من ک جمش میکنم سرویس ۴ مگش ۱۸ گیگ کمتر اسیاتک و ۶۸ گیگ کمتر از دیده بان نت :/
Printable View
من ک جمش میکنم سرویس ۴ مگش ۱۸ گیگ کمتر اسیاتک و ۶۸ گیگ کمتر از دیده بان نت :/
از شاتل فقط بیشتره :)))))))))) ولی خوب باید 16 مگ رو بگیری تا مثلا بگیم اره !!!! تازه خط ها که همه رو 8-9 مگن مجبورن پوله 16 مگ رو بدن ولی بازم جای شکرش مثل شاتل و مخابرات نشدهنقل قول:
تعرفه های جدید نسبت به خود شرکت پارس آنلاین که گرون فروش ترین isp هست خوبه. من قبلا 58 گیگ میگرفتم 140 تومن الان 100 گیگ میشه 80.
به حجم دزدی هم مثل گذشته ادامه بده بازم برای من 100 گیگ در ماه کم نمیاد.
من ترافیکم تموم بشه خطمو جمع میکنم از این گران فروش ، حجم دزدنقل قول:
مخابرات تعرفشو عین های وب زده الان ، شاتل هم قیمت ها رو پس گرفتنقل قول:
فقط شبانش خوبهنقل قول:
اگه شبانه رو حذف کنه منم ۱۰ گیگم تمام شه جمع میکنم
اره - شاتل هم به غلط کردن افتاد.البته پارس کلا سه یا چهار ماه با این تعرفه می مونه اخرش میشه جز های وب دیگه تموم میشهنقل قول:
منم از جدول تعرفه پارس راضی نیستم میتونست یه سی درصدی بیشتر اختصاص بده به سرعتهای پایین تر از 16 چون سه شرکت مخابرات و های وب و اسیاتک این کار رو کردند!نقل قول:
فقط یه جه نوشته انرژی ها باقی میمونه و یکی از انرژی ها هم دانلود رایگان 8-10 هست! الان میخوان باشه دانلود رایگان یا نباشه بالاخره؟!
آقا یه راه حلی به شما میدم که موقتا میتونه مشکل نوسان snr رو حل کنهنقل قول:
مثلا سوکت رو از پریز تلفن در بیارید و دوباره جا بندازید،یا سیم تلفنی که به پریز وصل رو دربیارید و دوباره جا بندازید(ولی خب اینطوری ممکنه جا پیچ پریز تلفن هرز بره مثل پریز تلفن ما که از نوع سوکت داره و هرز رفت)
اگر هم دیدید اوضاع خیلی خرابه شکایت کنید سامانه 195 چون اینها به جای اینکه کمی وقت بذارن تا مشکلو از سمت خودشون حل کنند میخاین مشترک رو بفرستند دنبال نخود سیاه
----------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال این مصرف منصفانه که زده مثلا 2 مگ 16 گیگ یعنی چند گیگش برای ترافیک خارجی میشه و چند گیگش برای داخل؟
این کلا خارجیه. اگه از داخلی استفاده بشه نصف این خارجی حساب میکنن مصرفش رونقل قول:
یعنی هر 2 گیگ داخلی برابر 1 گیگ خارجی (خودشون معادل میکنن تو پنل)