روزی روزگاری ... نه دهه 40 و 50 ... همین 10 ماه پیش قیمت این پانل 2780 بود .نقل قول:
تورم در ایران سه رقمی شده ولی هنوز آمارها رو 24 درصد قفل شدن ...
Printable View
روزی روزگاری ... نه دهه 40 و 50 ... همین 10 ماه پیش قیمت این پانل 2780 بود .نقل قول:
تورم در ایران سه رقمی شده ولی هنوز آمارها رو 24 درصد قفل شدن ...
یادش بخیر همه میگفتیم شاید vt50 هم یه روزی بتونیم بخریم ولی انگاری همین vt30 که خریدیم باید هر روز براش اسفند دود کنیم تا خراب نشه چون ممکنه اخرین تی وی عمرمون باشه!!!
اميدوارم اينقدر عمر كنيد كه از يادتون بره بعد از vt30 چندتا تي وي عوض كردي:20:نقل قول:
فقط به قول استادي كه ميگفت تو ايران تي وي خيلي بيشتر چيزي كه براش تعريف شده است روشنه. ميشه مواقعي كه جلوي تي وي نيستيم خاموشش كنيم تا عمر بيشتري داشته باشه و در طول زمان استفاده هميشه بهترين كيفيت بهمون بده.
بلاخره یه 50ST30 گرفتم :دی که خیلی عالیه...
حالا تلویزیون دیجیتال رو چطوری راه بندازم ؟:دی
بوستری که برای آنالوگ استفاده میشه باید حذف بشه ؟
وقتی سرچ میکنم بدون بوستر، برای دیجیتال چیزی پیدا نمیکنه و فقط آنالوگ میاره !
آنتن هم که فکر نمیکنم نیازی به تغییر باشه، درسته؟
یک مشکلی دارم با این پنل:
در تمامی منو ها و تصاویر پرش تصویر دارم، پرش که نمیشه گفت، یه خط افقی پهن میاد وسط صفحه توی یکی از فریم ها و به صورت سریع غیب میشه، نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه !
توی حالت داینامیک و عادی و تمامی حالت های رنگی این مشکل دیده میشه، دیروز دیده نمیشد ! امروز دیده شده.
دلیلش چیه ؟
تلویزیون هنوز توی ساعت های اولشه
ویرایش :
با خاموش کردن 10 دقیقه ای مشکل حل شد، ولی دلیلش چیه ؟!آیا پنل مشکلی داره ؟!
ویرایش :
با گذاشتن گزینه P-NR روی حداکثر نویز و پارازیت تا د ولی هنوز هم موجوده کم و بیش.
در مورد سیم ارت چیزهایی شنیدم ولی در دفترچه چیزی ندیدم.
تلویزیون روی شیشه روی زیر تلویزیونی قرار گرفته.
داداش گلم در مورد خط وسط باید بگم که تی وی من هم 1 ماه پیش همین حالت رو داشت دقیقا و بعدش از 1 هفته کلا دیگه روشن نشد ..فرستادم گارانتی فعلن که با این شرایط و اوضاع اقتصادی دارن سر میدوونن منو ...ولی طبق اخرین گفته گارانتی احتمالا اشکال از مدار برقیش باید باشه و با یه تعویض برد مربوطه تی وی مثه روز اولش میشه..
البته امیدوارم مورد تی وی شما مسله خاصی نباشه ...امیدوارم
مبارک باشه داداش امیدوارم مشکلی نداشته باشه و عمری برات کار کنه من یه جایی خوندم که پلاسماها اوایل استفاده به خاطر فسفر پنلشون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنند که بعد از مدتی برطرف میشه. حالا بیشتر پرسوجو کنی بهتره کار از محکم کاری عیب نمیکنه!!!
جسارتا قیمت این مدل یا 42 اینچش الان چنده ؟
تو پلاسماهای پاناسونیک تا 1.5 چی هستش؟ کیفیتش در مقابل led و lcd های مارکهایی مثل سامسونگ و ایکس وژن چطوره؟
مصرف برق پلاسماها چندواته ؟
نقل قول:نقل قول:
قیمت هم 5200 برای 50 بود ... ولی برای 42 قیمت ندارم.
ویرایش :
با گذاشتن گزینه P-NR روی حداکثر نویز و پارازیت تا د ولی هنوز هم موجوده کم و بیش.
در مورد سیم ارت چیزهایی شنیدم ولی در دفترچه چیزی ندیدم.
تلویزیون روی شیشه روی زیر تلویزیونی قرار گرفته.
دوستان کسی راجع به نشان دادن زیرنویس در تلویزیونهای ویرای پاناسونیک اطلاعی دارد؟ لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه متشکرم.نقل قول: