالا
آسیاتک که نشون میده سرعت داغون میشه
من غیر از networx از ریز مصرف خود پنل مخابرات عکس گذاشتم و همه چیز توش واضحهنقل قول:
می تونم از تک تک روزهای فروردینم ریزمصرف بذارم ولی می دونم بازم زیر بار نمیری
چون برای خودت مشکی پیش نیومده فکر می کنی مخابرات مو لا درزش نمیره و بقیه دروغ میگن
بیخیال
[QUOTE=Mana5;9108745]امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
ولی این پولا خوردن نداره!
اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه
]
راستش من نمیفهممش این گراف رو
من هرروز دانلود دارم/ حالا یه روز بیشتر یه روز کمتر
ولی دیگه اینقدر اختلاف با هم نداره
بعضیی روزا رو صفر زده
چون این بحث داره طولانی میشه یه توضیح بدم که قبلاً هم گفته شده و تکراریه مطلبی که میگم ولی ضرر نداره.
در حال حاضر کاربرا وقتی شکایت میکنن از مسئله ای مثل حجم خوری، کارشناس سازمان تنظیم براحتی یک درخواست استعلام میفرسته به مرکز کنترل و مانتیتورینگ منطقه ای شبکه در محلی که شما سرویس دارید. مرکز کنترل شبکه یا همون ناک (NOC) جاییه که در مقیاس بزرگ شبکه و تمام تجهیزات و کل پهنای باند و هر دیتایی که جابجا میشه ثبت و کنترل میشه. در اینجا دیتای منتقل شده چک میشه. خلاصه مطلب اینکه یک خط تلفن مورد بهره برداری چقدر دیتا در یک بازه زمانی رو استفاده کرده (چقدر دیتا از اون خط بین مشترک و دستگاه های مستقر تبادل شده) اطلاعاتیه که ثبت میشه.
احتمال خطای سرور هست. احتمالا باگ پنل هست. احتما اینکه در یک گزارش مصرف شرکت (هر شرکتی) اعداد تحویلی به مشتری دروغ یا نادرست باشن هست ... ولی با شکایت در 195 و بررسی (خصوصا بعد از تجدید نظر دوم) دیگه نتیجه اعلامی حاصل از استعلام توسط کارشناس سازمان تنظیم (نه لزوماض شکایت اول، بلکه شکایت تجدید نظر) به نوعی فصل الخطاب بحث میشه.
این نمودار یا گراف مشکل داره ظاهرا در نمایش اطلاعات. و بهتره نادیده گرفته بشه. کنترل مصرف رو یکی بر اساس شمارنده بالای پنل و دیگری گزارش ریز مصرف انجام بدید.نقل قول: