صد در صد. تا میزان قابل قبولی تغذیه میکنه اسپیکر رو. توی تست ها 42 وات دایم فکر کنم داده. جلو هم یه 40 واتی خوب از فوکال یا هلیکس همون ده سانتی خوبهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
صد در صد. تا میزان قابل قبولی تغذیه میکنه اسپیکر رو. توی تست ها 42 وات دایم فکر کنم داده. جلو هم یه 40 واتی خوب از فوکال یا هلیکس همون ده سانتی خوبهنقل قول:
این فوکال 16 سانتی 165ac عقب باشه صدای اسپیکر 10 سانتی جلو گم نمیشه؟ مثلا e4x.2نقل قول:
این بهایی هست که ما سمند سوار ها باید بپردازیم. اگر میخوایم اسپیکر رو جای فابریکی بگذاریم. من fader رو 7 تا جلو آوردم از 15 تا. اما راضی ام. فعلا صدای خوبی دارم. تا بعد!!! اسپیکر هلیکس هم اولش جون نداشت فک کردم میترکه گین آمپلی رو کم کردم. بعد یه مدت آب بندی شد انگار. فک کنم ۱۳ ولت دایمی دارم بش میدم. آخ نمیگه. الیبته فرکانس ۱۰۰ به بالا. تنظیم hpf واجبهنقل قول:
focal 100 ac چی؟ صدای اونم گم میشه تو صدای بلندگو عقب؟نقل قول:
احتمالا جز جنس صدا هیچ فرقی با E4x.2 بنده نداشته باشه. جفتشون 40 وات واقعی هستن. البته من عقب کواک قدرتمندی دارم. Kappa 11نقل قول:
چون شما برای تغذیه اسپیکر ها از پخش استفاده خواهید کرد در هر حال بیشتر از 42 وات(بنابر ویدیو تست توسط سونیک الکترونیکس) به اسپیکر ها نمیرسه توی 4 اهم. یکی دو تا fader رو به جلو بیاری حله
با سلام، دوستان ماشین رو عوض کردم (سورن داشبورد جدید) هدیونیت قبلیم sony xb100 میخواستم بدونم به جای یونیت سونی اگه از یونیت فابریک ماشین و پروسسوری مثه بیت وان استفاده کنم صدا راضی کننده میشه؟ تا بحال تجربه پروسسور نداشتم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. بله درست میفرمایید من لینک رو سریع دیدم وبه hd دقت نکردم . البته نمیدونم با نمایندگی ها تماس گرفتید یا نه. ولی 90 درصد فکر میکنم hd هم هست داخل ولی مطمئن نیستم. پرسیدید و یا متوجه شدید به منم بگید ممنون میشم.نقل قول:
مخلص.
سلام.کسی تجربه استفاده از این 2مدل فوکالو نداره؟165fxو 165v1؟بعضی ها
گفتن کیفیت ساخت زیاد خوبی ندارن؟درسته؟
سلامنقل قول:
بدون شک بله خیلی بهتر میشه صداتون.
من پیشنهادم پرسسورای ماسکنی هست.یه بررسی داشته یاشین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان مشاور در مورد ابن پخش های آندرویدی که تو بازار هست اطلاعی دارین ؟ اینکه تا چه ورژنی ش موجوده ؟ مثلا ورژن 6 یا بالاتر هم داره ؟ گویا مثل گوشی میمونه ولی با امکانات محدود ولی خوب از قابلیت های مهم ش نصب برنامه هست دقیقا مثل محیط گوشی.
بطور مثال مدلی که رم 2GB یا بالاتر داشته باشه سراغ دارین ؟
اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.
حمید جان حدود قیمت های آمپ های ماسکونی/گلیدن و همینطور آمپ+DSP ماسکونی/گلیدن (فقط 4 کانال و حداکثر 100 وات آر ام اس) رو میزارین اینجا برامون؟ ممنون میشمنقل قول:
سلام.کدوم مدل/سری؟نقل قول:
D2 100.4 قیمت 1820
one 130.4+dsp قیمت 2100
قیمتها ماله قبل هستن.بار جدید هم آخر همین ماه میاد بازار.
دنبال یه آمپلی فایر هستم رنج ماکسیموم 100 و مینیموم 80 وات واقعی که با توجه به سیستم برق و افت احتمالی 80 وات رو بهم بده، همینطور از لحاظ کیفیت هم صدای خوبی داشته باشه و قیمتش نهایتا یک میلیون باشه.نقل قول:
برای کامپ های سری اکسپرت فوکال و یا زیرو گلیدن میخوام.(4 کانال باشه) با این تفاسیر پیشنهادتون چیه؟ این قیمتا که گفتین خیلی بالاست و به بودجه من نمیخوره(در واقع دنبال بهترین نسبت قیمت به امکانات و کیفیت هستم یه چیزی تو مایه های G four هلیکس)
همون g4هلیکس بهترین گزینست
شما باید نسبت به نوع و کیفیت اسپیکرتون آمپ مناسب تهیه کنید.g4 آیا به درد فوکال یا گلیدن زیرو میخوره؟!!!!نقل قول:
100% خیر. پولتون رو دور خواهید ریخت.
برای زیرو 165 باید ماسکنی As100.4 بگیرید.یا حداقل one 130.4 اما با 1 تومن جور در نمیان.
با این بودجه باید کامپوننتی از رده های پائینتر انتخاب نمائید.
مثلا کامپوننت rs165 گلیدن با آمپ rs100c4 که البته شنیدم احتمالا دیگه این آمپ فوق العاده تولید نمیشه.
سعی کنید روی اکسسوری و آمپلیفایر عالی هزینه کنید.حتی اگر شده یکسال هم صبر کنید تا پولش جور بشه.
توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید.:n02::n40:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان خصوصا اقا حمید و امیر اقای عزیز.
یکی از اشناهای بنده میخواد یه جفت کواکسیال بخره واسه طاقچه عقب پراید. زیاد صداباز نیست و از کوبش و بیس خیلی خوشش میاد و فعلا هم قصد نداره از امپلی فایر استفاده کنه. من زیاد تو کواکسیالا سر رشته ندارم ولی بعد از یکم تحقیق به این مدلا رسیدم: Hertz mpx 690.3 و DLS 3710 بین این مدلا کدومش خوبه یا اصلا اگه یه کواک بهتر اگه میشناسید معرفی کنین لطفا. فقط قیمتش خیلی گرون نباشه مثلا حدود همین 400- 450 تومن باشه.
مورد دیگه اینکه من تو گیلان فکر نمیکنم اینا رو بشه جایی پیدا کرد. اگه اساتیدی مثل اقا حمید و اقا امیر منت بذارن کمک کنن واسه تهیه کردنش ممنون میشم :n16:
البته مدل پایه Zero مدنظرم بود نه مثلا Zero pp با قیمت 2.5!نقل قول:
البته اون هم خیر دیگه مدنظرم نیست! برای کامپ نهایتا 800 هزینه میکنم پس گزینه هام میشه هلیکس پرسیژن، فوکال 165 وی 1 و آدیسان K6
این مدلrs100c4 برای درایو با کیفیت این 3 کامپ مناسبه؟قیمتش چطوره؟ یه زحمت میکشین با هلیکس G four مقایسش کنین؟
با اجازه حپید آقا. تا ایشون میان من نظرمو بگم که ایشون کاملش کنن.نقل قول:
سلام حتی برای زیرو معمولی هم as100.4 عالی میشه و ارزششو داره. ولی زیرو رو به کمتر از ماسکونی وان وصل نکنید درست تره.
Rs100c4 برای کامپ های نامبرده کافیه.
مقایسه g four با rs100c4 اصلا درست نیست . گلیدن تقریبا 2 برابر هلیکس قیمت داره. گلیدن آمپ پر قدرتیه و البته کیفیت خوبی هم داره. هلیکس مقدار قابل توجهی قدرت کمتری داره و کیفیت هلیکس خوبه ولی بازم به پای گلیدن اصلا نمیرسه. قیمت گلیدن نامبرده حدود 1100 بود.
مخلص
G four هشتاد وات آر ام اس رو روی 4 کانال(4 اهم میده) و rs100c4 صد و پنج وات آر ام اس رو روی 4 کانال(4 اهم میده)، هر دو آلمانی هستند و هر دو در کلاس AB تفاوت پاورشون 25 وات آر ام اس هستنقل قول:
و به قول شما قیمت هلیکس نصف گلیدن! پس ارزش خرید هلیکس به شدت بالاست!
خیلی خوبه که نسبت قیمت به امکانات و کیفیت هم در نظر گرفته بشه(مثلا تو بررسی ها آمپ ها یا کامپ ها یا هر قطعه ی دیگه ای به نسبت قیمتش هم مورد توجه قرار بگیره)
چون مثلا اگه گفته بشه بهترین قطعه X تا 2 میلیون ، دوستای ما تو این انجمن و یا هر سایت دیگه میرن بررسی میکنن ببینن چه قطعه ای 2 میلیون قیمت داره همونو معرفی میکنن!
و مثلا ممکنه یه مدلی 1600 قیمت داشته باشه اما به ازای 1600 کیفیتی داشته باشه که کاملا قابل قبول و مناسب باشه (فارغ از هر برند) ولی اون معرفی نمیشه!
در کل تا 1.200 بهترین آمپلیفایرهای موجود در بازار (کلاس AB و حداکثر 100 وات آر ام اس) با درنظر گرفتن نسبت قیمت به امکانات و قیمت چیا هستند؟ (با در نظر گرفتن فاکتور کیفیت ساخت و دوام و همینطور کیفیت صدا)
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم ترکیب باند راکفورد t1693 برای عقب و هلیکس e6x.2 برای درب جلو ماشین چطوره؟ با هم مچ هستند ؟ ماشین پارس هستش
سلام.نقل قول:
من خیلی تو کواکسیالهای موجود تحقیق نداشتم.نظری ندارم. بهتره امیر جان نظر بدن.
دوست عزیز اتفاقا بنده هم منظورم zero 165 بود:n02:نقل قول:
من پیشنهاد میکنم به انتخابهاتون RSX-165 هم اضافه نمائید.
110 وات روی 3 اهم
تویترها 28mm
کراس اوورهای جداگانه برای ووفر و تویتر
صدای فوق العاده تو رنج قیمتی حدود 800-850 واقعا ارزشمند هست.
در مورد مقایسه آمپ های فوق هر دو کالا از برندهای خوش نام هستند و برای بنده قابل احترام.
از نظر ساخت rs ساخت کرده هست اما g4 ساخت چین.
از نظر توان rs قویتره و من بشدت روی توان بالاتر حتی به قول شما همین 25 وات رو تاکید دارم.شما وات خروجی رو روی ولتاژ 14.4 ولت در نظر نگیرید. کمپانی ها روی این ولتاژ وات امپلیفایرهاشون رو اعلام میکنن اما در عمل ما این ولتاژ رو تو ماشین نداریم.پس یا باید امپلیفایری داشته باشیم که منبع تغذیه اون رگولیتد باشه یا باید وات اون بیشتر از وات درایور باشه.
سلامنقل قول:
به نظر من سریه p انتخاب بشه بهتره.بماند که این مدل هم نیاز به امپ داره ولی باز از سریه T ضعیفتره.
دوستان سعی کنید حالا که میخواهید وارد عرصه سیستم بشین درست و اصولی وارد شوید.کمی بیشتر هزینه کنید و نتیجه مطلوب و شایسته ای دریافت کنید.
سعی کنید سلیقه شنیداریتون رو تغییر بدین.
دیگه دوران کواکسیلها از نظر من تمام شده.(نظر کاملا شخصی)
الان تو خیلی ار خودروهای خارجی در طراحی های سیستم صوتیشون یه جا برای ساب ووفر 8 یا 10 در نظر گرفته و استفاده میکنن.پس مهمه و وجود رنج فرکانس پائین رو بهش رسیدن.البته نه اینکه تازه رسیده باشن مقاوت میکردن در استفاده از این گونه تجهیزات.
توصیه میکنم کمی در هزینه کردن برای سیستم صوتی بی اندیشیم بعد تصمیم بگیریم.
کلی عرض کردم...روی سخنم با صاحب متن نیست..
یا علی:n12::n40:
ممنون از راهنماییتون من t 1693 رو دارم اگه بخوام اونو عقب بندازم برای جلو چه پیشنهادی دارین ممنون میشم میخوام صدای شفاف و واضح بگیرمنقل قول:
قیمت DSP های ماسکنی چقدر هست ؟؟ از چقدر شروع میشه؟نقل قول:
تو ایران در کل DSP از چه برندهایی پیدا میشه؟؟
hertz h8 dsp چطوره !! تو eisa که برای سال 2017-18 به عنوان بهترین انتخاب شده
ترجیحا میخوام کارکرده بخرم
با عرض سلام خدمت دوستان ادرس یا شماره نمایدگی محصولات گلدین کسی داره و یا تهران نمایندگی داره؟؟
حمید جان خودمون گلیدن رو کار میکنن، ازشون آمار هر قطعه ای از گلیدن رو خواستین بگیرین، راهنماییتون میکنن، نمایندگی اصلیش هم فکر کنم فروشگاه پیام(نیاوران) باشه تا اونجاییکه یادمه تو سایت گلیدن دیدم قبلانقل قول:
پن با g four کار کردم. این آمپ رو بسیار با کیفیت میدونم ولی اصلا توان اون مخصوصا برای بریج ساب راضی کننده نیست. من بهش ساب 12 اینفینیتی که طبق اعلام کارخونه 300 وات میخواست وصل کردم. بماند که این توان واقعیه یا نه ولی حجم بیس هلیکس به نظرم جالب نبودِ در عوض دقت عالی داشت. به نظر من اون چیزی که رو کاغذه گاهی در واقعیت چیز دیگه ای حس میشه. من اختلاف رو بیش از 25 وات میدونم (نظر شخصی). قبول دارم که هلیکس خوش قیمته در رده خودش ولی گلیدن هم در رده خودش قیمت معقولی داره.نقل قول:
من برای دوستان مختلفم هر دوی این آمپ ها رو گزفتم بسته به بودجشون.
سلام اقا حمید من قرار شد امپ مونو 8106 کنوود بگیرم کل شهرمونو گشتم هیچکی نداشت بجز یه مغازه ولی چند تا از مغازه ها که نداشتن میگفتن امپ پایونیر و کنوود نگیر تو گرمای خوزستان خیلی اذیت میکنه زود پروتکت میکنه خواستم بدونم واقعیت داره؟
دوستان کسی نظری نداره ؟!نقل قول:
سلام
دوستان مشاور در مورد ابن پخش های آندرویدی که تو بازار هست اطلاعی دارین ؟ اینکه تا چه ورژنی ش موجوده ؟ مثلا ورژن 6 یا بالاتر هم داره ؟ گویا مثل گوشی میمونه ولی با امکانات محدود ولی خوب از قابلیت های مهم ش نصب برنامه هست دقیقا مثل محیط گوشی.
بطور مثال مدلی که رم 2GB یا بالاتر داشته باشه سراغ دارین ؟
اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.
