سلام
دوستان الان كدوم شركت سريع تر خط پنج اينترنت ميده! به هر كدوم ميگيم بهانه ميارن
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
سلام
دوستان الان كدوم شركت سريع تر خط پنج اينترنت ميده! به هر كدوم ميگيم بهانه ميارن
Sent from my iPhone using Tapatalk
اندیشه پورت لیزر و پیشگامان رو 2 روزه میدهنقل قول:
بخوره تو سرشون معلوم نیست آشغالا دارن چه غلطی میکنننقل قول:
من الان 10 دقیقس موندم یه پیج باز نمیشه ، سرعتم که کلا نوسان داره
آره دقیقا تایید میشه پیچ از ساعت 00.45 شب به کندی باز میشد الان بهتره ولی سرعت همون 230 هست
نقل قول:
دوستان وضعیت اینترنت 3g در رشت چطوره ؟ ایا مثل استان های دیگه با کیفیت و پرسرعت هست و اینکه میشه به عنوان جایگزین ADSL ازش استفاده کرد ؟
فیل شکن ها دوباره از کار افتادن :n21:
پشتیبانی اندیشه میگه 256 ، 16 گیگ با محدودیت انتخابی رو انتخاب نکنید هنوز غیرفعاله...
دوباره پینگ تایم اوت و ... از دیشب شروع شد
دوست عزیزنقل قول:
Last Month Summary Time: 316 : 14 : 46
Recv: 39,963.03MB
Xmit: 2,665.35MB
30 گیگ رو رد کردین سرعتتون کم شده
فعاله مشکلی نداره میتونید انتخاب بفرماییدنقل قول:
والا من زنگ زدم جزئیاتش رو بپرسم که یه خانومی که اسمش الان یادم رفته گفت انتخابش نکن، غیرفعاله! من هم همون 16 تضمین شده معمولی رو تمدید کردمنقل قول:
من هشتم فعال کردم این سرویس رو ... 4 تا پین توی قسمت هدایا هست ... روی یکیشون زدم و اینترنتم قطع شد و بعد از اتصال مجدد سرعت رفت بالا ... ولی طرح های جالبی نیستننقل قول:
تو این سرویس معمولا روزهای اول سرعتت بالاست ... یه خورده هم وسط ماه سرعتت میره بالا
یک سوال : برای سرویس های 512 و 1MB نامحدود ، سرعت دانلود برای اون مقدار حجمی که تضمین شده روی چنده؟ و بعد از دانلود اون مقدار حجم ، سرعت دانلود میاد پایین . حالا تا چقدر میاد پایین ؟ همون استاندارد 512 و 1MB ؟ یا اینکه اینا هم روی 20 کیلو فیکس میشن ؟
اگه میخواین نام کاربریتون رو پ خ کنید من تغییر میدم واستوننقل قول:
نقل قول:
سرعت وقتی میاد پایین میشه استاندارد و قتی بالاست(یعنی حجم تضمینی) 4 برابر سرعت استاندارد
ساعت 6 صبح یه downtime به مدت 5 دقیقه خواهیم داشت. احتمالا هیچ مشترکی مشکلی نخواهد داشت ولی اگه مشکل پیش بینی نشده ای اتفاقق بیوفته ماکزیمم 5 دقیقه طول خواهد کشید.
