دوست عزیز ، همون لحظه ای که درخواست تخلیه به isp رو دادی ، باید بری سایت 195 و از آسیاتک شکایت کنی ؛ 2 روز نشده ،خطت تخلیه میشه...نقل قول:
Printable View
دوست عزیز ، همون لحظه ای که درخواست تخلیه به isp رو دادی ، باید بری سایت 195 و از آسیاتک شکایت کنی ؛ 2 روز نشده ،خطت تخلیه میشه...نقل قول:
آقا من آسیاتک گرفتم! همه چی خوبه! ولی هر وقت مودم رو روشن میکنم ، 1 دقیقه بعد چراغ ADSL روشن میشه ولی تقریبا یه 20 دقیقه طول میکشه تا چراغ اینترنت روشن بشه!!!!! کسی این مشکل رو نداره؟؟؟ :n41:
وقتی چراغ اینترنت وصل بشه، دیگه قطع نمیشه!
بیست دقیقه بعد؟!بابا چیه این.زنگ بزن پشتیبانی.بگو درستش کنن.با یه مودم دیگه هم چک کن ببین همینه.مال من خیلی زود وصل میشه.یک خورده طول می کشه تا چراغ لینک بیاد ولی بعد از چراغ لینک چند ثانیه بعد اینترنت هم وصل میشه.نباید این طوری که تو گفتی باشه.نقل قول:
Sent from my K017 using Tapatalk
برو تو تنظیمات مودم، قسمت pppoe همونجا که یوزر پس رو وارد کردی بگرد باید گزینه ای باشه واسه حالت کانکت شدن که بذارش روی always on یا همچین چیزینقل قول:
زنگ زدم و اونا میگن از مودم خودم هستش. ولی این مودم رو با 5 تا شرکت مختلف استفاده کردم و درست بود، تا آسیاتک گرفتم اینجوری مشکل دار شد؟؟!!! :n13:نقل قول:
با یه مودم دیگه هنوز تست نکردم
ممنون
این کارو هم کردم. ولی فرقی نکردنقل قول:
ممنون
مودمت چیه؟!نقل قول:
یه سوال شما که میگین سرعت حامی با چالاک تو روز فرقی نداره .اگر تو دانلود شبانه از سرور های داخلی دانلود کینم بازم سرعت همون هست یا اسمی میشه؟نقل قول:
اسیاتک اکانتینگش روی هر تغییری از مودم حساسه و برخی مودم ها در هر بار خاموش رو روشن اگر روی اتوماتیک باشه تغییراتی حاصل میکنن که همین باعث میشه شما کانکت نشی اما اگه مودمت رو dlink یا tp-link بگیری مشکلی نباید داشته باشی.نقل قول:
ممنون میشم کسی جواب بدهنقل قول:
متاسفانه من ۱۰ مگابیت دارم صبح تست کردم بهشون می گم سرعتم رسیده زیر ۱۰۰ می گه توی منشور مشتری امده است بدلیل تراکم در ساعات رایگان ما تضمینی روی سرعت در ساعات رایگان نمی دهیم و شما ان را امضا کرده اید.من یکی که از ماه دیگه سرویس های پایین تر می گیرم که ارزون تر در بیاد .تا الان هم اگه نگرفته بودم فقط بخاطر دانلود شبانه اومد که اونم با این وضع پرید.دیشب چه داخل چه خارج به زیر ۱۰۰ هم می رسید.نقل قول:
روی حامی و چالاک توی شب اصلا حساب باز نکن.اگه می خوای بگیری ۵۱۲ به بالا.
