سلام دوستان من مشهد هستم و 1 مگابایت محدود گرفتم. متاسفانه سرعت روز از 220 و شب از 100 بیشتر نمیشه.
ایا راهی هست بشه این سرعتا رو بهتر کرد؟
Printable View
سلام دوستان من مشهد هستم و 1 مگابایت محدود گرفتم. متاسفانه سرعت روز از 220 و شب از 100 بیشتر نمیشه.
ایا راهی هست بشه این سرعتا رو بهتر کرد؟
دوست عزیز من از یک شرکت دیگه یک مگ حجمی دارم تو روز 120 بیشتر نمیده. شما خدارو شکر کن.نقل قول:
من شک میکنم سرویس 1024 اینجور سرعتی داشته باشه البته من همین سرویس رو میخوام از پارس انلاین تمدید کنم بچه ها میگن 220 میده حالا نمیدونم تو منطقه ما چجور سرعتی بدهنقل قول:
جدي؟ آخه تو صفحه هاي قبل ديدم دوستان سرعتاي نجومي زدن و دانلوداي آنچناني (حتي با ٥١٢) گفتم شايد تنظيمات خاصي داره ما بلد نيستيم!نقل قول:
بچه ها با سرویس 512 محدود شبا بیشتر از 700 نمی تونم دانلود کنم قبلا تا 2 گیگ هم دانلود میکردم باید چه کار کنم سرعت هم روی 4 مگ بسته شده
و این هم نمونه تست من در ساعت 10:45 دقیقه شب که روزش 13 بدر بود یعنی همین امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 Parsonline
4 گیگ ماهانه
تهران
دوستان شبانه ی پارس آنلاین به صورت فصلی هستش
یعنی اونایی که الان سرعت شبانه شون کم شده صبر کنن تا درست شه
من الان 3 ساله مشترک پارس آنلاینم و تقریبا 6 ماهه ی اول سال سرعتم کم میشه و درعوض شش ماهه ی دوم جبران میشه
الان روز به روز داره کم میشه تا اینکه اوایل خرداد ماه دیگه نمیصرفه دانلود شبانه داشت
بعد از مهرماه بازم درست میشه
از کدوم سرور دانلود میکنی ؟؟نقل قول:
من کلا 12 روز که 512 از پارس گرفتم ، بهترین شبی که دانلود کرد 1.3 گیگ بود از سایت پی سی د انلود ، که یه فیلم هم بود . دیشب 600 مگ دانلود کرد البته از سرور بازی های اون سایت بود که فکر کنم با توجه به رایگان بودن سایت و شلوغ بودنش اینقدر شده بود ، امشب اکانت از فایل گیر گرفتم بینم اون چه چوریه ؟:n05:
امیدوارم مشکل هر دمون حل شه :n14:
اونوقت شما آقای amir-n71 اون موقعی که دانلودتون خوبه مثلا چقدره و وقتی بد میشه چقدر؟؟ میشه بگید
من از سرور آپلود باز دانلود میکنم اصلا راضی نیستم اگر جواب نده میرم شاتل تو شهرستان ما شاتل معرف شده همه تعریفشو میکنند
1024 محدود
ساعت 12:15 شب
1024 محدود توی روز
توی شب (ساعات رایگان) که اصلا باز نمیشه |: سرعت دانلودم توی شب بین 30 تا 50 هست
دیشب با فایل گیر یه فیلم گرفتم ، سرعتش مثل سایتای معمولی بود ، 1 گیگ دانلود کرد ، هیچ آش دهن سوزی نبود که ادم بخاد اقد پول بده ، از همین سایتای رایگان دانلود میکنم .
دوستان من سرویس 512 با 10 گیگ حجم دارم
چون بیشتر بازی آنلاین بازی میکنم میخوام پینگم خوب باشه و سرعت زیاد برام مهم نیست . چیکار کنم بهتر شه ؟!
دوست عزیز جسارت نشهنقل قول:
speedtest.ir
مزخرفترین سایت تست سرعته. بی خیالش شو
دوستان این سرویس ها سرعت دانلودشون چقدره ؟ و اینکه نامحدوده کاملن ؟ POL-2048-U و POL-1024-U
دوست من اینو خودم میدونم اما پارس انلاین قبولش داره باورتون نمیشه هر بار زنگ میزنی میگه برو تو این سایت من نمیدونم بهتره یکبار هم برم شاتل را تست کنم شاید سرعت بیشتری دادنقل قول:
سرعت دانلود که شانسیه. بستگی به شهر و منطقه مخابراتی و شلوغی و این چیزا داره.نقل قول:
راجع به نا محدودی هم توی سایتشون زده فقط سرعت های 128 و 256 و 512 شامل مصرف منصفانه میشن و برای سرعت های 1024 و 2048 چیزی نگفته. یعنی ظاهراً باید کاملاً نا محدود باشن.