گرافیک جدید سایت اندیشه خیلی بهتر شده و تقریبا به روزه.قبلیه دیگه خیلی قدیمی شده بود.اگه crm هم یکاریش بکنین خوبه.یکپارچه یشه.الان هم quick task هست هم اون امور مشترکین قدیمی.صفحه اولش هم طراحیش همون قدیمیه.اونم بروز کنین خوبه
نمیدونم چرا من اینجا سوال میکنم هیچکس جواب نمیده
من 2 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام برم جمع اوری کنم کدوم شرکت برم هم دانلود شبانه داشته باشه قیمت و سرعتشم خوب باشه ؟ این سرویس اندیشه مثلا با 12 گیگ تضمینی میارزه ؟ اون 12 گیگ شبانه هم باهاش حساب میشه ازش کم میشه یا جداس ؟
مخابرات که ماشالا رایگان رو برداشت ماشالا مثل چی هم حجم میخوره
نقل قول:
12 گیگ در حال حاضر شامل شبانه هم میشه و بعد از 12 گیگ سرعتتون میشه 128kbps
خجالتم خوب چیزیه بنده خدا 30 گیگ کی تموم شده میدونی خیلی وقته چرا میگم خجالتم خوب چیزیه چون این پستو برا تو گزاشتم آقای مثلا کارشناسنقل قول:
دلیلشو بگو همه بدونن:
خط کوفتیتون سالم باشه میبینی با همین 30 کیلو و دانلود تا خرخره یه پکت لاستم نداره
نکنه من جادو کردم واقعا خجالت نمیکشی من میگم کیفیت خط تو میگی سرعت 100 بار بهت گفتم کیفیت دوباره میگی سرعت ؟
چرا جواب این پستمو ندادی ؟
نقل قول:
نمیدونم چرا من اینجا سوال میکنم هیچکس جواب نمیده
من 2 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام برم جمع اوری کنم کدوم شرکت برم هم دانلود شبانه داشته باشه قیمت و سرعتشم خوب باشه ؟ این سرویس اندیشه مثلا با 12 گیگ تضمینی میارزه ؟ اون 12 گیگ شبانه هم باهاش حساب میشه ازش کم میشه یا جداس ؟
مخابرات که ماشالا رایگان رو برداشت ماشالا مثل چی هم حجم میخوره
دلیلش عدم تسلط شما به دانش مقدماتی شبکه هست.نقل قول:
دوست عزیز و بسیار محترم
پهنای باند شما به دلیل انمام حجم دانلود تضمین شده کم شده که خدمتتون توضیح دادم.
اما دلیل عدم تغییر پینگ و نداشتن پکت لاست اینه که
هر مشترکی وقتی لاگین میکنه 3 تا rule براش فعال میشه
1- rule 1 اجازه میده مشترک بتونه حتی بعد از اتمام حجم تضمینیش وضعیت پینگ شبکه رو بدرستی چک کنه ( پروتکل icmp )
2- rule 2 در مورد مشترکین حجمی اجازه میده به سایتهای ایرانی با سرعت بیشتری نسبت به سایتهای خارجی وصل شین و دانلود کنید
3- rule 3 سرعت سرویس شما رو تنظیم میکنه
اینکه پینگ بدون لاستی دارید دلیلش اینه که rule 1 که تقدم بالاتری نسبت به اون 2 تا داره اجازه میده پکت شما دچار محدودیت rule 2 , rule 3 نشه و شما بتونید کیفیت خط خودتون رو چک کنید و متوجه بشین که ما مشکل فنی برای تامین ایتنرنت خریداری شده شما نداریم.
بعد از 10-12 سال از شروع ارائه سرویس اینترنت هنوز چون به لحاظ فنی یه موضوعی رو به درستی درک نمیکنیم به خودمون اجازه میدیم با هر ادبیاتی و هر صفاتی دیگران رو خطاب کنیم. شما میپرسیدید من خدمتتون توضیح میدادم. لازم نبود منو مورد لطف قرار بدید. الانم اگه بدرستی متوجه نحوه انجام کار نشدید میتونم فنی تر توضیح بدم تا روشن بشه موضوع . اگه هم کلا بنده رو قبول ندارید رو اینترنت پر داکیومنت های فنی مهندسی ترافیک - مدیریت سرویس ووو هست میتونم معرفی کنم.