من هم زنگ زدم بهشون .. گفتن اختلال شبکه هستش ، همیشه اینجوری نیست ، درست میشهنقل قول:
همین چیزا رو هم تحویل من دادن .به من میگه شما مرکزتون از چند ساعت پیش اختلال ایجاد شده.بهش می گم دیشب هم همین وضع بود میگه دیشب اختلال نبود.من تقریبا یک ماه وضعیتم اینه.حتی صدای مشتری هم زنگ زدم درست نشد.من فقط دارم پول دانلود شبانه رو میدم والا همه سرویس ها یک سرعت رو میدن.اگه دانلود شبانه نباشه پس من برا چی پول اضافه بدم.تو شب سرعتم می یاد پایین هر کدومشون یک جواب برا خودشون دارن دست اخر هم به ادم می گن شما فیبر نوری هستی مرکزتون نمی کشه سرعت پایین تر بردار.جالب اینجاست من توی روز بالای ۷۰۰ سرعتم هست و بحران از ۱۲ شب به بعد شروع می شه. می گه تقاضا بدید کارشناس بیاد اخه ساعت ۲ شب کارشناس بیاد. راستی امروز تغیر سرویس دادم ۱۵ گیگ و خورده ای اضافه شد.نقل قول:
می خوام ببینم گیگی چقدر بام در اومد
۱۵۰۱۴.۶۳ گیگ اضافه حالا گرد کنیم میشه ۱۵ گیگ قیمت. ۲۶۳۷۷ تومن
گیگی چقدر در می یاد؟
من همچین حرفی زدم ؟!؟ :n27:نقل قول:
من اصلا این دو سرویس رو نداشتم که بخوام نظر بدم راجبش ... من در مورد سرویس شهاب گفتم عزیز دل ...
من مشکلم برعکس دوستانه...توی روز سرعت وبگردی افت میکنه و سرعت دانلود تا زیر 150 هم میاد ولی توی ساعات رایگان سرعت دانلودم 1 مگ میشه:n04:
الان دو روزه توی همین رایگان 40 گیگ دانلود داشتم به خاطر همین زنگم نمیزینم بگم مشکل داره:n02:وایسادم ببینم تا کی اینجوری میمونه بعد ، البته دعا میکنیم که برقم نره...
گرفتن سرویس از آسیاتک تو تهران به صورت تلفنی یا آنلاین هم میشه؟
بله! هم تلفن هم آنلاین! بزنگ 1544 داخلی 1
دوستان اگه میشه یه نفر لیست قیمت تمام سرویس هارو بذاره ممنون میشم
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
دیروز نمی دونم چه خبر بود اسیاتک ترکیده بود.کلا چند شب دانلود درست و حسابی ندارم سرعت شده صد و خورده ای.قبلا ۲۵۶ بود و شبی دو تا فیلم رو داشتم.حیف شد .
مودم من TP-Link W8901G هستش! شرکت های پارس آنلاین و های وب و ... با همین مودم بودم. تازه SNR Down من ازون شرکتها بهتر هم هست! روی 8 مگ زده 12-13 !نقل قول:
منم همین حس رو دارم که از اکانتینگ آسیاتکه
ممنون
اینقدر اکانتیگشون داغون هست که من از صبح فقط یک فایل 12 مگی دانلود داشتم اما نوشته 278 مگ استفاده شده هیچ چیز دیگه ای هم جر چندتا صفحه اونم متنی و موبایل هم وای فای خاموش از دیشب با این وجود در پنل مصرف 278 حتی برای اثبات کار من نرم افزار کنترل و ریز مصرف Bandwidth Meter رو هم نصب کردم و کل مصرفم توی اون از صبح 14 مگ هست اما توی اکانتیگ اسیاتک و پنل 278 مگ استفاده شده حالا به چه نحوی من یا دیگران اینو رو ثابت کنن؟!! حالا جالبه همیشه اینجور نیست گاهی قاطی میکنه و اینجور میشه. مصرف دریافتی زیاد میزنه.نقل قول:
این اسیاتک چرا اینطوره اصلا نمی شه ازش استفاده کردنقل قول:
نیم گیگ تو حسابم بوده اصلا تو غیر ساعت رایگان وصل نشدم الان نگاه کردم تموم شده
زنگ هم میزنی شروع میکنند چرت و پرت گفتند:n34:
من تازه از شاتل اومدم آسیاتک ... پشتیبانیش مثل حموم زنونه میمونه انقدر که سر و صدا میکنن صدای طرف مقابل رو نمیشنوم ... میگن خطت نویز داره اسپلیتر بزار درست شه ، بعد که میزارم یکی دیگه میگه ورش دار تا کیفیت خوب شه !؟! آخرش هم میگن خطت تا ۸ مگ کشش نداره ....نقل قول:
بهشون میگم سرعت دانلود شبانم ۱۰۰ هستش واز یکی مگه مرکز مخابرات شما محدودیت داره یکی هم میگه درست میشه همیشه اینجوری نیست ..... کلا خنده بازاره پشتیبانیشون و خدماتشون فقط چرت و پرت
دوستان کسی جواب من رو نداد.