ولی باز زنگ بزن بپرس اینا کارشون معلوم نیست :n21:
اینم خیر سرش سرویس 512 ماست :|
فقط چک کن خطتت نویز نداشته باشه و الا پارس حداقل رو تضمین می کنهنقل قول:
چطور چک کنم ؟نقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
وارد تنظیمات مودم شو و اطلاعات خطت رو چک کننقل قول:
توی مرورگرت وارد کن
192.168.1.1
user password
admin
admin
البته معمولا اینطوره.
این الان مال منه چجوریه ؟!
یکم بهتر شد ولی هنوز جای کار داره
راهی نیست ؟نقل قول:
زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که پینگ سرویستون رو پایین بیارن ! اسم دقیقش یادم نیست ولی چیزی در حد اینترلیو هستش !نقل قول:
با اینکار پینگتون پایین میاد ولی در عوض سرعت دانلودتون هم کم میشه !
Non Interlive که ما میگیم نو اینترلیو.نقل قول:
اینترلیو که همینیه که هست :)
و خواهشا برست رو رو 4 نذارید که بدتر میشه !. 2 مگ یا 1 مگ کافیه. 1 مگ بهتر جواب میده.
میگم دوستان چند روزی میشه سرعتا کم شده مدام هم قطع میشه؟
سرعتا چند وقته افتضاح شده ؛ به معنای واقعی کلمه.
سایت هایی که با SSL کار می کنن هم یکی درمیون باز میشن !
اقایون من سرویس نامحدود 1 ماهه دارم 2 روز از اشتراکم هم مونده و فک کنم بالای 30 گیگ دانلود داشتم و ایمیل اومده برام قبل از به پایان رسیدن دورتون تمدید کنید این حرف ها بعد از اینکه محدود شده بودم روی سرعت 16 الان که 2 روز مونده سرعتم فضایی شده و سرعت 500 کیلوبایت بر ثانیه رو دارم بعضی موقع ها تا 2 مگابایت هم میره ولی اصلش همون 500 هست و بدون کم و زیاد شدن روی 450 تا 500
الان دارم بال در میارم !
ما رفتیم دانلود
توی عکس که سرعت شما بالای یک مگابایت یعنی خط شما رو روی 8500 بستن؟ عجبا؟نقل قول:
بله هم سرعت ها و هم پینگ افتضاح شده..
دقیقا سرعت و پینگ افتضاح ! مشکل هم سراسری چون همه مشکل دارن ! من 128 نامحدود دارم هنوز سرعت هدیه تمام نشده ولی سرعتم الان 10-15 کیلوبایت :n15:
عزیزم خوبه حالا نوشتم که تا دو مگابایت میره میاد ولی حدود 500 هستا ! عجبا ! عجول !نقل قول:
اقا اعلام میدارم با یک بار دیسکانکت و دوباره وصل شدن همون اش و همون کاسه شد ! ای کاش دیسکانکت نمیشدم !
منظورتون اینه که پارس آنلاین مثلا اکانت 1024 شما رو اشتباهی روی 16000 بسته؟ توی مودم خطتون روی چه سرعتی بسته شده؟نقل قول:
البته شما نگفتی نامحدودت چنده 128 256 512 1024 2048
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من سرویس ام ۱/۲ تموم میشه
هر چقدر از ترافیک ام باقی مونده باشه به ماه بعد اضافه میشه یا نه؟
پینگ و سرعت افتضاح به تمام معنا :n15:
نه نامحدود 128دارم همون موقع تا یکی دو ساعت سرعت رفته بود عجیب بالا دیسکانکت شدم دوباره وصل شدم دوباره عادی شد ! :n13:نقل قول:
ترافیک اول دوره ی قرارداد خیر ولی اگه ترافیکی جداگانه خریداری کردید بله انتقال پیدا میکنهنقل قول:
سلام دوستان من پروفایلم روی 4096Kbps و آپلود روی 1024Kbps بسته شده بود اما نویز خط 10 بود ، من یک مشکل داشتم این هست که هر چی سایت با پروتکل https باز میکنم کند هست این مشکل من هست یا همه ؟ بعد به خاطر همین پروفایل رو روی 2048Kbps و 512Kbps بست که باز هم مشکل داشت و رفت زیر نوبت بررسی ! حالا میخوام من رو راهنمایی کنید
در ضمن میزان پینک من از گوگل 360 تا و از سرور یاهو خیلی بیشتر تا 1024 هم میره بد نیست