با سلام و خسته نباشید من یه ساب 308 پایونیر مدل دی 4 دارم و پخش 6050 پایونیز و یک جفت باند 6975 و یک امپ مدل 3300 پایونیر که 300 وات هست ، لطفا راهنماییم کنید چه امپ ای برای ساب ام مناسب هست و باید ساب رو تو باکس ببندم ، چون الآن روی تاقچه بستم . و یا اینکه کلا امپ 300 وات رو قطع کنم و یه امپ که لطف کنید به من معرفی کنید رو کلا به باند و ساب وصل کنم
- - - Updated - - -
با سلام و خسته نباشید من یه ساب 308 پایونیر مدل دی 4 دارم و پخش 6050 پایونیز و یک جفت باند 6975 و یک امپ مدل 3300 پایونیر که 300 وات هست ، لطفا راهنماییم کنید چه امپ ای برای ساب ام مناسب هست و باید ساب رو تو باکس ببندم ، چون الآن روی تاقچه بستم . و یا اینکه کلا امپ 300 وات رو قطع کنم و یه امپ که لطف کنید به من معرفی کنید رو کلا به باند و ساب وصل کنم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ببین اصلا هدفی برای بریج زدن ندارم! میخوام باهاش 2دست کامپ و یا یک دست کامپ و یک دست کواک کیفیتی نهایتا 80 واتی ببندم (هر دو 6.5 اینچی) چون برای ساب چشمم دنبال ساب underseat هست که تا الان دو مدل از اینفینیتی و جی بی ال و یک مدل از گلیدن دیدم که اکتیو هستن و نیازی به آمپ نیست! تازه اونم فقط واسه تکمیل رنج فرکانس مگرنه اصلا اهل ترکوندن ماشینای بقلی نیستم! کاملا کیفیتی! ولی خب با قیمت معقول، پس آمپ رو برای درایو این دوتا(کامپ و یا کامپ + کواک) که گفتم می خوامنقل قول:
با این شرایط چی؟
از بین کامپهایی که نام بردید آمپ g four توان درایو k6 رو نداره به نظرم ولی برای دو گزینه دیگه مناسبه تقریبا. ببینید من آمپم p600 هست و طبق شناسنامه 125 وات میده که با احتساب افت و ... روی 100 وات واقعی این آمپ میشه حساب کرد. تازه اینا در شرایط استفاده از اکسسوری با کیفیت است. دیگه انتخاب با شماس.نقل قول:
مخلص.
خب خیلی هم خوبنقل قول:
کلا بهترین آمپ های بازار تا قیمت 1 الی 1.200 با مقاصد کیفیتی چیه؟ خروجی هم 80 الی 100 وات RMS و آیا زیر یک میلیون (مثلا 600 الی 1) هم آمپی با همین مقاصد پیدا میشه؟ ممنون از شما
سلام
چند روزیه دارم مطالب تاپیک رو میخونم و واقعا ممنونم از عزیزانی که انقد دقیق و حرفه ای راهنمایی میکنن :»
قصد دارم سیستم کیفیتی و فعلا تک استیج ببندم(ماشین 206 هاچبک)، پخش x5100 کنوود و کامپ 165fx فوکال رو فعلا تهیه کردم که متاسفانه به نظر پخش نامناسبی رو خریدم و احتمالا مدل های آلپاین یا سونی xb100 یا اگر توانش باشه پخش های های اند جایگزینش میکنم
در حال حاضر دنبال آمپ خوب هستم که به مدلهایی از ماسکنی و گلیدن و راکفورد رسیدم
در تاپیکی با عنوان مقایسه آمپلیفایر های همین سه برند کاربر محترم amirelx مدل هارو اینطور دسته بندی کردن که ابتدا سری p راکفورد هست بعد در رده بالاتر سری one ماسکنی بعد در رده بالاتر سری t و as راکفورد و ماسکنی در یک سطح ولی مناسب برای دو سلیقه متفاوت ،البته rs100c4 گلیدن هم بود که دقیق اشاره نکردن کجا قرار میگیره
سوال اولم اینه که با توجه به کامپی که در حال حاضر دارم هزینه بیشتر برای آمپ مثلا سری as به جای سری one ارزش داره؟(البته احتمال خرید کامپ با کیفیت تر در آینده هم بد نیست در نظر بگیریم)
سوال دومم هم یه کم کلی هست هم سلیقه ای
تو همین تاپیک و تاپیکی که اشاره کردم به نکاتی درباره ی سبک صدای قطعات اشاره شد مثلا اینکه پخش آلپاین به درد موسیقی رپ و راک میخوره، آمپ راکفورد هم همینطور و پخش xb100 سونی و آمپ ماسکنی صدا های بدون رنگ آمیزی دارند، به نظر دوستان با توجه به اینکه من سبک های مختلف موزیک گوش میدم ولی به آهنگ های بیس دار مثل رپ و سبک های الکترو علاقه بیشتری دارم و صدای بدون دستکاری ترجیح میدم چه ترکیبی خوب میشه؟
مثلا ترکیب خنثی و بدون رنگ آمیزی پخش xb100 با آمپ ماسکنی و اکتفا کردن به تنظیمات پخش برای تغییرات جزئی صدا خوبه؟
میدونم خیلی سلیقه ایه ولی نمیدونم چی بگیرم
ببخشید خیلی طولانی شد خیلی مفصل توضیح دادم :n02::n40:
دوستان کسی نمیتونه تو خرید کواکسیال کمک کنه؟
سلامنقل قول:
میلاد باسعادت امام هادی (ع) رو خدمت شما دوستان خوبم تبریک عرض میکنم.:n12::n16::n40:
هنوز موجود نیستند اما از حدود 1700 تا 3600-700 فکر کنم باشن.