برای گرفتن سرویس حتما باید حضوری مراجعه کنیم یا تلفنی یا آنلاین هم میشه؟
به نظر من حضوری بری یک نمایندگی بهتره. من این جوری گرفتمنقل قول:
Sent from my K017 using Tapatalk
یه نفر یه عکس از لیست تعرفه ها بفرسته بی زحمت
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
برو تو 1544.ir ثبت نام کن ، همون جا با کارت حساب کن ، بعد برات sms میادو....نقل قول:
توی گوگل سرچ کن تعرفه های اسیاتک خودش می یاد.نقل قول:
دوستان به هیچ وجه طرف آسیاتک نیایید این شرکت به شدت حجم خوری داره و پشتیبانی هم به هیج پاسخگو نیست
دفعه قبلی هم تو این پست اثبات کردم حجم خوری این شرکت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
این دفعه هم من اصلا تو غیر ساعت رایگان وصل نشدم ولی این شرکت نیم گیگ از حجمم رو کم کرد
======
دوستانی که شبانه مصرف میکنند حتما مواظب باشند
چند دقیقه اول و آخر شبانه رو آسیاتک حساب میکنه حتما 5 دقیقه احتیاط کنید
از ریز مصرفت یه اسکرین شات بگیر بزار ببینیمنقل قول:
تو اون پستی گفتم گذاشتمنقل قول:
+
اینم مال این دفعه که من ساعت 10 اینترنت قطع کزدم ولی آسیاتک 270 مگ ازم کم کرده (طرح 4 تا 10 رایگان)
+
واقعا این اسیاتک شدیدا حجم خوری داره.
قبل اسیاتک که صبانت داشتم با 5گیگ تقریبا 15-20 روز جواب میداد.اما الان با 10 گیگ به 20 روز نمیکشه که تموم میشه
در صورتی که استفادم زیاد فرقی نداشته.
دوست عزیز این اسکرین شات نشان دهنده مصرف شما نیستنقل قول:
همون طور که میبینید حجم مصرفی هر 3 تا فیلد داده شده 0 هست و این 275 مگ مربوط به یک ساعات دیکر است این 275 جمع لیست شماست که متاسفانه شما تصویر از کل لیست ارائه نکردید که مشخص باشه
هیچ شرکتی حجم خوری نداره و ریز مصرف توسط سرور محاسبه میشه
منتها بعضی از شرکت ها حجم ارسالی یا اپلود را حساب میکنند و بعضی هم مثل آسیاتک حساب نمیکنه ...