نمیدونم چون دانش ما کمه شما به خودتون اجازه میدین هر چیزی به ما بقبولونیدنقل قول:
اصلا چرا من باید از شبکه سر در بیارم ؟ مگه دسگاهتونو میبرید تعمیرگاه بهتون در مورد فرکانس و رکتیفایر و ...چیزی میگه ؟ درست شد میگی دمت گرم و میری ولی خوب تعمیر نشه بابای طرفو جلو چشش میاری
با این تفاسیر تو همون موقع هم که من حجم تموم نکرده بودم بعضی روزا مشگل داشتم و دوم وقتیم تموم شد من روزهای زیادی اوضام خوب بود
من کی پرسیدم حدود 10 روز قبل شما جواب ندادین دادین ؟
من هیچی نمیدونم فقط یه خط خوب میخوام تا فردا بیا سقرا کبرا بچین قابل قبول نیست
اون رولها حالا کجان بهشون بگین بیان!!!
بنده خسته شدم انقد اومد اینجا پست بیمورد گزاشتم و به هیچ جا نرسیدم
مگه نگفتی دانلود باعث پکت لاست و بالا رفتن پینگ میشه چرا نشده پس تو عکس ؟
این سوالو 10 بار پرسیدم و جواب ندادین اینبارم جواب ندین نمیدونم باید چیکار کنم :کدوم سرویستونو بگیرم که مشگل نداشته باشه اگه داشت و باز به مشگل خوردم شما چیکار میکنید ؟
دوست عزیزنقل قول:
بطور واضح شرایط سرویس ها تو تعرفه نوشته شده
شما سرویس 256 با حجم تضمینی 30 گیگ خریدید و مطابق قرار قبلی بعد 30 گیگ سرعت شما شده 256 کیلو بیت.
فقط ظرف 126 ساعت 24.4 گیگ مصرف کردید.این فقط اطلاعات 1 تماس شماست.
126 : 46 : 44
1,519.62
24,429.15
اکاننتون رفت تو مود کم سرعت. اگر این حجم برای شما کافی نیست لطفا یه سرویس بالاتر انتخاب کنید.
چیو باید جواب بدم. از این واضح تر هم داریم مگه. میزان دانلود ماهیانه خودتون رو حساب کنید و یه سرویس متناسب انتخاب کنید. باور کنید نمیشه از سرویسی که قرار 30 گیگ باشه انتظار سرویس 300 گیگ داشته باشید. شما سرویس 256-30 گیگ میخرید و وقتی ظرف 5 روز این حجم رو تمام میکنید میاد اعتراض میکنید که چرا درست سرویس نمیدین؟ سوالم اینه وقتی 30 گیگ تموم نشده بود مشکلی بود؟ مشکلی داشتید؟ الانم مشکل کاهش سرعت سرویس شما بدلیل عبور از مرز 30 گیگ هست. سرعت شما شده 256kbps.
دوستان مخابرات میشه لطفا کسی تایید کنه که آیا پینگ شما هم از راس ساعت 12 ظهر با سرور 8.8.8.8 دوبرابر میشه یا نه؟ این همون مشکلیه که چند روز پیش گفتم از ساعت 11 شب شروع میشه. ولی الان منتقل شده به 12 ظهر .. یعنی کلا از ساعت 3 صبح تا 12 ظهر من پینگم خوبه.
امروز هم دوباره زنگ زدم گفت dns شرکت رو داخل مودم ست کن. انجام دادم تغییری حاصل نشد. بعد خودش دوباره زنگ زد و گفت ما چک کردیم و به این نتیجه رسیدیم مشکل از ما نیست و از شما هم نیست. میگن ما نمیدونیم چیکار کنیم.. من این شکلی شدم :n36: .... احتمالا خدا داره سر ساعت 12 پینگ ما رو دستکاری میکنه.