هرتز رو من اطلاعی ندارم ازش.
سلام هر گونه سوال و مشاوره بخواهید من در خدمتتون هستم.نقل قول:
سلام.نقل قول:
بله آمپ کمیابیه چون تولید نمیشه.پایونیر رو میدونم پروتکت میکنه کنم وود رو نشنیده بودم.البته کباس d ها چون کمتر داغ میکنن پروتکتشون کمه.
سلام.نقل قول:
خیر مقدم عرض میکنم خدمت شما دوست گرامی:n16:
من به صورت کلی عرض میکنم اگر باز هم سوالی داشتید در خدمتم
انتخاب اولتون As100.4 باشه.شک نکنید صدای خیلی خوبی خواهید گرفت. من با فوکال 165VR پلی گلاس تست کردم.
وان هم گزینه دوم
rs100c4 هم فکر کنم دیگه تولید نمیشه و احتمالا تو بار جدید شرکت نیست.
سلام مجددنقل قول:
ولادت برای شما هم مبارک همچنین عید غدیر پیشاپیش مبارک همه عزیزان :»
ممنون از راهنمایی، میخواستم پیام خصوصی بدم ولی چون تازه عضو شدم نمیتونم، اونجور که متوجه شدم احتمالا خودتون ماسکنی و گلیدن کار میکنید اگه لطف کنید قیمت as100.4 و one130.4 و ساب rs12 رو هم بفرمایید
اگر هم فروشگاهی رو معرفی کنید ممنون میشم البته آدرس نمایندگی رو میدونم بیشتر پرسیدم اگه خودتون فروشگاهی دارید خدمت برسم
سلام خیلی ممنونم.نقل قول:
من شغلم این نیست.مشاوره سیستم میدم خدمت دوستان. منتها چون وارد کننده این برند از دوستان بنده هست برای عزیزانی که دسترسی ندارن کالا تهیه و ارسال میکنم.
قیمت AS100.4 هست 1.960.000
one 130.4 موجود نیست فقط یک عدد مدل DSP موجوده 2.100.000
ساب rs 12 هم 465.000 تومن.
pm هم دادم خدمتتون.
با سلام
دوستان ممنون میشم نظرشون رو در مورد باند 6958 جی وی سی بدونم چطوره نسبت با 6965v3 ؟
سلام.
کلیپ کیک بیس تماشایی کامپ es 165 k focal
ساب خاموش و فقط کامپ فوکال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دوستان دقت داشته باشید که این کامپ عمق زیادی داری . نتونستیم به طور کامل تو در پرشیا جاش کنیم و مجبور شدم یه کاری کنم که شیشه حدود 7 سانت پایینش دیگه پایین نیاد تا به مگنت کامپ گیر نکنه. عزیزان پرشیا و 405 سوار به این موضوع دقت داشته باشن.
مخلص.