در ضمن ساعات رایگان به دلیل تاخیر های محاسباتی در سرور چند ثانیه تا چند دقیقه تاخیر تغییر محاسبه داره که اگر میخواین از حجمتون چیزی کم نیشه صبر کنیم حداکثر 15 دقیقه بعد شروع تایم رایگان شروع به دانلود کنید و 15 دقیقه هم قبل از اتمام دانلود خود را متوقف کنید تا مشکلی پیش نیاد براتون
من امزوز رفتم از دستشون تو 195 شکایت کردمنقل قول:
شما هم حتما یک عکس از پنل و میزان مصرف بگیر و تو شکایتت داخل 195 بزار شاید این مشکل حل بشه
what:n04:نقل قول:
مال یک ساعت دیگه هست؟مال مجموع مصرف هست؟
اصلا جان وقت کردید دو تا عکس بزارید کنار هم یا همین طور خواستید دفاع کنید
من در تاریخ 4/10 ساعت 10 اینترنت رو قطع کردم بعد تو پنل تو همون تارخ و همون ساعت 270 مگ از من کم کرده
این الان کجا مال یک وقت دیگه هست
این عکس کل کنترل پنل (درضمن من نگفتم از عمد این کار رو میکنه احتمالا مشکلی در سیستمشون هست که باید درست بشه)
نکاتی رو باید خدمت شما عرض کنم در این شکی نیست که سرور محاسبه میکنه اما اکانتینگ و سرور و محاسبات اون هر چه در سروری بهتر و اکانتینگی بهتر پردازش بشه محاسبات دقیقتر و بهتری داره و این مسائل پیش نمیادنقل قول:
دوم اینکه بنده حداقل 5 ساله مشترک اسیاتک هستم سالهای قبل اینطور نبود چون سر ساعت رایگان دیس کانکت میشد و دوباره خودش اوتوماتیک کانکت میشد و موقع اتمام رایگان هم همینطور ومشکلی نبود حتی یک مدت هم به انتهای یوزر n اضافه میشد مشکلی نبود اما بعد از این تغییرات ناشیانه بدست مسئولین فنی این مشکلات پیش آمد
سوم بنده مک فیلترینگم فعال هست بجز یک مک گوشی خودم هیچ کسی نمیتونه به وای فای متصل بشه مصرف سیستم هم از قسمت نتورک ویندوز اطلاعات سند و ----- دیتا مشخص هست و با این حال حتی نرم افزار ترافیک هم گذاشتم ولی حجم مصرفی رو زیاد نشون میده اسیاتک!!
چهارم اینکه فرمودید باید یک ربع قبل و بعد رو خود شرکت اطلاع رسانی کنه که بدلیل مشکلات عمده اکانتینگ و محاسبات سرور یک ربع از ساعت رایگان بعد و یک ربع قبل قطع کنید تا مشترکین مطلع بشوند نه اینکه شما با کسب تجربه در این تاپیک بیاید بگید
هر 4 مورد بالا رو که جمع ببندید مقصر شرکت اسیاتک هست یا کاربر؟؟
موفق باشید
مراکز مخابراتی توسط میکروتیک به یکدیگر متصل هستند و در میکروتیک هم یه تایمی تعیین میشه که اگه کاربر خودش دیسکانکت نکرد به اون تایم خود میکروتیک کاربر رو دیکانکت کنه و این مورد به دلیل اینکه اکثر کاربران با استفاده از کانکت اتوماتیک ppoe به شبکه متصل هستند و وقتی کارشون تموم شد مودم رو خاموش میکنند ... این وسط هیچ دیسکانکتی صورت نمیگیره و بعد اون تایم که تیم فنی مشخص کرده خود میکروتیک کاربر رو دیسکانکت میکنه و این مورد باعث اختلاف در ساعات اعلام شده در پنل میشه
در مورد تایم رایگان منحصر به اسیاتک نیست جانب احتیاط هست که توی هر شرکتی باید کاربر رعایت کنه و فقط تجربه هست و ربطی به شرکت نداره که اعلام کنه
اولا پس خود شما هم قبول کردید مشکل از شرکت هستنقل قول:
دوما شما اصلا مورد اول که من گذاشتم رو نگاه کنید نوشته حجم دریافتی 22 مگ ولی حجم مصرفی 222 مگ
این یعنی سیستمشون مشکل داره
اینم حجم خوری شدید دیشب من
سرویسم 4 تا 10 صبح رایگانه
برای شما هم تو تایم رایگان هر چند دقیقه لینک مبپره ؟نقل قول:
چند دقیقه نه ولی هر 2 ساعت تقریبا قطع میشهنقل قول:
شما حتما برو تو 195 شکایت کن وقتی چند نفر با هم شکایت کنند بالاخره میفهمند مشکل از خودشون هست