اگه کسی تایید کنه که داخل رشت این مشکل رو داره حداقل میتونم به این نتیجه برسم که شرکت داره دروغ میگه که به طرز ناراحت کننده ای اصلا غیر منتظره هم نیست
بله داشتم چرا تفره میرین 10 بار حجم تموم نکرده حمینجا تست گزاشتم بازم بگو نزاشتی بازم بگو لحنت بدهنقل قول:
من محدود بگیرم حجمم تموم نشده مشکل داشته باشم باز مسئولیت حرفاتونو قبول میکنید ؟
سرعت چه ربطی به کیفیت داره ؟
راستی امروز از صبح همه چیز عالیه پینگ خوبه لتنسی خوبه اصلا مشگل ندارم تا ببینم شب چطور میشه ؟
رولا برگشتن ؟چه واقعه کهکشانی رخ داده
آها فهمیدم سرویس 30 گیگی من به خواست کائنات شده 300 گیگی چه سعادتی
شما درست میگی دوست عزیز. من بحثی ندارم. اینجا هستم که کمک کنم فکر کنم با بیان اینکه مشکل سرویستون چیه کمک کردم. حالا اگه برداشت دیگه ای دارید من اصراری برای تغییرش ندارم.نقل قول:
بله منم مطمعن هستم از دسستون کاری برنمیاد و فقط برا سیاستای شرکتتون هست که قبول نمیکنید و سوالای کیلیدیو اصلا جواب نمیدن یا جور دیگه تغییر میدین میتونستین وارد سیاست بشین !نقل قول:
مشکل اینجان بقیه مشترکا مثل گیمرا ریز نمیشن همین سرویسشون قطع نشه میگن عالیه
یا باید 24 ساعت روز 7 روز هفته سرویس من مشگل داشت یا کاملا خوب خوب بود اینکه 2 روز خوبه 4 روز بده صبح استاندارده شب نیست معلومه یه جای این میلنگه
شما حالا آیه بیار و ....و 1000 تا کارشناس شبکه بیار من یک چیز میگم پول میگیرین سرویس خوب بدین
هیچیزیم نمیدونم و نمیخوام بدونم اینجوری بود میومدم جای شما مینشستم یا ........
نقل قول:
اقای عزیز دوست بزرگوار کاربر محترم
سرویس شما256 کیلوبیت با حجم تضمینی 30 گیگ هست. شما تا حالا 40 گیگ دانلود کردید. سرعت تشویقی شما حذف شده و سرویس شما شده 256 کیلوبیت استاندارد.
Monthly Recv Volume usage limit (41573983>=30720000) KB
کدوم سوال کلیدی رو باید جواب بدم؟
شما 2015/03/18 سرویس خودتون رو فعال کردید روز 2015/03/26 حجم مصرفی شما بالای 30 گیگ شد.
مطابق شرایط اعلام شده سرویس سرعت تشویقی حذف شد. این موضوع پیچیدست؟
اگر گیمر هستید مصرف 8 روز شما 30 گیگ هست
فکر نکنم فقط گیمر باشید دانلودر هم هستین.
میتونید یه خط دیگه بگیرید یه اکانت روش بگیرید واسه دانلود و اینو بگذارید واسه گیم.
که اگه اون خط حجم تموم کرد بازیتون به مشکل بر نخوره.
یا اینکه یه اکانت یک ساله بگیرید رو همین خط. روی یه PVC دیگه هر وقت خواستید بازی کنید باهاش لاگین کنید
با سلام اگه لطف کنین بفرمائید من چه سرویسی باید بگیرم
نام کاربریم رو براتو خصوصی فرستادم
جهت اطلاع اول باید دانلود کنم بعد بازی کنم نیست مگه ؟شما چرا هروقت موضوع کم میاری بحثو به سرعت من میکشی ؟ سرعت یه ربطایی به کیفیت خط داره اما فکر نمیکنید دارین پیازداغشو زیاد میکنید ؟کیفیت خط خوب باشه رو اینترنت 128 کیلو هم بهترین پینگ و 0 درصد پکت لاست و .....بهترین تماس و ... رو داریمنقل قول:
اینو جواب قانع کننده به من بدین تمام مشکلات من حل میشه منم مزاحمتون نمیشم دیگه :
چرا دوروزه حالا خوبه اصلا عالیه با همین 256 خراب و ضعیف خدازده مافنگی و100 البطه دانلود 32 کیلو نمیدونم چی چی با رولهای نامحسوس که شما میفرمایید بعدش دوباره 4 روز بعد خراب میشه ؟
من که نه سرعتم دست زدم نه خطمو عوض کردم نه سرویسمو تغییر دادم نه سیم کشیمو و نه........
