نقل قول:الان دیگه واقعا بصرفه هست خدمت کاربران انجمن اموزش کامل انلاک مودم tf-i60نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:الان دیگه واقعا بصرفه هست خدمت کاربران انجمن اموزش کامل انلاک مودم tf-i60نقل قول:
گرامی, مشکل شما اینه که زحمت یه سرچ کوچک بخودت نمیدی .نقل قول:
شما یه نگاهی به آگهی های دیوار شهرتون بنداز (مشهد بودی گمونم) خودت قیمت دستت میاد.
تهران هم که پره دیگه ماشالا . تو تاپیکش هم سوال کنید ببینید چند قیمت دارن ؟ همین امروزم بحثش بود.
اینم آدرس گروه-----/--------/BnQ9hQ80zqNsI0EEwESdmQ[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرس آنلاک این مودم :
بازم سخته براتون بگید شماره دفتر ایرانسل رو بدم با پیک میفرستن درخونتون .درچسب با 100 گیگ فعال
شده 200 تومن . ( اگه همه موجودیشونو خریدید ,بگید سوبسید مارو بزارن کنار!! )
سلام
دوستان احساس می کنم روند توسعه شبکه TD یه مقدار کم شده .
درست میگم ؟
اگه منظورتون پوشش هست که توقع نداشته باشین با این پهنای باند کمی که داره و این وضعیت آشفته اش پوشش رو گسترش بده ولی اگه منظور اینه که از نظر زیر ساختی گسترش پیدا کنه باید عرض کنم که از TD توی ایران بیشتر از این توقع نداشته باشین .حداکثرش همین هست و سرعتش با وایمکس کشورهای دیگه برابری میکنه.مثل 4.5 که کلی براش تبلیغ کرد و مودم هم داد بیرون ولی کاربردی نداشتن و سرعت با 4g یکی بود.نقل قول:
سلامنقل قول:
قطع و وصلی هاش رو درست کنه پوشش پیشکش , البته که گفتن تجهیزات وایمکس رو که از رو دکل ها جمع کنن تو مناطقی که پوشش TD خوب نیست به جاش تجهیزات TD میذارن
دوستان دیشب داشتم با td از فیلیمو فیلم نگاه میکردم و بسته ی فعال هم داشتم حتی اشتراک فیلیمو هم داشتم و بعد از چند ساعت تماشای فیلم به حساب مراجعه کردم و دیدم که تمام حجم مصرفی از فیلیمو رو به عنوان حجم بین الملل ازم کم کرده .ایا برای شما هم همینطوره ؟
سلام دوستان nat type چیه؟
میشه این مشکل حل کرد یا نه؟
چون تو خونه ما فقط ایرانسل خوب کار میکنه خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه
انصافا از این سرویس راضیم
TD LTE ایرانسل -تهران. افسریه
من سوالم اینه که ورژن قدیم چند بوده و بعد از آپدیت باید چند بشه؟نقل قول:
چون میخوام مطمئن بشم که آیا مودمم در این بازه زمانی آپدیت شده یا نه
این سیمکارت های شاتل که داره توضیع میشه الان ... بعدا برای TD-LTE هم قابل استفاده هست یا دوباره شاتل سیمکارت جداگانه ای میده ؟