نقل قول:
منم همچین مشکلی دارم الان همه چیز اوکیه بعد یهو میزنه افتضاح میشه همش دیسکانکت و افت سرعت شدید و ....
زنگ میزنی میگه خطا نویز داره :دی
سوال کنی چرا تا دیروز نبود میپیچونن ....
یه بار زنگ زدم واسه اینکه 2 هفته خطم بدون نویز کار کرده ازشون تشکر کردم :n02:
اندیشه تو هوای بارونی نابود میشه
من تو وایبر پیام 5 دقیقه بعد ارسال میشه
یکی دو باره خودبخود dns من از 89.144.144.144 تغییر میکنه به یه چیز دیگه.یادم نمیاد اما با 128 شروع میشد فک کنم.این چجوریه؟ البته وقتی رو 128 بود پینگم کمتر هم بود.اگه این dns مال اندیشه هست که بگید استفاده کنیم.
اندیشه مجددا به روزهای اوجش برگشته...داغون شده تایم اوت زیاد داره ، دانلود هم نوسان شدید
سلام کسی خبر داره که دانلود رایگان شبانه برای سرویس ۲ مگ ماهانه ۸گیگ دوباره برقراره یا نه؟چون امشب اتفاقی دانلود کردم حجم نمیرفت!ممنونم
من یه مودم سیم کارت خور خریدم دوستان دو شب با طرح 2 تا 8 شب بینهایت ایرانسل دانلود کردم شبی 3000 تمن متاسفانه سرعتم بین 250 تا 500 کیلو متغیر بود و ارزش نداره آدم از خوابش بزنه برا شبی 4.5 گیگ البطه میشه نرم افزار و ... گزاشت قطع و وصل کنه اما کلا نمیصرفه رو منطقه من چون مال دوستان که اینجا تست گزاشتن 700 کیلویی میشد نمیدونم حالا ثابت میموند یا نه
اما امروز همین چند دقیقه پیش رایتلو تست کردم پینگ عالی بدون لتنسی و .....
رایتل 1 ماهه 1024 دانلود نامحدودو میده 50 هزارتمن که به نظرم ارزشش خیلی بیشتر از 250 هزارتمن یا بالاتر خیلی از isp ها هست نمیدونم کیفیت خطش چطور میمونه فقط و اینم بگم دکل رایتل 400 متری خونه ما هستش
چند دقیقه پیشم ارتقا دادم به 512 اندیشه این ماه کلا حدود 60 یا بیشتر پول اینترنت دادم حالام سرعتم رو 62 هستش با همین پول رایتلو میگرفتم از اول تا آخرش بالای 100 دانلود داشتم روزی 10 گیگ حالا فقط گیر کیفیت خط هستم تا شب و چندروز دیگه تست کنم خیالم راحت شد از این به بعد رایتلو میگیرم
خوب به سلامتی دوباره نت خراب شد...واقعا کمدی شده!
به میمنت و مبارکی توافق هسته ای نت مملکت رفت رو هوا :n02:
از دیشب پهنای باند به 1/3 کاهش پیدا کرده. دلیلش رو بخش فنی زیر ساخت دلایل فنی اعلام میکنه. امیدواریم هر چه زودتر بر طرف بشهنقل قول: